Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
❤️❤️❤️ 🧿🧿🧿🧿🧿 ❤️❤️❤️

Снимките с морски привкус от Бурчи винаги са много красиви  и екзотични Heart Eyes

# 106
Снимките с морски привкус от Бурчи винаги са много красиви  и екзотични Heart Eyes
Така е Hands Plus1 В доста интервюта е казвала, че морето я зарежда и ѝ действа успокояващо.
Обаче тази снимка, не е нова според мен. Явно ѝ е писнало да я молят да публикува нещо. Гледката отзад е като от снимките на Умут от Филипините.

# 107
Инче, чудесна новина!
Бурчин къде ли е на тази снимка не личи ли?😀

# 108
От продуцентите на сериала
Akif #Öğretmen herkesin kaderinin değişeceği o gün için Küçükkapı Lisesi'nde… @ogretmenfoxdizi

Пепел от рози, май Ради е права. Погледнах профира на Умут и освен, че пейзажа е еднакъв с филипинските снимки, видях в сторито му, че е на сватба. Т.е не са на почивка.
Обаче тази снимка, не е нова според мен. Явно ѝ е писнало да я молят да публикува нещо. Гледката отзад е като от снимките на Умут от Филипините.
Ради, и други като теб са се усетили, че Бурчин ни шилосва със стари кадри

Joy Горката Бурчин, няма скрито-покрито Joy

# 109
Инче Пепелче    
Учителят Акиф в  гимназия Küçükkapı  в деня,  който ще промени съдбата на всички... @ogretmenfoxdizi
Joy Горката Бурчин, няма скрито-покрито Joy
Joy Ще ни се.
Бурчин къде ли е на тази снимка не личи ли?😀
Не знам, Пепелче, само предположих. Но след поста на Ина си затвърдих мнението. А и аз погледнах, Умут наистина е на сватба.  Споделил е стори с приятели, на което  е тагнат  с надпис твой ред е/следващият си ти, кралю Simple Smile

# 110

Учителят Акиф в  гимназия Küçükkapı  в деня,  който ще промени съдбата на всички... @ogretmenfoxdizi
Мерси Kiss Two Hearts
... на което  е тагнат  с надпис твой ред е/следващият си ти, кралю Simple Smile
Айдее, тайфата го даде. Joy Демек одобряват Бурчинка Yum

# 111
Айдее, тайфата го даде. Joy Демек одобряват Бурчинка Yum
И  феновете на БурИлк одобряват Умут Joy  Пълен Ужас. Такива коментари, че ако Бурчин ги чете ми е жал за нея… Както казваше Пойраз: Всички са маниаци.

Преведох ви какво е споделил Ефекан Джан (Турул) за Илкер.

Какво е чувството да работиш заедно с Илкер Калели? Въпреки, че все още не сме видяли много сцени между  Турул и Акиф, връзката помежду им е вълнуваща.

Първо Илкер Калели е много дисциплиниран и от него може да се научи много. Да споделям една снимачна площадка с него е вълнуващо и за мен е удоволствие. Всеки ден от него научавам нещо ново. Всъщност, не само между Турул и Акиф има връзка. Между Ефекан Джан и Илкер Калели също има силна връзка.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 18:46 от _Radi

# 112
Добър вечер Hug Kissing Heart

Мерси за превода. Любопитно ми е, защо Акиф е избрал Турул да му помага и каква част от истината знае той?

По другата тема - винаги има откачалки, които да се бъркат нелепо в чуждия живот и да се изказват като последна инстанция. По принцип за феновете на БурИлк имам друго мнение  и смятам, че са интелигентни и правят разлика между сериала и живота.  
Но като попариха надеждите за евентуално събиране е нормално да рефлектира върху Бурчин и/или Умут. Не, че знаем причината за раздялата на Бурчин и Илкер, нито кой е бил иниациатор.  Ако Илкер започне нова връзка вероятно избранницата му също няма да е “достойна” и то за същите тези така наречени фенове.
В крайна сметка бяха хубава двойка, но не им  е било писано. Нека са щастливи по отделно, живота е пред тях.
Според мен Бурчин си има обеца  на ухото от брака й с Мурат Й. по отношение на откачени фенове, заради които изтърпя какви ли не обиди. Може би заради това си пази връзката и личния живот така настоятелно. За да не дава храна на болни мозъци да  коментират нея или половинката й.

П.п. Умут е имал онлайн тренировка днес и са си в Истанбул. Снимката на Бурчин от вчера не е нова Wink

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 20:49 от Inna_Hristova

# 113

Инче, много ми харесва написаното от теб. Абсолютно го подкрепям. Има граници, които не бива да се прекрачват и интелигентните хора не го правят. Личният живот затова е личен. Това, че Бурчин  е умерена и  умее да си пази личното пространство, без да е груба с журналистите или хората, които пишат какво ли не,  е едно от нещата, които много ми допадат в нея.

Един от сериалите, които ще стартират през новият сезон е римейк на "Доктор Фостер" от продуцентите на "Учителят". За главната роля спрягат една от следните актриси: Дениз Чакър, Едже Услу, Бурчин Терзиоолу или Сонгюл Йоден

Не мисля обаче, че Бурчин в момента води преговори за сериал. В споменатата от теб онлайн тренировка, Умут казва, че е последна за летния сезон.
До края на август щял да почива на юг. Ако няма да почива сам, това означава, че и Бурчин ще си почива.
Може пък да ни изненада , знае ли човек.  Simple Smile

# 114
Здрасти, момичета, в първият юлски ден.Yellow Heart Nature Sunny
Значи "Доктор Фостер" Thinking  Ще й отива, но не ми се вярва. С всеки изминал ден, в който затишието около нея продължава съмненията ми, че няма да я видим в нов проект скоро се задълбочават.
Щом ще почиват, нека да почиват. Плаж, море, романтика, на кой би му било зле Yum Дано поне да ни радва с морски красоти и да не чака още три месеца до следващия кадър, който ще сподели с нас, че й забравихме очите.
За красота и лятно настроение едно колажче от мен Nature Sunny Nature Sweat Drops Blue Heart Animal Tropical Fish

Всъщност кога я видяхме за последно? В края на февруари Thinking Мхм, добре се снишава. Скоро ще трябва да й се издаде нова червена бюлетина Joy

# 115
Здрасти
Страхотен колаж, Иннче.  Heart
Оказахме се прави в предположенията си. Ролята е предложена на Джансу Дере. Simple Smile
Всъщност кога я видяхме за последно?
Преди четири месеца Animal See No Evil Animal Hear No Evil Animal Speak No Evil 🧿

На 14 юли MedYapim ще представят два свои сериала, от които единият е "Учителят". Ще присъстват както продуцентите, така и Илкер, Джерен и Афра

[

Ч.Р.Д. на Едже Birthday Balloon

# 116
Yeni sezonda başlayacak Doctor Foster dizisi için görüşülen isimler arasında Burçin Terzioğlu’nun adı geçiyor... Bakalım olursa çok iyi olur...

По данным Dedikoducu Çocuk на главную роль в сериале Доктор Фостер от телекомпании Медъяпым рассматривается Бурчин Терзиоглу

Ради, обърках се Joy Joy Joy
Сериал ли, почивка ли, що изчезна... Rolling Eyes Четири месеца не са никак малко време. Все някое от предположенията ни ще излезе вярно. Въпросът е кога Joy
Всички тези сериали, които ще започват през новия сезон кога и къде ще ги дават Thinking Десетки са. Стари, нови- безумие.
Аз и сега нищо не гледам, но не мога да се ориентирам дали и кое си заслужава Sad

Илкер също се покри, така че раздвижването около сериала е добра новина.

"Пазителят" -  четвърти сезон 09.07.2020г.

# 117
Инче, много са сериалите, така е. И аз не мога да им хвана бройката Simple Smile Но изглежда Бурчин  е в процес на размисъл кой да си избере. Все повече източници потвърждават, че води преговори за  "Д-р Фостер", а един от тях твърди следното:
Скрит текст:
Цитат
fitnattv @fitnattv
#BurçinTerzioğlu vay be... devam eden çoook izlenen proje için adı geçiyor. Olursa yazıcam projenin adını, çok şaşıracaksınız çok
Бурчин Терзиоолу вай бе... името й се спряга за един от най-гледаните проекти. Ако се осъществи, ще напиша името му. Много ще се изненадате, много
Това звучи като вече започнал сериал. Кой ли е? Най-гледаните? Доктор чудо Thinking Ако е той, най-после ще го изгледам. От кога съм му хвърлила око и още не съм го почнала
Бурчин пусна стори в инстаграм Heart Eyes Естествена и слънчева както винаги

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 14:34 от _Radi

# 118
Бурчин пусна стори в инстаграм Heart Eyes Естествена и слънчева както винаги

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотна е! За нея времето не е фактор. С годините става все по-магнетична и прекрасна. А може би просто вътрешната красота и спокойствие се отразяват на излъчването й.
И това е от инстаграм пише, че е от списание Bestyle

За нов проект- каквото и да избере ще се радвам Smiley

# 119
За нов проект- каквото и да избере ще се радвам Smiley
Само да не е някой исторически Simple Smile
Според Бирсен окончателно MedYapim са се договорили с Джансу Дере
Сега очаквам да започнат със статиите за конфликт между Бурчин и Джансу Joy

Общи условия

Активация на акаунт