Любители на кучета - 103

• 24 341
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Христос Воскресе! Бъдете здрави, щастливи и обичани! Вие и близките ви!

Едно заспиващо кученце:

# 526
  • Пловдив
Воистина Воскресе! Да се преклоним пред смирението и мощта на Твореца!

Бъдете здрави мили съфорумки и всички мили кученца, котенца, деца и други домашни любимци. Heart

Ние имахме негативно премеждие. В петък вечер докато разхождахме Саско над главата му загърмя заря. Толкова много се изплаши милият, започна да тича, вкъщи трепереше два дни, не яде, не пи вода. Сега се стряска от всякакви звуци. Cold Sweat

Днес вече е по добре.
По повод Великденските празници. Давате ли яйца на малките и големите кучовци? До колко на седмица е полезно?

Светли Празници!

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 10:20 от иланг - иланг

# 527
Милият Саске..ще му мине, надявам се скоро.
Днес дадохме на Арчи за първи път едно яйце. Хареса му много, но той си е лаком. Чувала съм, че веднъж седмично няма проблем да се дава. Но и нашият е на 6 месеца. За малки кутрета не знам дали е редно.

# 528
  • под тепетата
Воистину воскресе! Бъдете здрави!
 Иланг-иланг, всяко куче реагира различно на такива звукове. За предишното ни Макс, коледните зари бяха кошмар, за Ози - няма проблем. Ще се оправи Сиско, но аз не бих го пазила в момента и да стъпвам на пръсти около него.Всекидневните шумове ще го върнат по-бързо към нормалното му състояние, а не абсолютната тишина. Така мисля аз, надявам се да не греша. Като си спазвате всекидневния режим ,игра и т,н, му показвате, че нищо извънредно не се е случило.
За яйце, мисля, че няма проблем да се дава по едно на два-три дена. Не знам доколко белтъка се усвоява.
 Туиг, страхотно се е получил пъзела! А физиономиите са един път и веднага ти повдигат настроението Simple Smile
Любимите ми диви перуники, а след малко ако измоля снимките от съпружието, ще пусна и още нещо с Озьо.

# 529
  • Варна
Христос Воскресе, Сладкиши.
На моите любимо им е яйце с кисело мляко.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216567228273177&id=1232947329

# 530
Честито Възкресение и от мен!
ТиуГ откакто го показа пъзела и аз го издирвам и дано изникне някъде отново.
За Саске всичко това е ново и много стряскащо. В такива моменти, никога не го успокоявайте и не го галете, защото ще възприеме че поощрявате подобно поведение и че това е начина по който трябва да реагира в подобни ситуации. Има начини да го научите да не се стряска от гърмежи и силни шумове, но ще трябва постоянство и време за да свикне да не се впечатлява.
Деспи сега разбра ли какво ми е като го видя Макс тъй окалян до ушите 😂
Ето ги маймуните от вчера:

Вчера изкарахме на село цял ден. Сутринта разходих само Макс, а Вивата оставих вързана в двора за да не натовари пак дупарата и лапите. От много ходене си нсмерихме една сянка за да поседнем/полегнем и познайте какъв късметлия се оказа Макс. Точно където се намести да легне си намери кокал.

С сега маймуните са ей тъй:

И Вивата откри колко е удобна дебелата дупара на Макс. 😂

# 531
Христос воскресе! Здрави, щастливи и усмихнати да сте всички.

Ние имаме гнездо на пчели в капана за сънища на терасата и събирам залагания кога Денис ще квикне и ще се озове с двойна устна.

# 532
  • София
Христос Воскресе, Воистину Воскресе!
Когато му замирише на месец, Сий Simple Smile
Ние го играхме тоя филм на село с Бела, като беше малка и любопитна. Завря си муцунката при кошерите и дойде с двойна зурличка. А на село, особено почивни дни, ветеринар няма... С подръчни средства спадна, но оттогава знае - при кошерите не се ходи, освен ако не искаш да те нажилят.
Една Лили за разкош

# 533
  • София
Честит празник! Бъдете здрави и много усмихнати. Hug

От мен един малко по-различен великденски заек. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 534
  • о`майна лунна нощ е
Какво е по-яко от едно куче в гьол. Ами - две кучета в гьола 😂 Много ме кефят как са се простряли  в това съвършенство.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 15:43 от `ТуиГ

# 535
Какво е по-яко от едно куче в гьол. Ами - две кучета в гьола 😂 Много ми кефят как са се простряли  в това съвършенство.
😂😂😂
Ама после знаеш ли колко е яко с две кучета в банята. 🤣🤣 Макс е лесен де, знае си. Ама тази малката все едно я реже с нож тая вода 😁

# 536
Честито Възкресение Христово! Бъдете здрави и благословени, вие и семействата ви и вашите четирикраки сладури.
Идвам с един въпрос. Преди два часа дадох таблетка за вътрешно обезпаразитяване диронет. Сега е повърнала ( аз не съм при нея) и не знам дали е повърнала и тб. Казаха ми, че имало и нещо бяло. Аря е на 8 месеца и половина и никога не е имало такъв проблем досега. Въпросът ми е дали тази вечер да и дам друга таблетка? Случвало ли се е на вашите любимци?
Ето я и космата ми любов ❤

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 17:18 от svetlli8181

# 537
  • под тепетата
Моята цветарка с дивите божури

Странна работа - за 2 години яйцата са се смалили доста! А вратовръзката е увесена, защото преди това търча за божурите.

# 538
  • о`майна лунна нощ е
Слабост моя ....

# 539
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито Възкресение Христово! Бъдете здрави и благословени!
Прекрасни великденски зайци. Heart
Нашето магаре пак се окъпа.

Общи условия

Активация на акаунт