Звездни компромати - Април'20

• 214 453
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Rock & Roll feeling ...
Из нета се базикат, че бебето на Рамзи вече питало къде е сосът за агнешкото или защо млякото е сурово. Или предполагат, че ще има характера на една от каките му. Баща ѝ, Гордън Рамзи, я пита „Какво е да си дъщеря на най-добрия готвач на света?”. Момичето отговаря „Аз не съм дъщеря на Джейми Оливър...” 😂😂😂 savage
Joy Joy Joy

А спонсор не е ли баща й? Скандалния шеф на НОИ Силистра.

Нали го хванаха в измама с фалшиви пенсии миналата година .
И той, но основни продуценти са й Криско и Кико - пелеменник на М. Халваджиян, режисьор на Господарите, Капките и пр. . По отношение на мизерството в което участва баща й, Кико само изкоментира при Гала, че на Хриси, милата, въобще не й било лесно... Що за двоен стандарт ? Баща й не участва просто в някакви далавери, а в далавери свързани с ощетяване на хора в неравностойно пожение.

За мен класата също не е мерило за качество или потенциал, възприемам го като излъчване, осанка, начин по който някой стои в пространството.

# 2 101
Никол Станкулова пак ли е бременна?
С червената рокля не изглеждаше така,  дори ми направи впечатление, че краката й са като щеки....чак грозно!

# 2 102
Снощи в "Капките" Йонислав имитираше Луна с вечния й хит "Тук-там" и разпалено обясняваше, колко всъщност сложна песен е тази, само на пръв поглед е лесна, Луна е голяма певица и пр.
Като приключи, Вергов тънко го пусна по динената кора, така хубаво го иронизира за наговорените тъпотии, много ме изкефи. Браво, Юлияне ❤

# 2 103
Честно казано мен ме е срам да гледам Луна. Поппинцип я прескачам, но снощи какво се отплеснах, ужас и безумие. Така й се подиграват. А накрая показа всъщност колко е злобна, като каза как не й пука кой ще изпълнява. И вместо да направи комплимент на Скандау (не ги и знам какво творят), от кумова срама поне, тя пак обръща към нейните вечни хитове. Или пък как я подиграваха от виналата седмица с някаква световна изпълнителка, на която пожела хитове като нейните Joy

# 2 104
Нямам деца, мечтая да имам и може би затова смятам, че раждането на дете е нещо свято и лично и някак си такива демонстрации на кореми, на слаби крака и прочие ми се виждат безкрайно безвкусни. Както иска да каже авторът със снимки от този сорт?! Вижте ме, вижте ми краката...защото..?! Или корема.. ?! Или като почнат да ми се пускат с хаштагове #еди колко си седмици postpartum.. Mи хубаво де Simple Smile

И аз не го разбирам ...няма лошо да си правят снимки ,но защо е нужно да качват(35872) снимки + разпалени описания към снимката ....
По света толкова бременни жени  е имало  и ще има.
Примерно ,през моята бременност имам две-три  снимки на които се вижда и корема , снимани от някой в семейството ми . Е ,не съм ги качвала в интернет .
За мен това е много личен момент.

# 2 105
Честно казано мен ме е срам да гледам Луна. Поппинцип я прескачам, но снощи какво се отплеснах, ужас и безумие. Така й се подиграват. А накрая показа всъщност колко е злобна, като каза как не й пука кой ще изпълнява. И вместо да направи комплимент на Скандау (не ги и знам какво творят), от кумова срама поне, тя пак обръща към нейните вечни хитове. Или пък как я подиграваха от виналата седмица с някаква световна изпълнителка, на която пожела хитове като нейните Joy
Според мен това нейното си е чист ПР. Ако не се правеше на луда отдавна да сме забравили за нея, като за много други "звезди" от нейното време.

# 2 106
Тото снощи в капките го докарваше на вид по-скоро на Тони Дачева/бях я забравила тази пионерка в жанра/, а Луна е отвратителна  и за слушане и за гледане.

# 2 107
Тото беше потресаващ Joy толкова съм се смяла!!!
Нещо не може да понася ЛуДата, очаквах той да й помогне за имитацията й, а и след това отношението едно пренебрежително Joy
Абе смях да има.

# 2 108
Снощи в "Капките" Йонислав имитираше Луна с вечния й хит "Тук-там" и разпалено обясняваше, колко всъщност сложна песен е тази, само на пръв поглед е лесна, Луна е голяма певица и пр.
Като приключи, Вергов тънко го пусна по динената кора, така хубаво го иронизира за наговорените тъпотии, много ме изкефи. Браво, Юлияне ❤
По - скоро и Тото иронизираше като говореше за песента.
Луна не се спря да натяква за вечните си хитове, затова и всички дружно снощи я иронизираха.
Жалка гледка си е участието на Луна в предаването.

# 2 109
Халваджиян е като генерал без армия. Нищо не се получава от известно време насам.

# 2 110
На мен той ми се видя сериозен, не да я четка нея разбира се, а да не излезе, че му се е паднало нещо лесно и лековато.
Маги Джанаварова им скри топката на всички, направо е страхотна!

# 2 111
Аз пак харесах само Фики. ЛуДата трябва да се скрие някъде и да спре да се излага.

# 2 112
ЛунДата им прави шООто. Щото българина обича да се присмива и воала на ви я, изяжте я!
Тя много добре знае къде е ..обикновена магистралка пробила в !"онези"години , където ако си дашна и слушаш някоя мутра те взима и бута.  
После дойдоха нови времена и млади кончета пият вода!
Как бабет да се върне на сцена ?! Та тя е болна да е известна и каква е формулата ...ами щом говорят за нея , значи има интерес = на покани = на пари=на сцена.

# 2 113
Айде и Гола по завоалиран сутиен 🤣
Писна ми да съм демоде, слагам маската, свалям блузата и отивам до Кауфланд!

# 2 114
По щръкнали зърна ли е ?
Моля за снимка !

Общи условия

Активация на акаунт