АВГУСТОВСКИ слънчица радват мамини сърца!

• 15 398
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ И СЛАДКИ БЕБЧЕТА! НЕКА БОГОРОДИЦА ДА ВЕ ЗАКРИЛЯ!  bouquet

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА spinki, Tony_M И gabi32! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!  bouquet

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА КАРИ НА LOREXA! Колко бързо мина този месец. Hug

Добре дошли на завърналите се при нас майчета и се надявам да споделят как се справят с грижите за бебчетата.

При мен няма нищо ново. Направихме си хубава разходка с майка. Отидохме на църква и запалихме свещички за здраве и леко раждане. Сега ще ида да хапна и съм се наканила да дремна следобед.
Лек ден на всички!

# 181
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ПРЕКРАСНОТО ИМЕ МАРИЯ !   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА Spinki,Gabi 32 и Tony_M,[color=teal]МНОГО ДА СЛУШКАТ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ[/color] smile3525 smile3525 smile3525 smile3525.

Иначе при мен нищо ново,услушвам се за някакви признаци за раждане,ама засега не се очертават такива Hug Hug Hug

Kaili и аз днес бях на църква и се помолих за леко раждане,а като гледам термините с теб са ни близки,пожелавам ти и на теб леко раждане.
Приятна почивка момичета Joy Joy Joy

# 182
Здравейте момичета,
искам да ви съобщя , че днес на този голям празник
DIDIKA  СЕ СДОБИ С ПРЕКРАСНО МОМИЧЕНЦЕ
ГОСПОЖИЦАТА ТЕЖИ 3.500кг. И Е ДЪЛГА 50см.
И двете са добре

newsm51 newsm51 newsm51 Пожелавам им здраве, щастие и много хубави моменти.  newsm51 newsm51 newsm51
На всички именници : да ви е живо и здраво името и вие покрай него! Наздраве!!!

# 183
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ МАМИ!

Сега и аз да се отчета на бързо. След направения ми днес запис на тоновете се оказа, че нямам нито една контракцийка. Със записа се качих за консултация с д-р Григорова. Утре ме приемат за секцио. Каза, че нямам никакви признаци за скорошно раждане, бебето е голямо, околоплодните води са намалели, плацентата узряла и секциото е най-доброто решение за бебето. Не искат да рискуват да пробваме нормално, защото все пак лекувахме малко стерилитет и така забременях и ще е нелепо да си правим експерименти. Даже не е трябвало да чакма и термина, а да родя преди това,но както и да е. Аз очакавах да ми предложат нещо такова, но сега съм много объркана. Утре е големия ден, ще си имам бебче, а не корем. Ще бъда първа за деня, т.е. бебето трябва да проплаче към 6.30 ч. живот и здраве. Стискайте палци, имам нужда от подкрепа!
Сигурно няма да мога да спя довечера, затова ще се включвам по често!
И AndyB има да ви съобщава разни неща, но нека тя го направи!

# 184
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА DIDIKA! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА СЛУША МАМА! НА МАМА ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ! newsm51 Hug

Ето че днес си имаме вече бебче! newsm44 newsm68 newsm44 Хайде и другите,които тръпнеха в очакване да се похвалят! Hug

Еmelle  Praynig стискам палци всичко да е като по вода. Чакаме утре новината за бебчето! Hug

Аз вече си подремнах и сега съм се настанила пред компютъра с чиния студена диня. Mr. Green

# 185
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО МАРИЯ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 186
4estito na DIDIKa newsm68,mnogo radost da im nosi malkata princesa smile3522,da radwa mnogo mama i tatko.Emile stiskame palci  newsm10 вси4ко 6те е наред,утре 6те си гу6ка6 сладкото беб4е,а секциото не е стра6но бих родила 100деца по този на4ин,спестяват ти много болки.Малко е трудно след това ,но няма как все пак ставаме маи4ета newsm03.Толкова много бебенца имам е ве4е,сега 6те се подготвя за разходка ,4е не ме свартва вав вка6ти.

# 187
Честито на всички мамчета гушкащи вече своите рожбички   bouquet, а на чакащите късмет милички Peace

Честит имен ден на всички носещи красивото име Мария   bouquet

emelle, успех миличка  Peace Бъди спокойна всичко ще е наред! Утре ще ти се случи нещо божествено  Heart Eyes

Искам да ви кажа, че мама tedi79 си е вече вкъщи с малкия сладур Ивайло. Гледкат си се,  бебчо е много послушен, но няма нет за да ви го каже тя самичка. Party

На мен покрай бебка не ми остава време много да пиша и чета, но после ще наваксам обещавам Laughing Иначе сме добре. Али е много послушна и спокойна само милата много страда покрай гадните колики  #Cussing out През деня си ходиме по разходки, папкаме и нанкаме, а нощем я мъчат коликите и правим всичко възможно да ги морим  #2gunfire

Ами това е милички от нас!
Цункаме ви  Heart Eyes

# 188
Блу, добре-завърнала се при нас! Hug Бързо възстановяване и на двете ви с Ния. Имала си много късмет с раждането, дано все така й върви на малката красавица. Ама много е сладка на снимката в профила ти. Искаме още снимкиииии! Grinning
Честита бебка, Didika! Бързо възстановяване и скоро те чакаме пак при нас. Не си писала на Обърквация как ще се казва малката хубавица, но аз вече съм готова да позная – тя си е дошла със името.
Gabi32, MamaMargo, Tony_M, tintin, spinki добре-завърнали се при нас и честити бебчета! Да са ви живи и здрави! MamaMargo, наистина дано няма друго такова раждане сред августинките и както вече си казахме, важен е крайния резултат. А Еличка е толкова сладка и красива (аз я видях днес Grinning) – пу,пу,пу!
Честит имен ден на всички августинки, които носят прекрасното име Мария!
Честит рожден ден на Pepper!  bouquet
Лорекса, честит мини рожден ден и на твоята красавица Кари! Все забравям да ти пиша, че е много сладка на снимките в албумчето. Голяма кипра ти е, ама и ти я обличаш с много вкус.
AndyB и Emelle като не дойдохте днес на лекцията вече почнах да ви мисля и сега като четааа .... Успех и на двете ви утре! От сърце ви желая леко и безболезнено раждане. Praynig
Eliona, май ще ме изпревариш, а? И така да е, ще ти стискам палци, миличка, всичко да мине бързо и по-малко болезнено.
Neli_na, браво за падането на тапата. За твое успокоение обади се на твоя доктор. Нищо не губиш!
spinki, кутията ти е пълна със съобщения, затова ти пиша тук. Да ти е жив и здрав Ивайло и много да ви радва с тати. Пропуснала си да пишеш кога се роди малкия принц. Моля те, уточни ми това.
Много съм уморена, сега ще подремна за около час и после ще ви драсна важните неща от днешната лекция за майчинството и обезщетенията.
Цунки и до после Heart Eyes

# 189
Момичета,
Не само Мариите имат имен ден днес: Мариети , Марини, Мика и др. производни Simple Smile

# 190

Tada ura  ura Честит Мини Рожден Ден на малката кукла Кари   ura  ura Tada
Нека малката кукла расте здрава, умна и засмяна и да има най-незабравимото щастливо детство!!!

# 191
Честито на всички новообебили се майки - Spinki,Gabi 32 и Tony_M, didika! Да се им здрави и послушни бебоците!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Много хубав празник, дано да го напълним с бебета!

А така се развълнувах за Emelle, AndyB и Eliona!!!!! Стискам ви палци, момичета! Както, разбира се и на всички останали, с които не се познаваме лично!
Обърквация, пиши след консултацията, че и теб те мисля! Wink
Лек следобед на всички!

# 192
  • Марс
Hug ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

НАЗДРАВЕ ОТ МЕН  bouquet

# 193
честито на новообебилите се мами, бързо адаптиране и възстановяване!!!

честит първо-месечен рожден ден на Кари!!!

благодарности на мамчетата за подробните разказчета...много са полезни и вълнуващи!!!

Днес след като ни правиха запис заедно с Emelle, мен ме изненадаха с приятната новина, че имам контаракции, които аз обаче не усещам. Crazy След това ме видяха и на ехограф и се оказа, че плацентата е напълно узряла, водите са намалели и вече съм готова за раждане и затова утре трябва да съм в болницата в 8.30 гладна и жадна... newsm78 Лекарката ми ме предупреди, че може и да не раждам утре, но ще ме наблюдават. Бебокът се очаква да е около 3,500 и 52 см., но живот и здраве скоро ще видим.
После след като си побъбрихме хубаво с Emelle, бъдещият татко ме взе и отидохме до манастира "Св. Мина" за да запалим свещички. 

Сега отиваме на рожден ден на детето на най-добрата ми приятелка и после остава да си дооправя багажа...

# 194
ЧЕСТИТА МАЛКА ГОСПОЖИЦА НА DIDIKA, МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ[/size]

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

[color=teal]Emelle и AndyB,пожелавам Ви успех и стискам палци всичко да мине нормално[/color]  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10.

Момичета при мен нещо форума се разбърка и последните мнения ми излизат на първа страница,а не на 10-та,а при Вас как е? newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт