Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Ради, разбрах, че не е от сериалите, които се гледат по картинка. Повечето турски дизита могат и така, но този не.
Скрит текст:
На мен ми направи впечатление  логото  SLA нещо си . Явно е някаква сделка или дело. Бащата на Есма държеше папката в офиса си, после Есма я гледаше странно, а и майката  на убиеца развяваше една торбичка със същото лого пред журналистите. Не знам дали е важно, но без да разбирам, някак ми се струва, че нарочно обърнаха внимание на това. т.е. беше преднамерено.

Есма и Сердар, Филиз и Thinking журналиста Yum

Бурчин през 2020г.  Излиза, че не можем да се оплачем Stuck Out Tongue Winking Eye Дано през 2021 да я виждаме още по-често  Hearts

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 14:41 от Inna_Hristova

# 586
Инче, има нещо гнило. Ще се разбере.
Долният текст слагам в спойлер, защото е истинската история, която ще пресъздадат Бурчин и Ханде.

Скрит текст:
15-годишната Сезги Кирит,  напусна дома си преди 9 години за да отиде до магазина. Девойката е отвлечена и намерена убита.  При това убийството е извършено по особено жесток начин и подробностите около него смразяват  кръвта. Погребана е на гробището на самотниците.
Нейната сестра става адвокат за да търси справедливост за убийството й. След години усилия и опити да се пребори с правосъдната система в Турция, тя се запознава с адвокат  Сибел Йондер и започва работа за нея.  Двете жени  в продължение на години водят безмилостна борба за справедливост и помагат на жени претърпели насилие. За съжаление убийството на Сезги остава ненаказано. В деня на делото Сибел Йондер заявява "Днес справедливоста е унищожена, справедливостта в тази страна е мъртва."

Още един линк към епизода със страхотно качество на картината Hükümsüz 1. Sezon 1. Bölüm

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 16:10 от _Radi

# 587
Много тъжно. А още по-тъжното е, че това се случва навсякъде. В България също.
Друг е въпросът, че това не е тема, на която отделяме нужното внимание.  Сериалите, които са популярни, защото се гледат и превеждат са самото доказателство за това. Сега някои ще ми каже, че темата я има във всеки сериал. Не, нямам предвид това луди мъже да ревнуват и раздават шамари, а още по-луди жени да ги боготворят и да тичат след тях.
Интересно дали някога биха пуснали подобен сериал като Hükümsüz по телевизията? Не само в Турция, а и в България. Излъчват някакви локумени истории с едно и също съдържание и различни лица.
В интернет до колко хора ще достигне такъв проект или по-точно до кои? Да няма цензура, но какво от това?
Точно засегнатите слоеве на обществото, за които убийствата са традиция, а жените принадлежност изобщо няма да разберат, че има и друга страна на монетата. За справедливост и промяна на правосъдната система не смея и да мисля.
Интересно ще е да се види този пъзел от истински истории.
Винаги съм харесвала филми и книги по действителен случай и ще умира от яд, ако сериала  си остане без превод. :
Sad

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 17:12 от Inna_Hristova

# 588
Ч Н Г  момичета!

Традиционно очакваме да е по-добро новото начало на всяка започваща календарна година , но дали сме осмиляли или колко от хората осъзнават  значението на пожеланието  за  здраве!
Пожелавам го от все сърце и в добавка малко късмет за всички!

Много хубави отзиви за Бубето и епизода. Благодаря за превода Ради
От около 10 години я следя ,  поздравления  за успешната и кариера.
 Видях няколко кадъра с нея, страхотия е.  Страхотна артистка!

И малък откъс от филма с участието на Илкер. Той пък е интересен, раздвижен в образа на героя си. Не съм го гледала такъв танцувален

https://vk.com/video-86691381_456242287

Първи сезон на ,,Змей,, с много добро качество

http://y3.viewlost.club/3736-serial-zmey-na-lostfilm-smotret-onl … latno-hd-720.html

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 18:31 от eliNIM

# 589
Ели, тази година оценихме не само здравето, а времето прекарано с близките си, свободата си и още неща, които приемаме за даденост. Simple Smile
Илкер не прилича на себе си.  Разсмя ме Joy
Зад кадър - Мехмет Улай и Пънар Бибин дано правилно пиша имената

Участието им в сериала продължава, въпреки че ги "убиха".

От около 10 години я следя ,  поздравления  за успешната и кариера.
 Видях няколко кадъра с нея, страхотия е.  Страхотна артистка!

Hands Clap Бурчин е от малкото актриси, които могат да играят всичко еднакво добре. Без значение драма, екшън или комедия. Мисля, че не е актриса по образование, но е актриса по талант и по душа.

Все забравям да кажа, че Бубето с този цвят и права коса много ми харесва. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 20:27 от Inna_Hristova

# 590
Добър вечер! Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus
Сериалът на Бурчин  ще е доста тежък  ,но със сигурност  ще си заслужава  ,дано да имаме възможност да го изгледаме и ние .

# 591
Привет, момичета.
Инче според мен е твърде рано  и не си заслужава да се ядосваш, че няма да има превод. Много бързаш. Поне две руски групи ще го превеждат. Имай търпение. Както е казал шопът "Оти да се косиме, като че ни мине" . По-ведро, хубавите неща изискват време.
Ели за много години. Илкер като хипи е страшна гледка .

От около 10 години я следя ,  поздравления  за успешната и кариера.
 Видях няколко кадъра с нея, страхотия е.  Страхотна артистка!

Все повече коментари има за сериала и  то кой от кой по-хубави.  Още една малка порция:

Hükümsüz е eдинственият турски сериал, на който не можах да намеря недостатък. Историята, заснемането, актьорската игра. Очаквам с нетърпение следващите епизоди.

Иска ми се да бяхте излъчили всички епизоди. Дори ако бяхте пуснали целият сезон, щях вече да съм го приключила. Великолепна поредица. Очевидно е, че Ханде и Бурчин са 10/10.

Тъй като  не познавам правилата  на тези платформи, питам, не трябва ли да има трейлър от 2-ри епизод? Особено когато събудихте любопитството на хората и харесаха сериала.

Случи се нещо много интересно. Качиха първия епизод от поредицата в YouTube и след това го изтриха. Гледах  в този промеждутък. Това е най-добрата работа на Йомер Фарук Сорак през последните години. Актьорите също бяха много успешни. Всеки е свършил своята работа.

Първи епизод беше много хубав. Пуснах го без очаквания, а сега ви моля, пуснете останалите епизоди.

Hükümsüz е заснет като добър филм. Няма нищо общо с турските сериали.

Стартира поразително, тъй като става въпрос за истински истории. Бурчин Терзиоолу и Ханде Догандемир се допълват чудесно. Финалът на епизода ме стисна за гърлото.

Началото и финалът… Докато гледах настръхнах.

Hükümsüz трябваше да се излъчва по телевицзията. Щеше да е по-впечатляващо. Такава тема заслужава внимание.

Перфектно начало, перфектна история.  Началото ме накара да настръхна и с нетърпение очаквам останалото.

Гледах първи епизод и сега съм впечатлен от него. Иска ми се да можех да видя повече такива продукции,  създадени в Турция. Така искам да видя останалите епизоди веднага. Между другото колко много ми липсваше да те гледам, Бурчин Терзиоолу.

Hükümsüz започва добре. Историята е интересна и различна.

В Hükümsüz играят добри актьори, но не заради това харесах сериала. Най-после някой е измислил различен сценарий, който не е клише.

Hükümsüz е заснет като филм. Мустафа Услу знае в какво да инвестира парите си.

Всяка предотвратима смърт е убийство! Браво на целият екип.

Първият епизод беше много амбициозно  и ясно въведение. Поздравления за режисьора.  Визуалните изображения са безупречни. Също така Бурчин Терзиоолу отново показа нещо  различно.

Сериалът Hükümsüz ме привлече с първия си епизод. Дори местата, на които са снимали са интересни и непознати.  Бурчин Терзиоолу, Ханде Догандемир, Рухсар Йоджал се открояват с изпълненията си. Исмаил Хаджиоолу и Алиджан Юджесой хвърлих ви само един поглед, но от първи епизод  Hükümsüz се очертава като добър във всяко отношение.

Бурчин Терзиоолу, накара ме отново и отново да ти се възхищавам. Другото ти име е класа.

А това ме разби (за първата сцена с престрелката).

Бурчин, толкова хубаво умираш, че всеки сценарист иска да те застреля
Да уточня, че Есма не умира.

Докато пиша, Ени  се появи. Мерси за гифчето.

# 592
Благодаря! Heart
Прекрасно е когато талантът е оценен. А нашата работлива и обичаща професията си Бурчинка  отново е на снимки. Хората чакат следващите епизоди. Трябва да се работи.
#Hükümsüz #Set Movie Camera

# 593
Инче, не е само  снимка. Има и клипче с гримьорката, но не ми се получава да го кача.

Да работи, че дори в медиите е отразено нетърпението на зрителите. Статията е на Televizyon Gazetesi.

Сериалът Hükümsüz e толкова впечатляващ, че публиката e много ядосана на Exxen!

Платформата Exxen започна излъчването на продукциите си. Новата дигитална платформа предизвика любопитството на зрителите. Като най-впечатляващ и коментиран в социалната мрежа се откроява сериалът Hükümsüz.
Вниманието на зрителите бе предизвикано от Йомер Фарук Сорак, както и актьорският състав. Потребителите обаче веднага поискаха да бъдат пуснати всички епизоди от поредицата. Зрителите са разочаровани, че имат възможността да видят само първи епизод. Той предизвика изключително похвални и добри коментари и стана сензация.
В актьорският състав се включват Бурчин Терзиоолу,  Ханде Доандемир, Алиджан Юджесой, Исмаил Хаджиоолу, Рухсар Йоджел, Мехмет Юлай, Шебнем Доруер и Пънар Бибин.
С качеството, което предлага сериалът възхити потребителите, които изказват своите похвали. Липсата на всички епизоди предизвика известна негативна реакция срещу дигиталната платформа. Зрителите на Exxen с нетърпение очакват новите епизоди и се ядосват на платформата, защото не всички епизоди са заснети.
Мнозинството  от фенове коментираха Hükümsüz  с възхищение. (Изброени са някои коментари, подобни на тези, които вече преведох.)
Феновете на Бурчин Терзиоолу също са изключително  доволни от завръщането и изпълнението на известната актриса.
Със слоганът „Всяка предотвратима смърт е убийство“, сериалът Hükümsüz прикова общественото внимание. Hükümsüz е посветен на убийствата на жени, а сценарият се базира на истории, случили се в реалния живот.
Има и такива зрители, които смятат, че сериалът, който отправя много важни социални послания и има важна функция за повишаване на обществената информираност, би постигнал по-голям ефект чрез излъчването му по телевизионен канал, различен от платформата Exxen.

По официални данни само за първият ден от стартирането са активирани над 700 000 абонамента. А първи по гледаемост е Hükümsüz.

Видях информация, че втори епизод ще бъде излъчен в петък - 08.01.2021г., но не знам дали е достоверна.
Допускам, че е така, защото кадрите, които пускаха от сета още в началото на декември не ги видяхме в първи еп.  Сигурно имат някаква готовност поне с първите епизоди.

Потвърдено е, че втори еп. ще бъде пуснат този петък. Композиторът на сериала е написал: Задава се нов напрегнат епизод.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 16:15 от _Radi

# 594
Задава се нов напрегнат епизод.
Ради, значи всички чакат петък. И аз съм в това число. Ще гледам независимо дали до тогава има някакъв превод на първи или не.
Предлагам да не коментираме тук, защото повечето хора не го гледат и така пишем спойлери, но виж какво ти написах на лични Wink Ще се радвам, ако си съгласна.
В IMDb рейтинга на сериала е 9,2 

2020 г. моменти с Бурчин Simple Smile

# 595
Момичета, коментирайте си го тук.
Аз обичам да знам предварително о какво се случва, така съм по-спокойна като го гледам после с превод. 😀
Може да го слагате в спойлер, заради другите момичета.

# 596
Инче, за мен е без значение. Не мисля, че сме издали нещо, което не е известно от темата и фрагманчетата, защото всичко важно по сюжета е в спойлер.
Както казва Пепелчето, има  хора,  на които  със сигурност им е любопитно, предвид на това, че няма превод.
Пак казвам, че няма да ми е проблем да го коментираме и по твоя начин не тук Wink .

Саундтракът на сериала вече е качен в YouTube. Клипчето съдържа моменти от първи епизод

Hükümsüz ilk bölümüyle #EXXEN ‘de 💛

Утре вечер ще излъчат първи епизод на Hükümsüz  по TV8

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 22:58 от _Radi

# 597

Утре вечер ще излъчат първи епизод на Hükümsüz  по TV8

Да им е честито на всички, които ще го гледат Grinning Не е за изпускане.  Не знам какви сериали излъчват довечера, но тази дизи вечер  може да предизвика промени в рейтинга.
Добра рекламна стратегия за привличане на още абонати за ексен.
Аз се надявам след като сериалът приключи, все пак да го излъчат и по телевизията. Стига са правили сериали за богати и широко скроени западно мислещи хора. Самите те да видят действителността, каквато е, а не каквато се опитват да ни покажат във всеки сериал. Напудрена и лустросана.

Момичета, коментирайте си го тук.
Аз обичам да знам предварително о какво се случва, така съм по-спокойна като го гледам после с превод.
Ако има превод Joy
Пак казвам, че няма да ми е проблем да го коментираме и по твоя начин не тук Wink .
  Мерси Kissing Heart

Това няма да го скрия, защото е  представянето на героинята на Бурчин. От руския форум.

В 1 серии турецкого сериала «Пустота» в центре внимания оказалась молодая женщина-адвокат по имени Эсма Озтюрк. Она занимается делами, связанными с бракоразводными процессами и всегда выступает на стороне женщин. Очень часто ей приходится сталкиваться с ужасным отношением со стороны родственников ее клиенток. И причем совершенно неважно, кто применяет насилие по отношению к ним. Это может быть законный супруг или же родственники со стороны мужа, а порой и даже родственники самих женщин. Эсма всегда была уверенной в себе и своих силах девушкой, поэтому она привыкла доводить каждое дело до победного конца. Ей удается быстро принимать решения и тем самым она оставляет позади своих конкурентов. Так как Эсма была настоящим профессионалом своего дела, то она доверяет только тем фактам, которые были проверены и собирает все необходимые доказательства. Также Эсма всегда просчитывает шаги исхода дела. Она никогда не воспринимала жестокость и насилие по отношению к представительницам хрупкого пола и поэтому всегда стремится восстановить справедливость. Как только Эсма принимается за новое дело, то изначально она начинает изучать каждую деталь и только потом выстраивает свой стратегический план…

В туитър споделят снимки от тази фотосесия, но мисля, че не  е нова. Май е от периода на "Куршум".

# 598
От Бурчинка: 🤍

# 599
Добър вечер момичета  Hug  Hug  Hug
Ради,Инче мерси за всички преводи ,снимки и инфо които ни носите Flowers Hibiscus И според мен няма проблеми да пишете за новия сериал ,който не иска да знае какво се случва да пропуска.Аз обичам да чета  и не ми пречи изобщо после на гледането.Саундтрака  ми харесва ,а кадрите от 1 епизод  са много интересни.Сега  като почнат да дават сериите и по тв-то  сигурно на руски поне ще излезе превод ,но даже и без такъв пак ще изгледам сериала.
Ели  мерси за откъсчето с Илкер  Flowers Hibiscus  Simple Smile
От мен адвокат Есма в движение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт