Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 461
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 365
Добро утро!
Едва станах днес, трябваше да карам Бубу да му сменят обувките с летни, но съпругът ми го закара. После е моя грижа да си го взема.
Вчера открих сезона на велоразходките. Само 10км, но ми се отразиха чудесно. Днес пак ще карам.

# 1 366

За първи път слагам върбена и нещо май не ми се получава.
Току-що сея и аз за първи път
 върбена в градината и една( каскадна била) посях в саксия, та свекърва ми тъкмо ми обясняваше, че нейните минала и по-миналата година въобще не тръгнали в саксии и ме съветваше да я сложа и нея в градината. Та не знам може и това да е причината и при твоята. Ще я подържа в саксията да видя как ще тръгне и може и да я преместя.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 14:27 от Анонимен

# 1 367
Аз сях преди две седмици,показали са се някакви мъничета,да видим. Сложих и в земята,и тях чакам. Иначе си бях взела една в саксийка,насадих я в градината,две години ме радва много:
https://pin.it/2sqARA4

# 1 368
Янче, а как ти е кръвното?

При нас продължава едно и също. Май ще отпадна от карането на колело в нашето семейство. Калин го обърна на подготовка за състезание и уби цялата романтика

# 1 369
Днес съм продуктивна.Smile Пазарувах, сготвих, десерт направих (крем карамел) ММ е луднал по него. Измих и минах повърхностите. По-късно ще изведа Арчи. Дано не завали само.
Взех си някакво соево кафе с карамел на Алпро. Нямах големи очаквания, но много ми хареса. Мисля, че за първи път пробвам нещо на марката.
Така се е смръщило, всеки момент очаквам да завали.

# 1 370
Май май всички чакаме да завали.
Аз не обичам жеги, ей така ми е супер.

# 1 371
Днес при нас е много топло. Разготвила съм се.

# 1 372
При нас е ок за сега,но дават няколко дни лошо. 😣 Аз си искам слънце,екстра ми е!

# 1 373
  • Бургас
Тук е много хубаво време, ама кел файда. Аз съм се заровила в мейли, Вики в уроци. По цял ден учи горкото и това е всеки ден. Уж следобед да ги изведа да покарат колело и той Марто докато се наспи, на Вики ѝ започна часът по балет.

Ни съм чистила днес, ни съм готвила. Ей сега поръчах китайско. Обикновени манджички, никакви прилепи Wink

# 1 374
Много хубаво време и при нас ☀️

Не съм готвила, обаче в хладилника стяга Торта Рафаело с бисквити 😎
Ммм, хич не умеем да чакаме такива неща в нашето семейство 😂

# 1 375
  • София
Вчера.. бях рожденичка и съм доволна като цяло как ми протече деня, подариха ми страхотно цвете - куркума и една приятелка ме майтапи как хем е красиво цветето, хем става и за хапване.

Скрит текст:

Честно казано в момента ми липсват срещите с близки и познати, но знам, че така е най-добре и че това няма да продължи вечно. Мечтая си вече за някоя и друга екскурзийка, само здраве да има.

# 1 376
  • Бургас
Лоша Руми, лоша... ❤️ Аз мра за Рафаело.... Обожавам го!

# 1 377
Лоша Руми, лоша... ❤️ Аз мра за Рафаело.... Обожавам го!

Ще ти я снимам утре 😁

За първи път виждам цветето куркума, ми то много красиво 😮
Честит рожден ден. На колко стана 😄

# 1 378
  • Euskal Herria
Още ме наболява главата, ама поне не е така силно, както сутринта.
На мен ми наложиха ембарго за тортите. Няма кой да ги яде, хвърлям накрая. Хем намалявам дозите. Ама пък като се приберем, си наваксвам - още от тук тръгвам със списък кой какво иска. Simple Smile

# 1 379
Янче, то грехота да хвърляш твоите произведения. Ех, че си далече, веднага ти правя поръчка за нещо. Доставка с куриер и готово 🙂

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 21:45 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт