Любители на кучета - 103

• 22 550
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Лулумба, от къде си?

Пипчи, Hug

# 706
  • София
Здравейте банда! Привет на всички новодошли. Ние се загубихме напоследък, но редовно ви следя. Само да прицная, че вече много, ама много ми писна от ИП.
Да ви припомня нашия Чарли, който сякаш напухкавява и се окръгля от лежане и мързелуване 😁. Но все пак малко стречинг, мамо 😄 - назад, напред, краче...

# 707
Аууу,манекен!
   Сега ще ви задам един тъп въпрос,но една клиентка  се опитва да ме убеди,че ако една женска се заклещи днес с две мъжки,ще забременее и от двамата.И може да има 2 кучета от единия и 2 от другия.Това вярно или не?

# 708
  • sf
Мисля, че е вярно.

# 709
  • Пловдив
Не разбирам много от кучешката любов, но сега питах жената, която ни подари Саско за майката и таткото.
Каза, че я е прибрала бременна. Родила е различни кучета - от такива като моето /смес между две ловни-късокосмести/ до такива пухкави с дълга козина. Майката е ловна, прилича на Саско.
ето я маминка
ей го Повелителят на первазите

# 710
  • sofia
Водих Леон на ветеринар заради зачервяванията на кожата. Каза, че е алергично от тревите и по-точно от препаратите, които пръскат сега. Предписа ми, предписаното и от форума Тридерм. Големи сте! Туиг!

# 711
Притеснена съм за Чопър, гризе всичко в двора - клони, треви, корени, цвята вече нямам, пръст, борови клонки, днес го гледах, че гризе една дървесна гъба, гълта ли всичко не знам, но гризе, а играчки за гризане има. Притеснявам се да не се натрови. Постоянно му се карам, но ефект, няма.

# 712
  • под тепетата
Реа, а извън двора извеждате ли го да изхаби енергия, да потича?

# 713
  • Пловдив
При нас гризането няма връзка с умората. Гризе си въпреки нея. Има един куп играчки, кокали, разни дента стикове - изобщо не ги поглежда - друго си е да изкърти первазче, малко мазилка, да погризе някой шкаф.

Реа, да се надяваме на естествените инстинкти - едва ли кучетата ядат съвсем всичко. Нашият котак например като ходи на гости на майка ми опасва само босилека, а тя има джунгла от треволяци.

# 714
  • о`майна лунна нощ е
Водих Леон на ветеринар заради зачервяванията на кожата. Каза, че е алергично от тревите и по-точно от препаратите, които пръскат сега. Предписа ми, предписаното и от форума Тридерм. Големи сте! Туиг!

Кришка, радвам се, че не е нещо сериозно. Нямам медицинско/ветеринарно образование и за това моето беше съвет по преживяно.

# 715
  • В светлината на слънцето
Забравих да кажа. От София сме. Та питам за читава клиника и лекар на тетиторията на София. Освен Син кръст, ми препоръчаха и новата ветеринарна клиника в Горна баня.
От тел май не мога да сложа снимката в скрит текст. Та се извинявам предварително за гледката. Ето това е образуванието.

# 716
Лулу, дано всичко бъде наред!
Да ви се похваля - ММ и синът ми изведох за малко двете кучета. После ги вързахме близичко една до друга, докато обядвахме на двора.Имат визуален контакт, но не се стигат- кротуваха и двете, нямаше напрежение. ММ беше седнал между тях, голямата има най - голям респект към него. Смятаме да продължим така, за да свикна да са близо една до друга, като междувременно ги извеждаме заедно за малко, защото малката още няма всички ваксини. Водим ги из двора или около къщата, като внимаваме дребоса да не яде и да не облизеа нищо.

# 717
  • София
Лулумба, чувала съм положителни отзиви за Добро хрумване. Конкретни ветове не знам. Питах те за образуванието, защото Харли имаше, но изобщо не прилича на показаното от теб.

# 718
  • Пловдив
марулета, браво! Голям напредък! Снимай ги твоите животни.

И при нас има напредък - това никога не се е случвало. Нямате идея как се зарадвах като видях, че котката не е на терасата, а седи на едно ниво с кучето.

lulumba, бързо се оправяйте!

# 719
Утро в къщи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт