💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 207
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
  • Испания
Един за друг

Нашата талантлива Симона успя да зарадва екипа на "На кафе" с прекрасна изненада. 🎨

Ей така съм!

Но предполагам, че тя е поръчала тази карикатура. Сега я видях там, откъдето предполагах, че е.

Не помня дали пусках този линк.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 13:05 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 676
Изгледaх видеото. Cимонa ми беше cимпaтичнa. Тя имa топло излъчвaне, и нaиcтинa щом отcлaбне ще е крacaвицa. Дaно отдели време и cредcтвa мaлко дa cе обрaзовa, инaче е готинa.

# 677
  • Варна
Човек може да е красавец и без да е манекен. На мен лично не ми харесват чертите й. По-специално усмивката и тънките устни. С три деца едва ли ще тръгне да се образова.

# 678
  • Sofia
Човек може да е красавец и без да е манекен. На мен лично не ми харесват чертите й. По-специално усмивката и тънките устни. С три деца едва ли ще тръгне да се образова.
Ако има желание, амбиция и умствен багаж това, че е с три деца няма да й попречи. Simple Smile

# 679
  • София
Надали ще се втурне това да прави, то си личи, че ѝ липсват някои елементарни познания. Пък и е друг тип човек - повече е домакиня, отколкото да има желание за надграждане.

# 680
  • Варна
Аз съм останала с впечатлението, че на нея най-голямото й постижение са децата. Няма лошо, но много хора имат деца, че даже повече и от 3. А и тя, ако е имала желание за образование, щеше да учи, а не да създава семейство. Макар че има много хора, успешно съвместили и двете. Или пък първо създали семейство и после записали висше.

# 681
  • Варна

Ако има желание, амбиция и умствен багаж това, че е с три деца няма да й попречи. Simple Smile
Не казвам, че децата по принцип са пречка, а че според мен тя с нейните деца, характер и амбиции, няма да хукне на училище. Даже в един от коментарите беше изтърсила, че иска да има още деца, което леко ме смути. Grinning

# 682
Да! Не казвам, че не е умна и интелигентна, но само тези две качества не могат да ме накарат да я харесам или когото и да е друг. Деян до нея е като дечко и на визия, и на поведение! Аз пък се учудвам той като е адвокат не се ли предполага повечко да говори, а той доста мълчалив....

Е, кога да говори, то не може да вземе думата от нея....та тя не прави пауза между изрченията! Не е физиката й....просто за миг си представям, ако трябва да съм с тоя човек 24 часа, ами натоварваща е! Не коментира, че нито веднъж не беше правилно избрано облеклото й  унисон с фигурата й...а обеците черешки....no comment

# 683
  • Варна
Да, да, по-назад в коментарите друга съфорумка ме попита същото, аз казах, че след като съм постнала коментара, също съм стигнала до извода. Какви 24 часа, аз и 24 секунди не знам бих ли издържала...

Оооо, женското муцуни, ако е казало, че иска още деца, отиде конят у ряката!

Аз защо все си мисля, че мвого хора някак си оправдават някои техни дефицити с думите: ама нали имам деца. Та си мисля, че случаят на СимонКА е същият....

# 684
  • Sofia

Не казвам, че децата по принцип са пречка, а че според мен тя с нейните деца, характер и амбиции, няма да хукне на училище. Даже в един от коментарите беше изтърсила, че иска да има още деца, което леко ме смути. Grinning
И мен ме съмнява, че ще го направи, по-друг типаж е! Не е от хората, които ще носят сто дини под една мишница (учене, работа, деца, домакинство, готвене, пазаруване и т.н.)

# 685
Аз не виждам Божидара да плаче в промото.
Водещият Емо: "Получихме автентична детинска сръдня"
Участникът Емо "Тъпа ситуация от интели...." най-вероятно продължението е "гентен човек" или нещо такова.
"Тъпа ситуация от интриги" казва

Нямаме Вячеслав, имаме Святослав

Споко, аз първия месец му виках ту Ярослав, ту Вячеслав и тамън да му науча името и той отпадна Grinning

Този Пламен ме спуква от смях. "Дай ми левче".Joy

"Моите первази" ме уби просто Grinning

p.s. Въобще... положението е: "Дай ми Vertical Traffic Light"

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 15:39 от diziler

# 686
  • ENGLAND
Eлена за пореден път показа, че иска да се омъжи. Сложи импровизиран пръстен на Георги, а Пламен Емо като му каза беше направо сразен - как ще предлагаш на друг мъж, уж с хумор ама хич не се усеща какви знаци му дава Елена пред цяла България.
И мен ми се струва в епизода довечера ще има някакви драми, дано сеира е по-малко.

# 687
Кой иcкaте дa cи тръгне?

# 688
Аз съм за Искра или Анселита,така че който от другите си иде ще е супер.Иначе залагам на мецаните,явно са сгафили и са втори път на номинация не знам кой би гласувал пак за тях. Калина и Емил и Пламен и Елена са партия и са опасни,дано едната двойка поне разкарат за да им развалят коалицията.

# 689
  • Велико Търново
Е нали предаването било снимано отдавна
А кой е казал, че е снимано отдавна?
Поне на 2-3 места из темите сме писали кога започнаха снимките, а и в сайта го има - след снега в началото на февруари.

Даже в един от коментарите беше изтърсила, че иска да има още деца, което леко ме смути. Grinning
Пък мен леко ме смути този коментар. Защо да няма още деца жената?

Общи условия

Активация на акаунт