Отговори
# 4 890
  • Бургас
Проблемът е, че сега е пикът на третата вълна, ако решите да чакате Пфайзер - сигурно до месец-два-три ще има свободно, но каква е гаранцията, че ще устискате здрави до тогава, аз бих сложила АЗ, ако сте млади и не се боите от ковида - може да почакате

# 4 891
Много противоречива е информацията. Първоначално АЗ не се препоръчваше на хора над 55 години. Сега има мнения, че точно при по млади има по силни и нежелани реакции, а ваксината е подходяща за такива над 55.
Каква е истината не е ясно, поне за сега.
Комбинирането на ваксини - първа доза една, второ доза друга, не се препоръчва /такова беше мнението на доста светила/.

# 4 892
А пък Пфайзер и Модерна никакви ги няма още, поне тук не се чува за зелен коридор с тях. Има ли някой от Бургас да е чул? .
 https://www.dw.com/de/keine-zweitimpfung-f%C3%BCr-j%C3%BCngere-m … zeneca/a-57083624
Няма това се чува.Само за групите има,а Модерна не идва..

# 4 893
Ако няма Пфайзер, на какъв принцип тогава се записват часове за иРНК ваксина?
Днес в портала имаше безброй много дати от 09.04 до 22.04 за желаещите за Пфайзер и Модерна.

# 4 894
Ако няма Пфайзер, на какъв принцип тогава се записват часове за иРНК ваксина?
Днес в портала имаше безброй много дати от 09.04 до 22.04 за желаещите за Пфайзер и Модерна.
Някъде някой от Щаба обясняваше, че порталът е създаден от сега и за в бъдеще и че после ще има всякакви ваксини. Някой ден. Когато дойдат милионите, които засега не виждаме.

# 4 895
О tays,
Тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път....

# 4 896
Tays, благодаря!
Днес в центъра в Димитровград са обяснили, че и Пфайзер бият, но нямат свободни дози.
Може би са за участниците в изборите специално разпределени.
Според вас има ли значение дали се записва за иРНК в по-голям или по-малък град?

# 4 897
Интересно е дали ще почват друга ваксина втора адоза, вместо твоята. Странно. Постоянно се променят нещата.

# 4 898
  • В страната на мечтите.
Някой знае ли дали мога да взема Хексалгин на капки вместо Парацетамол? Защото действат по-бързо, а аз вече имам почти 40 градуса.
Вчера в кабинета ми казаха само за Парацетамол и сега не знам дали може друго?

# 4 899
  • Далечният изток
Може всякакво температуропонижаващо. Вземай, не се мъчи.

# 4 900
ММ си я свали с аналгин.
Но не беше толкова висока.

Няма последствия.

# 4 901
  • Бургас
Синът ми, като вдигна 39 градуса след АЗ, точно с Хексалгин  успя да свали температурата

# 4 902
  • В страната на мечтите.
Благодаря ви. Взех 40 капки, както пише в листовката и се надявам бързо да ме отпусне. Направо съм като прегазена от влак.

# 4 903
За тези с високата температура пробвайте чай с малинов конфитюр или  компот от малини. Чела съм, че руснаците така свалят температурата....

# 4 904
  • Далечният изток
Винаги действа при висока температура - чорапи, напоени с оцет се обуват, отгоре по един найлонов плик и върху тях сухи чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт