Любители на кучета - 103

• 22 545
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Реа, а извън двора извеждате ли го да изхаби енергия, да потича?

О, той сам си изхабява енергия. Играе си сам. Играе и с нас. Ходи и на разходка един или два пъти на ден. Ходим, ходим, ходим и накрая като се приберем е като откачил. Тича в двора беснее....не си представям това нещо у дома хъхъхъх
В групата за американски булдоци една жена питаше за съвет как да си озапти американчето. Коментара от долу на човек занимаващ се с тази порода беше, да му се радва сега докато е активно, че после ставали бавни, мудни, мързеливи и подобни. Grinning

# 721
Реа, бяхте започнали да ми липсвате. Наминавай по-често.

Нали? Милата Нора! (пък си казах аз). Стана ми малко криво за нея. :/

Да ни я покажеш и нея другия път, Реа. Simple Smile

# 722
  • гр.Варна
Идвам да се оплача от мама... защооо ме заведе, а.,а

# 723
amy_nka, ето от днес сутринта.
Добър ден!
Снощи показах Чопър, днес нека да е Нора!
"Айде снимай, че имам планове....." Heart Eyes
Скрит текст:

# 724
Чета, чета, чета аз "не трябва в никакъв случай да я пускаш, ние нашата я бием" и ми настръхна косъмЪТ. Докато разбера, че става въпрос за ваксината за бяс и не е пускаш, а пропускаш хахах подпалих.
И на мен Посс ми липсва.
Джина май ще става кака Simple Smile

# 725
  • София
Плами, не води повече кучето при тези "фризьори"! Помераните не се подстригват, защото може да се развие алопеция. Дано му поникне козинка и всичко да е наред, но това, което са му причинили си е направо престъпно. Не искам да те притеснявам или обвинявам! Дано не ми се обидиш!

# 726
  • о`майна лунна нощ е
Дух, правилният превод на "кака" в черно-бяла снимка, разпечатана от човек с медицинско образовани ли е?

# 727
  • Bарна, морето, сините вълни
Много се радвам, когато четириногите ни дечица си имат двуноги братя и сестри! Heart

# 728
  • София
Дух, и аз чакам подробности Heart

# 729
Дух, правилният превод на "кака" в черно-бяла снимка, разпечатана от човек с медицинско образовани ли е?
Hug Heart ахъ
То много рано и не трябва много да казвам, ама тука.... Някак си...

# 730
  • о`майна лунна нощ е
Ама ние тук нищо не знаем и не сме прочели Wink
Нежна прегръдка от Швепс.

# 731
Духче,.....Джинката ще е много важна кака!!!

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 23:36 от Roo Roo

# 732
  • гр.Варна
Джуджанка не се обиждам. Но за трета поредна година подстригваме Ная така (е не чак толкова обръснато като сега, но имаше проблем с козината) и после си израства нормално. Няма да влизам в обяснителен режим защо го правя.Hands V
Духче много, много се радвам.

# 733
  • UK
Hugчестито Духчеее Hug

# 734
Не знам дали този пост ще е за групата ,но съжалявам ако не е подходящ.
Някой знаят ,че купихме хамут на Луцифер с цел дърпане на тежести обаче моето избързване със всички купихме съвсем грешен хамут подходящ за каникрос,скиджогинг и кучешки впрягове.Затова се налага да се разделим с неевтиния хамут ,ако някой желае може да ми пише на лично съобщение за повече подробности.
/извинявам се отново ако поста е неподходящ/

Ето и едно лаещо момче за разкош...

Общи условия

Активация на акаунт