Отговори
# 165
Здравейте на всички!!! И нашия рожден ден мина...благодаря Ви за пожеланията....Симона Ви праща целувки и аз също  love001...Празнувахме го на вилата  в събота, времето беше малко шантаво, но все пак се задържа без валежи до вечерта....тортата беше супер...

Още не сме отишли на консултация, така че отчета ще го кажа , когато отидем....

И Честит Рожден Ден на
Вероника, Валентин, Габриел и Симон

Да са здрави и усмихнати и да радват мама и тати !!!!!

Чао, до скоро !!!

# 166
Здравейте  и от нас  Hug

Първо ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ от днес и последните 2 седмици  newsm59
ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ И ХРИСТИЯНЧЕТАТА   bouquet

Имаме си вече ходещи крачета  smile3539 Леко сме като на 3 водки  Mr. Green но всеки ден става все по стабилна и увеличава растоянието, което превзема сама.
Ех, ама как минава това време! Вчера си честитяхме раждането и брояхме колко бебчета има за деня  Laughing а днес броим рожденниците и ходещи /говорещи деца!

На морето си изкарахме супер! Чак не ни стигна, но имахме задължения и трябваше да се прибираме. Запознахме се със Самсара  Hug и с  още 5 бг-мамми. За догодина се замисляме сериозно да сме пак на същото място.

Алесия, радвам се че всичко е минало и сте добре  Hug.
radost24 какви са тия работи при вас! За стискането, стискаме палци, ама ти ги строи тия дядовци- стига са се разболявали,ааа  Naughty   Hug

Zuzi много гадно с тия зъби. На мен (по законите на Мърфи) като отидохме на морето и ми паднаха 2 пломби  #Cussing out Сега трябва да се организирам да си ги оправя, само дето времето не ми стига   Confused

Я да ви питам, има ли мама на която още не и е дошло? При мен никой няма още  Thinking

Чао от мен   Hug

ПП. Абе много мами ми липсват нещо  newsm78

# 167
  • ПАЗАРДЖИК

Я да ви питам, има ли мама на която още не и е дошло? При мен никой няма още  Thinking

Ми на мен ми идва 3 пъти - февруари, април и май с големи закъснения и от тогава го няма. Ходих на лекар, казаха че всичко си ми е наред и цялата работа е от кърменето, но аз съм решила да се боря за крилата Mr. Green

# 168
Честит Рожден Ден на Стефан  Gift,Вероника  Gift,Симон  Gift,Валентин  Gift и Габриел  Gift!       
bdbaloni  bdbaloni  bdbaloni

Честит Рожден Ден на мама Маги и мама Stansi!Желая ви всичко най-хубаво!

newsm59  newsm59  newsm59

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 17:01 от milena000

# 169
Здравейте милички Hug
Много време ме нямаше, но все още нямам нет (от 1-ви ще си го пусна), а като дойда в нашите обикновено нямам време за форумите...

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЕДНОГОДИШНИ СЛАДУРИ И СЛАДУРКИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ДА ИМАТ В ЖИВОТА СИ Heart Eyes

Честито и на всички християнчета и на проходилите бебоци - да ги нацелувате по сладките крачета!

Разгледах снимките от морето и от РД  - много са хубави..Нашите обаче все още не мога да смогна да ги кача, но и това ще стане Simple Smile

Тес, честито прояждане на Кари и за спокойните нощи (на Ирка също).
Алексчето си спи през нощта още от почти тримесечна възраст, така че не съм имала проблеми с недоспиването..но сега явно я мъчат зъбки и понякога се пробужда с плач, и като я гушна при мен - спането продължава;) Виж със спането през деня - все така си е трудна. Спи по час и половина за цял ден, рядко по 2 часа. Невероятно енергично и палаво дете е, изпива ми силиците Crazy, но да ми е жива и здрава, все ще оцелея някак си;)
Ходи си съвсем сама из целия апартамент, навън обаче понякога си иска да се държи за пръста ми. Тези дни мисля да правя прощъпулник. Говори на поразия, като латерна е.. Разбира почти всичко за което й говорим. Вече ми знае името и като ми викне няколко пъти "Мамоо" и аз не й обърна внимание, веднага вика "Мамо Дидии" Laughing
Доста ми е трудно да й осигурявам развлечения, играчкитеса й омръзнали, обича да изважда разни неща от кухненските шкафове и да разнася насам натам дрехи...
Ами това е горе-долу около нас. На 1 годинка бяхме 9500 и 76 см. Хемоглобина й е 112, другите неща не ги разбирам и като ги занеса ще видим дали са в норма.

Алесия, радвам се че Анди вече е добре.

Хуана, нашата приятелка Ради отдавна не сме я виждали и какви са тия приказки за разстройство, ааа Naughty Да я нацелуваш и скоро да се видим да си поприказват с Алексчето Laughing

Радост, стискам палци свекър ти да се оправя и повече никакви болести в семейството.  Мели е голям бонбон на плажа и много й отиват очилата Sunglasses Всъщност как ги търпеше, че и аз пробвах на Алекс, но веднага ги махаше;)

Jes, на мен за първи път ми дойде на 13 май и от тогава всеки месец ми е редовно, но щом кърмиш, предполагам че затова не ти идва.
Голямо БРАВО  на всички мами, продължаващи да кърмят - крилцата са ви в кърпа вързани Wink

За среща и аз съм навита, само да се разберем кога.
За друго в момента не се сещам, пък и много дълго стана Blush

# 170
Здравейте и от нас вече сме на линия!
Първо да се похваля имаме си християнче Grinning!

А сега ЧРД на патерица на всички, които сме пропуснали докато отсъсвахме . Пожелаваме ви безгрижно детство с много усмивки, бъдете живи и здрави и радвайте много мама и тати!

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 08:58 от mama meg

# 171
 Здравейте, момичета! Макар, че съм малко несериозна с включването си в темата, радвам се че не сте ни забравили.  Hug

Честит рожден ден, на всички сладури и сладурки! Да са живи и здрави, да растат щастливи и обичани от всички!

Хиляди целувки от нас!

# 172
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
[/color]

bdbaloni newsm59 bdbaloni

НА
[/color]

newsm18ВАЛЕНТИН newsm18

newsm18ГАБРИЕЛ newsm18

newsm18СИМОН   newsm18

newsm18ВЕРОНИКА
 newsm18

И НА ДНЕШНИТЕ СЛАДКИ РОЖДЕННИЧКИ

newsm18СИЛВИ И ТАНИ newsm18

ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ДЕЦА! babydust7

# 173
  • Чикаго / София
Добре сте се завърнали момичета! Липсвахте ни! Hug

Радост много неприятно това със свекър ти! Дано бързо се оправи и повече никакви неприятности!

Zuzi и аз така бях с един зъб. Отлагах, отлагах и накрая замалко да ми го извадят! Rolling Eyes Повече от месец ми го правиха.

А ние след час и половина заминаваме за морето! newsm68

Трябваше в четвъртък, да заминем за 10 дни, но сутринта мъжа ми ми се обади, че във вторник го пращат командировка и няма кой да го замести и морето отпада и на мен ми призля направо! Shocked Но бързо взехме решение да заминем още тази нощ и да стоим до понеделник, та поне5-6 дни да изкараме. И цял ден тичам наляво-надясно  да оправям багажа, до банката, до педито,да пазарувам, пускам пералня след пералня и добре че нещата изсъхнаха навреме и успях да ги изгладя, на кола маска а и децата с мен, направо луднах. Crazy Но успях,де надявам се само времето да ни е хубаво и дано не забравим нещо важно, че в тази лудница сигурно нещо ще бъде забравено.

Таткото ни сега спи и след час ще го будя да качваме багажа и децата и айдееееееее....!

На мен ми дойде за пръв път миналия месец и сега още го няма! Rolling Eyes Закъснява вече 1 седмица, но го отдавам на това че още не се е регулирал! А имам предчуствието, че ще ме придружава на морето и направо ще се побъркам от яд! Rage ама то дано да дойде де, че иначе не ми се мисли....

Айде чао, ще се "видим" след няколко дни!  love001

# 174
  • В лудницата на 2-рия етаж.
   newsm38  newsm59   Честит рожден ден на Силви и Тани!  newsm59   newsm38

Да растат много здрави,умни и красиви дечица!

Затова ако ви боли зъб изобщо не отлагайте, ходете на зъболекар, защото изобщо не е шега работа 

Зузи-трябва да ти плащам за реклама,че агитираш хората да си оправят зъбите. Laughing.Наистина може да стане голяма поразия от зъбите,баща ми е типичен пример,днес пак е на хирург за един зъб.Ама така става като се чака и се търпи.

Jes-ще се карам на колегата,дето така те държи още без пломби Naughty Joy

Дидка-очилата ги слагаме само за 2 секунди,колкото за едно фото и веднага ги маха,изобщо не търпи нищо по главата.Докато стигнем до плажа,шапката беше изхвърлена около 100 пъти и накрая се отказахме от нея.

От вчера Мариелка яко я мъчат 2 зъба,то не бяха лиготии,слюнки,ревове,всички ни строи в 2 редици и пак нямаше угодия.Не иска да яде нищо,търкаля се,скача до 12 часа вечерта,едва тогава се умори и заспа,но отвреме-навреме се събужда с плач Sad.Горкото,измъчи се,направо не ми се мисли колко дни ще продължи това нещо. ooooh!

Хайде лек ден от нас.

# 175
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит имен ден на всички Александровчета! Да са живи и здрави и много щастливи!

# 176
   newsm59 Честит рожден ден на Силви и Тани!  newsm59

Честит имен ден на Алексчетата!  newsm51

# 177
   bdbaloniЧестит Рожден Ден на Силви и Тани! bdbaloni

Честит Имен Ден на Алексчетата!  newsm51  smile3525  newsm51

И по случая да ви почерпим   party023  beer  cook

Миналата година на този ден трябваше да гушкам моята малка принцеса  babydust7 но тя реши да си стои на топличко в корема ми още няколко дена.Цял ден си я гушкам и  и се радвам.

# 178
Честит Имен Ден на всички Алексанровчета!
              newsm67  newsm67  newsm67  newsm67  newsm67
Честит Рожден Ден на Силви и Тани!
             newsm59  Tada  newsm59  Tada  newsm59

# 179
  • София
Привет от нас с Валето
Валето вече е на 1 годинка!!! newsm68 newsm44 newsm38  bigdance2 dance  ura  4uu newsm18 Tada
Ето-почерпете се от нашата тортаhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1131619
Това са малко снимки от купонаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=58737&photo=4
....другите по късно Embarassed
Честито на всички празнуващи тези дни-здрави и щасливи да сте малки палавници newsm59 nbirthday  costumed034
Чао от нас

Общи условия

Активация на акаунт