Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Здрасти
Момичета, снощи  късно писах, но при публикуването вместо да редактирам си изтрих поста. Накратко в актьорския екип се е включил Мехмет Юлай.
Гледам, че EXXEN вече пуснаха няколко постера за нови сериали, очаквам да ни изненадат и с  нашия
За загрявка Бурчин и Джем Талу в поредна фотосесия Heart Eyes

# 541
Прекрасна е!!!

Здравейте!
Сериозна тематика за сериал. Прилича ми на епизодите по
History Channel , които разкриват различни истории от различни жанрове.
Дава се заявка за гласност, макар и по- художествен начин  на случващото се в и извън пределите на Турция.

# 542
Прекрасна Бурчин! Женствена, секси, обаятелна. Много харесвам работата на Джем Талу. Всички фотоси на Бурчин, които е правил носят някакво очарование.
Аз да се отчета, че започнах да гледам "Различни светове". Още веднъж, благодаря за превода.
Бурчин и Ханде от снмачната площадка на "Пустота"
Hükümsüz setinden Hande Doğandemir & Burçin Terzioğlu Nature Boom

От инстаграма на Бурчинка Two Hearts

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 15:08 от Inna_Hristova

# 543

Честита Коледа момичета!
Незабравими моменти ви пожелавам  с близките хора!
Здравето и любовта  бъдат вашите най- хубави подаръци!

# 544
Hug Hug Hug
Честита Коледа !

От снимачната площадка

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 16:00 от Eny87

# 545

Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

За настроение  забавни моменти зад кадър от Menajerimi Ara 

Инче, аз приключих с "Различни светове", но ще коментирам когато имам повече време за писане.

# 546

Мили момичета, да бъде Коледата ви незабравима,
а годината – неповторима!
Да сте здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!

https://twitter.com/bestbterzioglu/status/1342487544169168897 Heart Eyes Сладур! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 17:42 от Inna_Hristova

# 547
Привет

От Бурчин: Обичам Измир

Снимките на сериала са отразени в няколко статии, според които населението на Измир е приело много радушно снимачният екип и актьорите. 108 граждани на Измир вече са се включили като статисти в сериала.По предварителна информация ще продължат да снимат още два месеца, като вече са заснели първите два епизода.

"Различни светове" беше ... различен. Не мога да определя дали ми хареса или не. Със сигурност идеята и отправната точка от която са изходили е доста смела и с добър замисъл. Ако реализацията беше по-добра можеше да ми хареса повече.
Какво имам предвид? Някои от героите ми стояха като кръпки до последно и действието беше провлачено и мудно. Добре им се получи съпоставката между мисленето, представите и схващанията на героите, но някак на финала поне на мен филмът ми остана недовършен, а идеята недоразвита.
Основното и най-важното бе, че всеки живее с насажданите и изграждани през живота си представи за редно и нередно, за добро и лошо, че гради своя мини свят според собствените си рамки, които при някои са по-податливи да допуснат промяна, а при други твърди и с остри ръбове. Че всеки се бори с това, както може и доколкото му стигнат силите... Но тук за мен идва голямото но? Кой от героите успя да промени мисленето и живота си и най-вече как беше показано това? Някак набързо, претупано в последните два епизода, че да не кажа в последният. За доста от персонажите си останаха въпроси без отговор.
Може би  някакъв завършек има само историята на Рухие и мъжът й.
При Пери донякъде, но аз така и не разбрах коя е Хазал и с какво е насадила толкова твърдо отрицание на забрадените момичета.
Т.е. това, което на мен ми липсва, въпреки страхотната идея е реализирането й с въведение, завръзка, развой и развръзка на сюжетното действие.
В началото сериалът тръгва с някакви заявки за вътрешни демони на героите, които при повечето от тях си останаха недоразвити и скрити. Да Пери в известна степен осъзна, че срещите с Мерием и помагат повече отколкото сеансите и лъжливото приятелство с др. психоложка, но какво да кажем за Мерием?
Може би пиша малко хаотично, но и не искам да издавам подробности, ако някой тепърва ще гледа.
А Синан? Какво трябваше да ни покаже неговият персонаж? Че човек търси измамна любов, когато не я е получавал като дете? Че всячески бяга от нея? Ами не успя.
Това разбира се си е мое усещане и възприятие на видяното.
Може би грешката си е в мен, защото тръгнах с голямата кошница, че ще гледам нещо много интересно и възхитително, но това, което видях най-добре обобщи младия ходжа пред Мерием - някакъв опит в осем епизода да пресъздадат Юнг и Фройд и да изглежда ефектно с добра режисура.
Ако в още няколко епизода бяха развили сюжетните линии щеше да е по добре.

# 548
Ради Hug мерси за информацията за снимките на сериала.

Изчетох коментара ти за "Различни светове", но все още имам епизоди за гледане и се надявам, че до финала ще ми се изяснят някои неща. Има го това усещане за мудно и тягостно действие и при мен, въпреки че преполових сериала, но очаквам някакъв пик.
Засега ми е интерсно как са преплетени историите и различните гледни точки на героите, но си имам едно на ум за Мерием. Иска й се да е друга според мен, затова крие от ходжата, че ходи при психолога. Очаквам изненади от нея. Любопитно ми е какво развитие ще претърпи Пери. Другите герои за момента не са ми чак толкова интересни. Но съм в очакване на повратната точка и за техните истории.

Постерът на "Последно лято"

Фотосесия на Фунда

# 549
И Фунда като Бурчин ще вдъхне живот на силен адвокат, който трябва да е за пример на женската аудитория.
Нейната героиня ще е Джанан Кара

На първо място, добре дошли в семейството на FOX Simple Smile Обратното броене за поредицата "Последното лято" продължава. Как протече подготвителният процес в Чешме?
Фунда: Добре заварила Simple Smile Завършихме процеса на подготовка в Истанбул. Репетициите по четенето на сценария, пробите за грима, прическите и костюмите се провеждаха в Истанбул. Имаше сцени, които снимахме в Истанбул преди Чешме. Когато стигнахме до Чешме, екипът беше готов и веднага започнахме да снимаме.
Вашата героиня е Джанан Кара. Някога е била идеалистично младо момиче, което се влюбва в Селим в университета докато учи за да стане адвокат. Как се променя ходът на живота й?  С какъв персонаж ще се срещнат  зрителите?
Фунда: Джанан е посветила младостта си на любовта, семейството и дома си. Всъщност, както казахте, тя е била идеалистично и дори малко непокорно младо момиче.  Но  обича дома си и децата си. Когато решава да се разведе, тя ще се осмели да се занимава с професията си и ще излезе извън безопасното пространство, което си е създала. Ще наблюдаваме тази нейна трансформация.
Ще бъда щастлива,  ако Джанан вдъхнови жените, които искат да променят живота си, но не могат да намерят смелост за това.
Кой беше най-важният фактор за да приемете да играете тази роля?
Фунда: Всъщност има много фактори, но най-важният, който мога да посоча, е следният: Джанан е персонаж, който се развива, променя и трансформира.
Пожънахте успех с ролите и играта си в Karadayı, Poyraz Karayel, Hakan: Muhafız, Bir Başkadır. На какво го отдавате?
Фунда: Благодаря ти. Фокусирам се върху сценария и героя и се опитвам да не се притеснявам за резултата. Ако последва успех, какво щастие
Показвате  пред публиката много различни образи. Обръщате ли специално внимание на това как се различават помежду си? Как избирате  персонажите, които ще изиграете?
Фунда: Не мога да кажа, че има нещо специално, на което обръщам особено внимание. На първо място за мен е критерий характерът на героинята да събуди любопитството ми и да се развълнувам.
Всеки нов герой чувствам като ново приключение и харесвам чувството  „да видим какво ще стане“. Никога  не съм сигурна дали мога да го направя или не. В този момент фактът, че този персонаж  е с различен характер от предходния, ме кара да се чувствам добре, но не приемам роля само защото е различна. Попаднах на героини, които бяха различни, но не ми бяха интересни. Важното е да ми носят ентусиазъм и любопитство.
Докато пандемията продължава, ще продължите ли онлайн представленията си в театъра?
Фунда: Разбира се. Бих искала да участвам и в други постановки. В пандемията, след пандемията, ще продължа работата си в театъра и представленията, онлайн или не, ако нещо не се обърка.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 19:29 от _Radi

# 550

Фунда: Джанан е посветила младостта си на любовта, семейството и дома си. Всъщност, както казахте, тя е била идеалистично и дори малко непокорно младо момиче.  Но  обича дома си и децата си. Когато решава да се разведе, тя ще се осмели да се занимава с професията си и ще излезе извън безопасното пространство, което си е създала. Ще наблюдаваме тази нейна трансформация.
Ще бъда щастлива,  ако Джанан вдъхнови жените, които искат да променят живота си, но не могат да намерят смелост за това.

Ради , .
Роля точно за Фунда.
 Дано я оцени драгия турски зрител.
Нуждае се от рейтинг, ще е по ТВ канал.
Историята  е интригуваща - работеща съвременна жена с доста ангажираща времето професия, наред със семейство за което  се грижи . 

# 551
Ради Hug Flowers Bouquet Heart Decoration
Роля точно за Фунда.
 Дано я оцени драгия турски зрител.
Нуждае се от рейтинг, ще е по ТВ канал.

Дай Боже, Ели Hug Фокс нулираха сериали като "Куршум" и "Учителя" и така съм им набрала Rage
Другата "адвокатка" пред обектива на Джем Талу Heart 🖤🖤🖤 Heart

SET/HÜKÜMSÜZ
Movie Camera

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 22:43 от Inna_Hristova

# 552
Инче, Ели мерси за виртуалните цветенца   
Гьозде Икинджи каст мениджър на "Пустота" е била на живо в инстаграм снощи.
По думите ѝ ще гледаме един страхотен сериал. Казва, че актьорският състав е просто "шампионска лига" и е много доволна от работата, която е свършила. Всеки епизод ще е с различна тематика и ще разглежда отделен случай. Заради това ще се включат много актьори с епизодични роли. Основният актьорски състав в момента   снима усилено в Измир и много скоро ще разберем повече.
Събеседникът ѝ я пита дали сериалът ще се хареса на "новото поколение" и тя казва: "да, да, случват се хубави неща, очаква ги нещо страхотно".

Всяка предотвратима смърт е убийство.
Истински истории за убитите мечти.

# 553

Всяка предотвратима смърт е убийство.
Истински истории за убитите мечти.
Misc Bomb Nature FireNature Boom Уау! Много стилно, красиво и в унисон с идеята на сериала.
Истински истории значи... Както се казва животът пише най-невероятните сценарии.
Успех на Бурчин и целия екип! 🧿

Коментарите на някои от колегите й след като Бурчин публикува постера

Цитат
ghatihan Yaşasınnn, çok özlemiştim seni izlemeyi 🧿👏

Цитат
sinemkobal ♥️♥️♥️♥️♥️

Цитат
aycaaysinturan 🥰🥰🥰🥰

Цитат
hazarerguclu❤️❤️❤️❤️

И подкрепа от Умут и сестра й

Сред стилистите на  Бурчин в сериала, виждам жената на Къванч

Аз почти изгледах "Различни светове" и искам да питам някои знае ли защо в сюжета е вмъкната историята на тази Хазал? Коя е тя?

# 554
Сред стилистите на  Бурчин в сериала, виждам жената на Къванч

Дениз Марсан: Изпитвам огромно удоволствие да бъда малка частица от прекрасната история на една жена. Скоро по EXXEN

Misc Bomb Nature FireNature Boom Уау! Много стилно, красиво и в унисон с идеята на сериала.
Истински истории значи... Както се казва животът пише най-невероятните сценарии.
Инче, феновете вече разглобиха постера  и обърнаха внимание на всеки детайл от него. Малка част от историите, които се разчитат на постера.

"Убиецът, който уби жена си и дъщеря си заяви: "Изчистих честта си" "

"Трупът на известна бизнес дама бе намерен в дома ѝ"

"Заподозреният в убийството на Нергис Шака защитава репутацията си"

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 15:17 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт