АВГУСТОВСКИ слънчица радват мамини сърца!

• 15 393
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Добрич
Kabiv, благодаря за пожеланията. Ивайло се роди на 09.08.2006 в 09.40.ч Тежеше 2850 и 48см. за справката. Искам и снимчица да му кача, но все още не знам как.
Мамачета утре успех, не остана, вече трябва да правим срещи при родените, за да споделяме опит. Grinning

# 196
zdraveite mili mami veche ot men cvetence i ot bebo Boian Simple Smile
kolko mnogo hubavi novini imame tuk nadiavam se da imam vreme da gi procheta sled kato tati dnes ni vkluchi neta e razbirase ako bebo reshi da mi dade malko pochivka Laughing
chestito na vsichki i mnogo priatni emocii ot tuk natatak  bouquet
inache v kashti se borim geroiski a i ot dva dni ni machat stahotni koliki
dnes izlizahme zamalko i chovecheto beshe mnogo uchudeno ama spokoino kokorishe se prez cialoto vreme
 Party

# 197
  • у нас
Здравейте мамчета
Добре дошли на завърналите се сред нас.Желая им спокойни,папкащи и спящи бебчета

emelle,стискам ти палци миличка и ще чакаме прекрасната новина утре

Благодаря на всички ви,които ни поздравявате за мини Рождения ден.Черпя ви виртуално с пастички.
  party023 newsm38 PopcornМного се разнежих пак днес.Още със ставането ми сутринта,поглеждам часовника и си мисля--преди месец по това време се пиготвях за запис на тоновете.След час пак поглеждам часовника и пак си припомням какво ми се е случило по това време на деня,преди месец и така цял ден.По това време вече лежах със съзнанието,че точно в този момент няма по-щастлив човек от мен на света.Ееееееех че мили спомени.
Днес и таткото ме изненада много приятно.Обажда ми се по телефона и ми казва,че се намира в офис на М-тел и ще ме прехвърли от Прима,към план със месечна такса,към неговата фирма.Само че трябвало да взема печата и по-късно да отида до офиса на М-тел и да си взема картата и че имало подарък някакъв за мен.Отивам по-късно аз в офиса и жената там ме посреща с думите---сигурно това е заслужилата мама на двете кукли.Аз стоя и гледам тъпо.Та от дума на дума се разбра,че таткото ми закупил нов телефон (Самсунг Е-530) и всеки момент чакаха да им го донесат.Страшно ме изненада тоя наш тати,чак не можах да отреагирам адекватно.Подписах се където трябваше,взех си телефона и си тръгнах.Какво ли са си помислили служителките?По принцип той не е много по подаръците и днес успя да ме изненада невероятно.То за това и реакцията ми беше една такава никаква. Sick Embarassed Sick

# 198
Ето ме и мен след прегледа.
Бях на запис на тоновете в Шейново. Всичко е ток и жици. Много съм щастлива, но признаци за раждане - НИКАКВИ Sad. После доки реши да ме прегледа за разкритие (никакво) и на края като ме гледа такава омърлушена , че няма скоро да се видя с бебка, реши че ме иска в понеделник в 8:30 сутринта, та ако не съм родила до тогава да предизвикваме. Супер се зарадвах. Много ми е хубаво, че най- късно в понеделник /вторник ще си гушна бебенцето и света ще бъде доста по лек Simple Smile
Момичета, на вас, които ви предстои съвсем скоро най- хубавата среща, пожелавам късмет и леко раждане.
Останалите: още малкоооо остана  bouquet  bouquet  bouquet

# 199
  • София
[
]ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА КАРИ!!!ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА МНОГО МАМА,ТАТИ И КАКА!!!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ И ЗАВЪРНАЛИ СЕ МАМИ!!![/size][/color]
Велина днес я мъчат много коликите и нямам много време да пиша,но се радвам за всички ви.Горката ми звездичка ми къса съцето като плачка така,искам мен да ме боли,а не нея Cry.А на останалите 2в1 много успех и кураж Hug

# 200
и аз да се похваля на 31,07,2006 г. във 2-ра Градска болница се роди дъщеричката ми Цветелина 3,300 кг. и 52 см. във 9.00ч,

# 201
  • Sofia
Emelle и AndyB, стискам ви палци!!! Боже, как се вълнувам! Хей, и да пуснете Sms!
Честит рожден ден на малката Кари!
Честито и на обебилите се мами!
При мен нещата са си по старому. Имам си болките ниско долу, сетивата са на максимум и само да ме пристегне долу и започвам едновременно да отчитам време, степен на болка и локализация на болката. То май ако отчета и степен на лудост ще удари тавана. Laughing Както каза доки - може да е сега, а може и след 2 седмици.

# 202
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ДИДИКА!

newsm06 newsm06 newsm06 newsm06 newsm06 newsm06 newsm06 newsm06

ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА СЛУШКА МАМА И ТАТИ!  НА ТЕБ, МИЛА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 203
privet otnovo imam edna goliama molba Praynig
misial che imahme mami ot anglia pri nas i cheta che tam imalo mnogo efikasni kapki protiv koliki ta dali she mogat da ni sadeisvat da se sdobiem s tova chudo kakto pishat probvali go kapkite se kazvat INFACOL

# 204
Привет и от мен Party
  bouquetЧЕСТИТ имен ден на всички празнуващи днес!
 newsm51ЧЕСТИТО на всички новообебили се мами и добре завърнали се при нас Stop :
 baloniЧестит мини рожден ден на малката принцеска Кари.
Emelle,AndyB,Eliona стискам палци всичко да мине гладко Peace
При нас нищо ново.И аз искам вече да си видя бебчето,ама то е на друго мнение LaughingНа 18ти съм на запис и дано има някакво развитие,че и докторката излиза септември отпуска,а термина ми е на 29ти.
Лека вечер и кураж на очакващите Heart Eyes

# 205
Честито на всички вече родили.Леко раждане на останалите.
Специални поздрави на Eli-ym.много се радвам за нея.Да и е здрав и много послушен Дани.

# 206
Лореха 4естито мила за придобивката,и на6ия тати ми подари GSM poslu4ei ragdaneto na бебо НОКИА 6630,специално да си правя сники на моя бебо и да мога да си ги свалям на компутара Grinning.Добре  до6ли на обебелите се мами  bouquet много да ги радват малките сладури.Вал радвам се 4е при вас вси4ко е наред Peace,нас о6те ни отминаварт гадните колики,аз си ги 4акам #2gunfire.Лека ве4ер на вси4ки  bouquet

# 207
Здравейте мамчета!
Да се включа и аз след дъъъъъълго затишие: имам момченце - Кристиян, роди се на 4.8 в 16 часа в Плевен. Сега сме си в къщи, но проблеми с храненето колкото искате. Та веднага търся съвет от вас - не мога да усвоя оригването Sad((((((( Малкото ми съкровище за съжаление е на адаптирано мляко, което трудно поема като количество, а аз като не мога да го оригна като хората .... честичко се поизкъпваме двамата. Смених марката мляко и сега сме на Нутрилон, но от време на време отново ми повръща, а и малко яде от него ..... Направо съм в ужасен стрес от това. Момичета помагайте със съвети за оригването, скъсах се да търся картинки по книгите, но не намерих.
Целувки на малките сладури по коремчетата от мен и Кристиян.

# 208
Честито бебчета на hrisi_sf и veni-hristova!
cvetencewelcome пак при нас!
cvetence и всички, които ги интересува поръчка на капките INFACOL от Англия, може да пишете на лични на irka_london. Тя по-рядко ни чете, но пък по-често си проверява личните Wink.
Тъй като вече се вижда края и на тази тема, добре е да помислим за заглавие на новата. nadence беше измислила много добре заглавието за тази, защото е еднакво подходящо и за очакващите бебенца и за тези, които вече си ги гушкат. Хубаво би било и новото заглавие да е съобразено с това Wink
Виждам, че вече има няколко обебили се мами, които нямат търпение да пишат в "Родени през 2006". Моето лично мнение е по-добре да ни изчакат за началото на септември, когато вече всички би трябвало да гушкаме своите бебоци и ще сме се отчели. Не би било добре да се разделяме сега на родили/неродили, защото първо ние сме си една "банда" Mr. Green и второ, ние необебилите се също се вълнуваме от проблемите на обебилите се.  Така че, давайте смело, обсъждайте си всички грижи пред нас Grinning Но, разбира се, това си е мое мнение, ако настоявате няма проблем да направим една тема и в "Родени през 2006". Подайте ми само заглавие и до ден-два ще имате отчетна тема.

Относно парливата  тема днес на "9 месеца", за съжаление трябва да ви разочаровам, че не получихме нищо конкретно като информация за завареното положение в новия ЗСО. Нямаше и как да стане това, защото закона все още не е обнародван и не е излезнала наредбата за приложението му. Всичко, което се обсъжда и по медиите напоследък е неофициално и предпоследно. Чакаме да се обнародва закона.  smile3515
Лекцията беше поставена върху сега-действащия закон и понеже ми стана много дълъг материала, го публикувах тук:

Отивам да спя, че стана утре Embarassed
Цунки Heart Eyes

# 209
  • Sofia
ГОРЕЩА НОВИНА!!!!!! Emelle роди!!!!! Слънчицето тежи 3550 гр. и е високо 51 см.
Да са много щастливи!
Честито, миличка! Бързо възстановяване!

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 08:32 от Eliona

Общи условия

Активация на акаунт