💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 619
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
Е то нормално да знаят кой ще е на номинация, все пак следят резултатите, знаят класирането и всички си споделят какво им е било времето. Да си оправят правилата следващия сезон, имам чувството, че в движение ги пишат сега.

# 421
  • Испания
Е то нормално да знаят кой ще е на номинация, все пак следят резултатите, знаят класирането и всички си споделят какво им е било времето. Да си оправят правилата следващия сезон, имам чувството, че в движение ги пишат сега.

Затова и написах, че е напълно измислена ситуация. А и излишна.

# 422
  • Велико Търново
В началото имаше една двойка И в хола. След това обаче Ветка и Янчо напуснаха извънредно и след първата елиминация линията "двойка в хол" изчезна. Явно по някое време отново са се присетили за нея и са си измислили някаква причина да я върнат в сценария. И за компенсация сега не една, а две двойки спят там.

# 423
  • София
А относно правилата, ако както бяха тази вечер и Искра и Данчо бяха с най добро време коя щеше да е втората номинирана двойка? Следващата поред ли в класирането?

Да си споделя и другите мисли. Симона и Вели изобщо не ги харесвам, но е факт, че са се намерили. Той си я търпи, имат обща страст - Левски, което не е никак малко.
Искра и Данчо също. Уравновесени, очевидно с поглед в една посока.
Но, Анси и Мартин.... Дано не съм лош пророк, макар че са заедно от много време, не ги виждам напред в живота дълго. Тя го обожава и това личи във всяка игра, до толкова го обожава, че сама се мачка нея си, постоянно се обвинява, независимо кой от тях е виновен за загубата тя все твърди, че тя е виновна. Днес това "като /ако" просто ми затвърди мнението. Многократно е споделяла как го гледа като принц. Неговия поглед към нея е... празен. Това естествено е мое мнение.

Кефи ме Пламен и чувството му за хумор.

# 424
  • Велико Търново
Втората номинирана двойка е тази, която е показала предпоследен резултат от играта на двойки. Т.е. тази вечер Искра и Данчо бяха на номинации именно заради това, че след Симона и Велислав бяха най-бавни в играта с тортата, а не защото бяха с втори най-лош финансов резултат след вчерашните игри. Дори и първи да бяха след вчера, пак щяха да са на номинации.

# 425
Аз пък разбрах че наказанието е реално,защото Емо е казал предварително, че ще гласуват за тях.Един вид едно е да обсъждаме стратегии,друго е директно да заявиш преди официално разрешеното време кой ще номинираш.Утре пак ще превъртя да чуя думите на Цезар,Емо е ясно че се опита да излъже и замаже.

# 426
  • Испания
Аз пък разбрах че наказанието е реално,защото Емо е казал предварително, че ще гласуват за тях.Един вид едно е да обсъждаме стратегии,друго е директно да заявиш преди официално разрешеното време кой ще номинираш.Утре пак ще превъртя да чуя думите на Цезар,Емо е ясно че се опита да излъже и замаже.

Наказанието е реално, разбира се. Нали показаха къде спаха двете двойки.

# 427
A Кики се " събуди" с грим и зеления гащеризон от вечерта...

# 428
А относно правилата, ако както бяха тази вечер и Искра и Данчо бяха с най добро време коя щеше да е втората номинирана двойка? Следващата поред ли в класирането?

Да си споделя и другите мисли. Симона и Вели изобщо не ги харесвам, но е факт, че са се намерили. Той си я търпи, имат обща страст - Левски, което не е никак малко.
Искра и Данчо също. Уравновесени, очевидно с поглед в една посока.
Но, Анси и Мартин.... Дано не съм лош пророк, макар че са заедно от много време, не ги виждам напред в живота дълго. Тя го обожава и това личи във всяка игра, до толкова го обожава, че сама се мачка нея си, постоянно се обвинява, независимо кой от тях е виновен за загубата тя все твърди, че тя е виновна. Днес това "като /ако" просто ми затвърди мнението. Многократно е споделяла как го гледа като принц. Неговия поглед към нея е... празен. Това естествено е мое мнение.

Кефи ме Пламен и чувството му за хумор.
Е на Анселита това й е първата любов, тя си го каза. Нормално е да го обожава все още Wink

# 429
Не само това. Тя е загубила майка си преди 2 години и той е бил до нея... А това сближава много! Все пак са сгодени, имат общи интереси, не са от няколко месеца заедно като БЧК, не пророкувайте в лоша посока. Дано са си заедно завинаги (много романтично, ама какво пък)!

# 430
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

За компютри 
             Епизод: 16
Един за друг (12.04.2020)

за мобилни

_____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 431
  • UK
Аз съм много доволна от тази вечер.

Играта беше доста добра, беше ми бая смешно, ама си е трудно предизвикателство. Искра я е страх от високото, така че не се изненадах на лошия им резултат.
Симона я дават в игрите как крещи, реве и обижда Вели, после в коментарните видеа 'Ама ние се преоткрихме, ама ние много се обичаме, ама ние нзсикакво". Опит да замаже положението, то си личи реално какво отношение има в семейството им от моментите под напрежение.
Останах много приятно изненадана, че ще си ходят, очаквах при първа възможност да разкарат Данчо и Искра и всъщност много добри аргументи бяха използвани в тяхна подкрепа. Много достойно и честно, макар че не се знае и на колко им беше писнало на всички от вечното рев и мърморене на "Симонка".

За нарушението на правилата и наказанието - видя ми се изсмукано от пръстите. Ама Емо, голям мъж на 31 години станал, пък се оправдава като първолак. Много са ми противни такива мъже, които не могат да поемат отговорност за думите си веднага. Калина ми изглеждаше разочарована от него.

# 432
Муцуните не знам защо са се записали да участват и на какво са се надявали.То нито обща култура, нито физически нещо могат да направят, само крещене, обиди и рев.Много слаби играчи.Другите всеки има по нещо в дадена област, а тези само пълнеж ии само между капките се измъкваха, но до днес.
Въпреки това много ми е приятен Вели.Усмихнат и спокоен човек.Как е попаднал на това истерично девойче с разклатени нерви?!
Данчо все повече ми напомня на Момчил-само приказки.

# 433
Идната събота ще бъде интересно... "Моите первази" Grinning "Дай ми светофар" Sweat Smile

# 434
И аз не разбрах каква е драмата с Емо и Пламен - нали имат право да си коментират, дори да агитират. И не разбрах докато са снимали камерите ли е станало или след това.
Аз останах с впечатление, че Пламен е изпортил Емо на предаването, че един вид е коментирал в разрез с правилата.
Ако е така, това е страшно подла постъпка, ама какво може да се очаква от този мазен льольо Пламен

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 01:44 от bonbonka6

Общи условия

Активация на акаунт