Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 441
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Чак сега виждам новата тема. Откак не съм на работа времето не ми стига. Гледам, че готвите денонощно, и аз имам крем карамел в хладилника, значи съм в тон с групата.
Дано този месец е последен с карантина, ама надали!
Лято, честит да е баща ти!
Лека вечер, дружки!

# 121
  • София
Дааа, и аз имам крем карамел!
Обаче със стевия и карамелена есенция  Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, не е баш същото ...

Баничките на Лиляна бяха култови!!! Ако имах кори тогава, веднага щях да изтичам и да ги изхвърля надалеко!!!

Много се зарадвах на снимката на Джонката,   Heart 
ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ НА ВСИЧКИТЕ!!!!!
Защото всички си го чувстваме като наш! (Прощавай Шугърче,  ама няма начин...)

# 122
  • На брега на реката
Добро утро,

Шугърче, много се радвам да го видя. Прекрасен бонбон! Абсолютно съм съгласна с Люска, че той си е наше момче!

Добутахме до петъка. Нямам търпение да мине. Нещо, ама хич не ми се ходи днес.

Хубав ден, момичета!

# 123
Добро утро!

Петък, петък! 😂🥳
И аз го чакаю с  нетърпение, много се преуморих... Не, че имам някакви специални планове за почивноте дни, но имам нужда да гледам в една точка и нищо да не правя 😁

Тути 🤗 Днешният ден да е по-добър от вчера! Случвало ми се е от преумора и напреждние и името да не мога да си кажа, за съжаление...

Спорен ден, банда!

# 124
  • София
шугърче, разкошно ни е момченцето, много да е здравичък Heart Eyes
Синът ми се "обзаведе" с хрема, а не излизал от вкъщи от 06.03. Гледам го лошо като рецидивист и само го препипвам за температура Confused. Вчера вечерта му тече доста кръв от носа, сигурно от хремата се е спукало някое капилярче, но много се притесних и не спах добре. Освен да легнеш при кървене от носа има ли друго "лекарство"?

# 125
  • гр.София
Добро утро 🍀
Бъни, ми това правим и ние, на малката и тече така кръв от носа като настине. Бързо оздравяване пожелавам 🤗
Шугърче, благодаря, че ни навести с Джони ❤️ много е пораснал!
И аз се радвам, че е петък, изкривих се на трапезарния стол да работя, започнах да върша и допълнителна работа по онлайн магазина и ръката ми се схвана освен трибуквието 😁
Днес, тренировка за ръце, вчера правих за крака 🏋️
Менюто е прясно зеле с ребра.
Хубав ден от мен!

# 126
Добро утро!
От как сме в карантина за мен петъците не са това, което бяха, но пак  е по- добре от понеделник.
Бъни, за кръв от носа може капнеш 1-2 капки течен вит. Ц или калций, те стягат капилярите.
Люси, много смешен пост и не визирам стевията в крем карамела!

# 127
Шугърче, с какво го поливаш това дете? Много бързо расте.
Ох, добре, че не обичам крем карамел...но кем брюле не бих отказала.
Утре сутринта изпращаме моя мъж по магазините, че след 3 седмици в къщи не останаха зелении.
Иначе общината ни работи. Днес 7.30 сутринта имахме хора на инспекция ( проверяваха след ремонта дали имаме олово някъде).

# 128
  • на Мелмак
Добро утро!

Бъни, Мари ти е казала за носа.

Шугър, много ни е хубав! Blue Heart

Наспах се, добре ми е. Да видя днес обучението как ще е. Че там нещата всеки ден са ни различни. На малкия трудно му събирам мислите Wink Но сега има условие и втори ден се справя добре Wink

На работа съм и събота и неделя, така, че не ми е петъчно.

# 129
Добро утро!
Лято, малко късно да честитя и аз рождения ден на татко ти! Да е жив и здрав!
Сладък Джони! Снимката му радва, все така да е малкото юначе!
Вчера и ние пица вечеряхме. Замислих се дали моите деца някога са яли крем карамел. Май не. Лоша майка. Ама в моя защита да кажа, че сме със семейна обремененост висок холестерол и като цяло избягвам рецепти с много яйца.
Хубав ден! Петък! Аз - като работеща в офиса тази седмица - му се радвам.

# 130
Добро утро!
Здрави да сте всички и по-бързо да мине петъка.
Голямо и прекрасно момче ще стане Джони!

# 131
  • някъде ... тук ...
Добро утро и от мен Simple Smile

Шугърче, да го нацелуваш Джонката!

Прочетох Али за бутилката и пицата. Аз имам 2 различни точилки, които не ползвам Crazy
Най-лесно ми е да си разпъна тестото директно в съответната тавичка за пица.
Сега съм си наумила да пробвам начина на Дженаро от 24Китчън - на плота и с ръце, за да се получи ръбчето по италиански.
Крем карамел не съм правила никога май. Не знам защо. Като ми дойде музата, ще пробвам.
Довечера съм решила да пробвам едни козунаци без месене, с втасване през нощта. Ама ще пробвам половин доза и ще заменя прясното мляко с кисело. Да видим какво ще стане.

Стига толкова, че и работа ме чака Simple Smile

# 132
  • Бургас
Добро утро!
Шугърче, много е пораснал Усмивчо!❤️Нагушкай го хубаво от нас!

Спи ми се.

# 133
Сега съм си наумила да пробвам начина на Дженаро от 24Китчън - на плота и с ръце, за да се получи ръбчето по италиански.
Само така я правя и аз.

# 134
Добро утро!

Станахме към 7 и 30 ние. ММ изведе Арчи, закусихме, минах през банята и вече пия кафе. И гледам минава 9. Не че бързам, де. Даже днес не се очертава готвене, има леща. За довечера смятам да караме на салата и мезета.
Вчера чистих, прах, пазарувах. Днес ще чета. Поне време за книги и филми има.

Джони е прекрасен! Hearts

Общи условия

Активация на акаунт