Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 29 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 660

...но са много сходни във всяко отношение. Heart Eyes
Да,  абсолютно, Инче. Правилно си ги усетила. Интереси, възгледи, приятели, дори чувството им за хумор е подобно.

Hükümsüz бележи все по-висок рейтинг  в IMDb с всеки следващ епизод👌👏👏👏

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 12:52 от _Radi

# 661
Исках да си допълня поста и го публикувам отново
Напълно оправдано и логично е, че рейтингът се покачва, защото втори епизод е още по-интересен. Добре, че и преводът е по-бърз. Браво на преводачките. Да се стягат, че на 20-ти излиза трети епизод.
Вече съм убедена, че Фатма и Четин не са били любовници. Някой е в дъното на всичко и прикрива нещо по-голямо от любовна история.
Адем е абсолютен комплексар. Напълно се поставям на мястото на Фатма. Разбираемо е, защо е искала да се раздели с него. Опитаха се, чрез тази нишка да изкарат Есма кариеристка, която не обръща внимание на подчинение си, но само привидно. После се оказа, че е само мотив за "сблъсъка" с Филиз.
Хареса ми развоя при Есма и Филиз, защото разкри още повече качества  от характерите  на двете. Много са различни, но в същото време и много еднакви.
Есма е праволинейна, коректна и не позволява да я манипулират. На пръв поглед е силна, но в същото време е много чувствителна.
Филиз пък е по-емоционална, чувствителна, импулсивна, но животът я е научил да се бори въпреки всичко.
Заедно са голям екип. Но и двамата кавалери доста им помагат. Мъжете са доста потайни и интересни.
Излиза, че  Селим също има тайни източници като всеки журналист и изобщо не е на чак толкова полюсно мнение с Есма . Извинението му  с въпросните снимки повдига въпроса дали пък не блъфира с версията за любовната афера. Двете адвокатки имат солидна подкрепа  в лицето на Селим и Сердар.
Селим може би знае повече, защото очевидно е имал досег с бащата на Есма и преди.Подозирам го заради нещата, които й каза при срещата им.
За Сердар започвам да мисля, че  е бивш полицай, агент или детектив заради връзките в полицията, симулацията на престрелката и камерите в дома му. Може би в тази връзка е било познанството му с Четин Йозтюрк, с когото излиза, че са били достатъчно близки за да го познава в детайли. Може да му е помагал, ако някой го е изнудвал. Честно казано очаквах да ни изненадат в тази посока, но жестът със закуската на Есма беше показателен, че няма.
Всичко мътно и потайно е свързано с фирмата  SLA. Обаче Есма бързо се досети, че ръководителят им може да е замесен.
Според мен в хода на разследването на убийствата на Инджи и Фатма ще окаже, че са свързани по някакъв начин и може би затова доказателствата за аферата на Четин и Фатма са манипулирани, а убийството на Инджи е обявено като естествена смърт.
Друго несъответствие, т.е. заличаване на следи е смъртта на Адем.
Да видим какво ще излезе от това, че се свързаха с убиеца на Инджи. Харесва ми, че нещата са логични, стегнати и се развиват бързо. Не знам защо, но майката на Есма вече втори епизод се държи неадекватно. Дали пък и тя не е замесена по някакъв начин?
Страхотен епизод.  Вече очаквам трети.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 16:03 от Inna_Hristova

# 662
Не знам защо, но майката на Есма вече втори епизод се държи неадекватно. Дали пък и тя не е замесена по някакъв начин?
Open Mouth Това ще е прекалено. Според мен просто е слабохарактерна,неуравновесена, ревнива, разглезена, ранима...  Но може да знае нещо, което Есма не знае.

Нова фотосесия на Фунда.

# 663
Да започна с Фунда - много е сладка в новия сериал Последно лято.

За нашия сериал - нямам никакво съмнение, че онази фирма е в дъното на цялата работа и този съмнителен Кемал бей.
Въобще не съм си и помисляла за афера между бащата и Фатма и затова майката ме ядоса страшно и продължава да ме дразни.
Споделям мнението на Ради за нея.

Този Алиджан, ами не го харесвам и това си е.
Направо искам да е друг актьор на негово място.
И това няма връзка с актьорската му игра, нещо в излъчването му ме отблъсква.
Що съм такава, не знам? 😄

Обаче Исмаил ми е толкова симпатичен и пак без някаква специална причина. 😀 😄

# 664
Hug Hug Hug
Привет, момичета.
Първо сутрешно кафе с Бубето. Coffee Donut

Второ сега ще се опитам да обясня, какво имах предвид за Ферда. Може би не ме разбрахте, а може би не обясних по-точно.
Аз също съм съгласна с вашето мнение за нея. Просто си мисля, че Ферда е знаела за нещо тъмно около Четин. Сделка, заплахи, изнудване, т.е. нещо,  което не е известно на Есма. Може би това е причината Ферда да не прояви доверие към мъжа си при новината, че са били любовници с Фатма.
Твърде силен акцент беше разговора с Есма, при който тя се чудеше как майка й и баща й са успяли да я държат далеч от истинския живот. Т.е. прокрадва се идеята, че семейство Йозтьорк само привидно е толкова  задружно и перфектно, а дъщеря им е живяла под стъклен похлупак.
Освен това на вечеря Ферда попита Есма дали познават този мъж, което означава, че тя допуска, че е някой с когото са близки.
Не знам дали сега изясних  какво исках да кажа. Общо взето освен всичко изброено от Ради, според мен Ферда има и някаква емоционална натовареност по отношение доверителната й връзка със съпруга й, за която Есма не знае.
Затова в първи епизод Есма натърти, че са женени от толкова години и не може да повярва как реагира майка й.

Пепелче, за теб Исмаил зад кадър

Скрит текст:
Аз искам да питам от пишещите тук, някой може ли да пусне нова тема, когато изпишем тази?
Ради, знам мнението ти, но аз наистина смятам, че все пак можем да продължим Kissing Heart
Ако искаш да знаеш си направих труда да вляза в произволни теми, които не ме касаят. Зави ми се свят от колажи, припомняния и т.н. от преди 100 години.
Т.е. искам да кажа, че макар и интересът към тази тема да не е голям и да пишем основно двете, поне съдържнието е по същество (според мен).
И да допълня, че тук или не, няма да се отървеш от мен, защото ще продължа да те тероризирам да коментираме и да ми превеждаш това или онова Stuck Out Tongue

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 09:46 от Inna_Hristova

# 665
Инче, сега разбрах  какво си искала да кажеш за Ферда, мисля, че името е с Ф, но го видях и като Верда.
Вероятно "'познатият", за когото Ферда попита е точно Кемал бей.
Но на мен ми направи впечатление, че преди Есма да ѝ отговори се замисли.
Още една сигнална лампичка светна в тази посока с манипулацията на снимките. На съвещанието е имало 7 човека, включително Есма. Т.е. г-н Кемал също е присъствал или поне аз така разбрах от флашбека в офиса. Но фотографът умишлено е заснел само Фатма и Четин.
За снимката на Исмаил зад кадър има цяла  статия.
Пишат, че снимките на сериала продължават в офисите на Измирския вестник "Ege Telgraf". Превеждам един абзац. Защото другото вече го знаем.

"В допълнение към продължаващите снимки в Гюлтепе,  сцени от поредицата, в които Исмаил Хаджиоолу и Алиджан Юджесой  играят ролята на журналисти, (значи Сердар не е полицай) ще продължат да се снимат във вестник „Еге Телеграф“.
Поредицата е адаптирана към реални събития и историята ще донесе на публиката усещане за добър криминален жанр. Сериалът разказва историята на убитите мечти. Есма е красива, амбициозна и силна жена, която е вторият шеф в адвокатската кантора на баща си. Филиз е упорита, но крехка. Кандидат за адвокат в кантората ... Едно убийство ще пресече пътищата на тези две различни жени.
Плакатът на сериала е озаглавен „Истории от реалния живот за убитите мечти“. Той съдържа изрезки от вестници и заглавия от действителността. Очаква се тези истории да бъдат разказани в епизодите от  поредицата. "
Рана Бейза Йозтюрк

Това е от друга статия:

В проектът, реализиран с гигантски екип от над 100 души, работещи зад камера, се изпозва офиса на TARKEM (първата кантора на  Четин). Поредицата, в която много сцени са заснети по улиците на Измир, подпомага сериозно  финансовия капитал в Кемералти през тези трудни времена на пандемия. Екипът ежедневно прави много покупки, необходими за реализирането на  сериала, именно от търговците там. Продажбите на търговците са повлияни положително след пристигането  на тълпата, сформирана от екипа на телевизионния сериал.
„Преживяваме много трудни времена като търговци поради пандемията. С тези  вечерни часове и ограничения не успяваме да печелим  добре. Фактът, че този сериал се снима тук, ни донесе много позитиви. Екипът на телевизионния сериал  е страхотен и многоброен. Стремим се да отговорим на всички техни нужди . Радостни сме като гледаме сериала. Смятаме, че колкото по-популярен става, толкова повече хора ще дойдат да видят тези места. "

Пепелче, "Последно лято" още ли го дават?

Скрит текст:
Правенето на нова тема е най-лесно. Но сериалът е кратък и не виждам смисъл. Няма превод, коментира се от малко хора и затова според мен докато изпишем тази тема "Нükümsüz" ще е приключил.  После вероятно ще чакаме доста дълго за следващо дизи (или ще ни го спрат на 8-ми еп) затова можем да  го коментираме кратко в някоя от общите.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 11:49 от _Radi

# 666
Здравейте    
Ради ,Инче  мерси  за всички интересни неща ,които публикувате в темичката Flowers Hibiscus
Тази седмица  съм решила да изгледам и двата преведени епизоди на "Пустота"  ,защото като ви чета ми става много интересно и мисля ,че няма да мога да изтрая  да се съберат всички серии и тогава чак да гледам

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 12:00 от Eny87

# 667
Ради, мерси за превода и инфото. Hug Flowers Hibiscus
Ето заради това си ми е ценна темичката Heart
Ще има втори сезон, така че остави тези теории с общите теми и т.н. Става миш-маш, а и аз си държа на компанията тук. Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Значи и Сердар е журналист Thinking Интересно. В такъв случай дали Четин Йозтьорк не е бил "поставено лице" за разкриване на нещо гнило и затова да е "изгърмял"?
Този Кемал ще излезе твърде голяма риба.
Ени Hug почвай го. Няма да ти е скучно.

# 668
Значи и Сердар е журналист Thinking Интересно. В такъв случай дали Четин Йозтьорк не е бил "поставено лице" за разкриване на нещо гнило и затова да е "изгърмял"?
Този Кемал ще излезе твърде голяма риба.
Супер предположение.

Пепелче, за теб Исмаил зад кадър

Този мъж не е ли същият, който се скри когато Есма отиде в SLA Явно в следващите епизоди Селим ще се добере до него. Какво ли са надушили?

# 669
Този мъж не е ли същият, който се скри когато Есма отиде в SLA
Мисля, че е той. Тогава секретарката излъга, че Кемал е в съвещание.

Продължават да снимат.

# 670
Ради, какво означава този текст

"Derin bir nefes al ve hayatın ne kadar kıymetli olduğunu hatırla..."  Burçin Terzioğlu  ВeStyleMagazine

Нова ли е снимката Thinking Фотосесия?

# 671
Ради, какво означава този текст ....
"Поеми дълбоко въздух и си спомни колко ценен е животът ...“ Бурчин  Т.
Цитатът е от предишно интервю. 

Бурчин Терзиоолу – Be Style – януари 2019
Благородна красота Бурчин Терзиоолу
В актьорската ѝ  кариера е превъзходен талант … с натурална и привличаща красота. Наистина е много красива. Благородна, привлекателна и със спортна фигура. Като скъпоценна черна перла, която си открил на дълбините на морето…

В момента участваш в първият дигитален сериал на Нетфликс - Хакан Пазителят. Кое е различното от снимачната площадка на телевизионните проекти? Каква е обстановката? Ще ни издадеш ли повече за героинята си?

Бурчин: Присъединих се към към втори сезон. Според мен специалното в този проект е възможността Нетфликс да навлезе в сектора в Турция именно с Хакан Пазителят.
Растем с филми за супер герои, но не взимаме пример от най-добрите.
Сериалът разказва историята на един супер герой за пример, но създаден в Турция. Да не забравяме, че за това се изисква огромна смелост.
С подобна на героинята, която играя все още не съм се сблъсквала изобщо, а може би и в следващи сценарии няма да се сблъскам. Няма да издавам, защото може би има хора, които не са гледали все още последните епизоди.
Случих на шанс да играя такъв персонаж и веднага се съгласих. На снимачната площадка се забавлявах много, прекарах невероятни дни с приятели и снимах чудесни епизоди. Мога да издам, че във втори сезон съм доста опасна и саркастична.

Профилът ти в инстаграм е много непринуден и естествен. Сама ли управляваш страниците си в социалната мрежа?

Телефонът ми е в моите ръце. Както искам, така се държа. Понякога много се забавлявам, особено в инстаграм. Понякога за доста продължително време се детоксикирам от социалните мрежи.

Спортуваш ли? Коя е любимата ти спортна активност?

Практикувам тичане и кикбокс. Всъщност в Истанбул не го правя, но в чужбина много се разхождам пеша. Мога да измина километри.

Какви са взаимоотношенията ти с животните? Вкъщи имаш ли домашен любимец?

Знам, че светът им принадлежи. Всички те са свободолюбиви, естествени и по някакъв начин душите им са верни. От деня, в който съм се родила, винаги съм имала едно или няколко животни вкъщи. Миналата година се сбогувах с 13 годишното си куче. Все още чувам дишането му вкъщи. Много ми липсва. Животът с тях е прекрасен… Помисли си само, ако на света има само хора.. Няма ли да се живее много трудно? Лъжи, измами, изгода, липса на взаимна обич..

Има ли нещо, което можеш да наречеш “повратната точка” в живота ти? И как те промени тя?

Всяко ново начало или край ни предлага един нов непознат етап. Вярвам, че няма нещо на този свят, което да се случва без причина. Смъртта на майка ми беше такава повратна точка.Това беше период, в който свътът ми се срина и трябваше да го изградя отново.Промених се, пораснах, примирих се. Добих смелост, за която не съм предполагала, че се крие в мен.

Има ли нещо, с което не се разделяш и вярваш, че ти носи късмет? Всъщност вярваш ли в късмета?

От дълго време нямам предмет или амулет, който да ми носи късмет. В дадени ситуации имаме късмет, в други не. Понякога портите на късмета се отварят, а друг път не. Но аз вярвам, че съм късметлийка. Например, здрава съм… Много обичам и съм много обичана. В професията си вървя в посоката, която искам. Какво друго мога да желая?

Как избираш стила си на обличане? Промяната ти показва ли душевността ти? В ежедневието гримираш ли се? Какъв стил предпочиташ?

В нашата професия положението е такова… Обикновено когато човек отива на работа се облича, нали? Официално или не, но по подходящ начин според случая. Прави си прическа и грим. В моят живот е точно обратното. Мен ме обличат. Правят ми прическа и грим и ме изпращат на сцената. Това се повтаря на всеки снимачен ден.
Резултатът: Бурчин има свободата да се появи на сета и по пижама. От колата в караваната, после в друга каравана. Срещи с други хора на снимките. Получава се така, че ми правят грим с часове, сменям по 5-6 костюма. Да не говорим за обувките на висок ток. Не ги предпочитам в ежедневието си. Мога да определя стилът си като кежуал (удобен, непретенциозен, неангажиращ). Имам дрехи за всякакви поводи и избирам според настроението ми. Когато съм весела и енергична, предпочитам цветни тениски.

Била ли си някога на диета? Кое е нещото, на което не можеш да кажеш “не” дори да си на диета?

Разбира се. Към себе си съм безкомпромисна/безмилостна. Дори да имам едно, две килца отгоре веднага минавам на диета. Това, което практикувам е периодично гладуване. Отразява се добре на тялото и се чувствам прекрасно. Естествено не мога да устоя на сладките неща. Насилвам се, но се ограничавам и хапвам по малко без да ме мъчи съвестта.

Има ли роля, която мечтаеш да изиграеш или някой известен с когото да си партнираш?

Искам да играя в някой филм на Тим Бъртън. Или заедно с Джони Деп и Хелена Бонам Картар. Мечтая си за филм в готик стил. С пищни костюми. Разбира се, че това е утопия, но само като си помисля и се разтрепервам.

Какво означава любовта за теб?
Любовта е прекрасен хормон и непрестанно вълнение. Ускорен пулс, прилив на енергия, иска ти се да се потопиш в нея и да не излизаш от това състояние. Виждаш всичко по-прекрасно отколкото е. После когато това премине остава обичта, уважението, щастието и спокойствието. Любовта не е безсмъртна. Когато тя премине и си стъпиш на краката, разбираш дали отношенията са безмъртни. По тази тема накратко разсъждавам така.

До момента си играла с много известни актьори. Кого от тях харесваш най-много или си почувствала най-близък?
От всички, с които съм работила съм взела по нещо. Аз съм от тези, който обичат да споделят сцените. Разбира се, голяма късметлийка съм, защото съм работила с много талантливи актьори.
Още от дете съм научила много. Ако трябва да изброя поименно актьорският състав на всички проекти, в които съм играла до днес, няма да мога. Играла съм с майсторите в актьорството. Наблюдавала съм ги с широко отворени очи. С повечето ми колеги сме приятели. Щастлива съм да кажа, че мога да нарека приятел всеки актьор, с който сме имали общи сцени.

Какво можеш да наречеш ценен подарък за теб?

Ще започна с това, което споменах. Професията ми. Това, че работя с хора, които обичам. Създаваме хубави неща и постигаме добри резултати и успехи заедно. Мога да запазя спокойствието и духът си чисти. Животът е кратък. Трябва да обичаме хората, да обичаме себе си, да не се нервираме напразно. Стигнала съм до това познание за живота и това е подарък за мен. С годините разбрах, че опитът и търпението също са скъпоценни подаръци. Радвам се на възможността да се разхождам, да виждам, да ям и пия, да научавам нови неща, да съм здрава. Благодаря на Бог за това. Тези неща ме правят щастлива.

Кой е човекът или хората, от които никога няма да се откажеш?

Семейството и приятелите ми.

Обичаш ли самотата? Самотата отразява ли ти се добре или те плаши?
Мисля, че самотата може да бъде съзидателна. Особено, ако останеш на спокойствие сам със себе си, без излишен шум, телефон, телевизия. Някъде на тихо и спокойно място извън града. Това отнема лошата енергия и влияе презареждащо. Действа като медитация. Понякога отивам на почивка сама. Понякога се затварям вкъщи и не излизам с дни. Не ме е страх от самотата. По-скоро ме притеснява липсата или отсъствието на любимите ми хора. Искам да ги виждам непрекъснато, защото да си говорим, да се докосваме, да споделяме е нещо невероятно. Много ми е нужно…Но пък когато реша да остана сама, никой не може да ме разубеди и държа да проявяват нужното уважение към избора ми.

В момента се снимаш в главна роля за нов филм на БКМ със заглавие “Портрет на красотата”. Ще ни разкажеш ли повече? Каква е героинята ти?
Всъщност можем да кажем, че е нещо в нов стил, както за нас, така и за продуцентите. Да го наречем психологически трилър. Чела-недочела сценария, веднага приех. Разказва се за жена, която е избягала от дома и семейството си още като дете. След години е принудена да се върне. После започват приключенията. Снимките ни ще продължат до края на януари. Технически екип, режисьори, колегите ми актьори, всички даваме максимума от себе си. Хем много се забавляваме, хем работим доста сериозно. С нетърпение чакам денят, в който ще го излъчат.

Три думи, с които можеш да опишеш живота?

За всичко си има причина.

Нашето мото е: “Бъди стилен”, а твоето?

Поеми  дълбоко въздух  и си спомни, че животът е много ценен.

# 672
Ах, тази Бурчин! Интелигентна и прекрасна.  Има хора, които просто те зареждат с позитивна енергия.
Благодаря, че ми припомни интервюто. Flowers Rose
Нови снимки на Бурчин. Heart Чар и сексапил в големи дози Nature Fire

# 673
Бурчин отново наднича в темата ,прекрасна!
Мисля,че ми е познато интервюто но го изчетох отново. Не само приятна на външен вид,но и интелигентна млада  жена. Възхищавам и се ,след всичко което премина и вероятно е преживяла. Тя си знае.

Изгледах  втори епизод, даже два пъти.
Спирах се на отделни моменти за да осмисля какво казват и какво се случва.
Жалко е, че няма Бг превод, но не се оплаквам, по добре руски отколкото  картинки .
Съгласна съм с предположението за Кемал бей, голяма и тлъста риба може би ще се окаже.
Нападението е добре премислен ход, подготвен със стратегия- наблюдавана е Фатма, нейния личен живот. Търсени са слабите места в семейния живот. Адем е  неприятен тип,  комплексар, лесно се подава и естествено превърна в изкупителна жертва, манипулируем е. С Фатма са различни, може би уреден брак. Лесно се подава на манипулиране с болезнената си ревност..
 Забелязах и как портиерът смъмри Фатма след разговора с Четин, не е случайно,  защо  пък той,какво го касае него .
Не е случайна и връзката на Четин със Сердар. Предполагам са попаднали на  следа, доказателства които водят към хора на  отговорни длъжности, публично известни.. Подходът с нападението е метод на организирана престъпна група, чистят свидетели.
Не разбрах защо Есма обвини майка си разказвайки за смърта на момичето, за  кое точно са я държали на страни. Търсейки доказателства около случилото се с бащата изникват  все повече неизвестни . Мислех си че има изненади свързани с дейността на фирмата, нещо в сивия сектор, но може и да греша. По скоро изнудване, незакона дейност от влиятелна страна.
Едва ли майката е запозната с всичко около това, но може и да  знае за евентуални престъпни намерения на клиенти или партньори на съпруга си .

Момичета, относно темата - за оставането съм тук.
Обичам да чета интересни, нови и съдържателни коментари каквито са от пишещите.
Достатъчно е,че се споделят мнения  различни като нас самите. Това не нарушава тона и атмосферата.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 22:02 от eliNIM

# 674
  🔥🔥🔥 Естествено Джем Талу! 👌❤️
Бурчин е написала, че  иска зимата да свършва и да идва лято. Напълно  подкрепям  това нейно желание.

Седеф Авджъ се  присъединява към актьорският екип на "Пустота".

Цитат
Не разбрах защо Есма обвини майка си разказвайки за смърта на момичето, за  кое точно са я държали на страни.

Ели, Есма имаше предвид това, че родителите ѝ  са я опазили от истинското несправедливо лице на живота. Точният цитат на турски беше  "животът е ужасен, а светът е ла*но".
 Затова ѝ  разказваше, че поемайки случая на Инджи за първи път  се е почувствала важна и значима, че помага на някого като адвокат.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 22:03 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт