Отговори
# 5 280
  • София
Наново си записва час.
Една нова регистрация автоматично отпада предишната. Ще получи нов код.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 22:05 от Amiamo

# 5 281
  • София
Мъжът ми имаше час за утре за Пфайзер, обаче в последния момент му казали, че няма ваксини. Сега какво трябва да направи, през портала се е регистрирал? Пак наново ли да се регистрира и утре ли? Обаждате ли се да кажете изрично, че няма да ходите на ваксинация или няма смисъл?
В кой ваксинационен център са отказали?

# 5 282
  • на земята
Количествен тест за антитела за прекаран ковид или след ваксина на гладно ли трвбва да е?
Благодаря

# 5 283
  • София
Количествен тест за антитела за прекаран ковид или след ваксина на гладно ли трвбва да е?
Благодаря
Не е задължително.

# 5 284
На приятелка днес са поставили първа доза Пфайзер и са и дали 27.04. за "втора игла".
Три седмици не са малко между двете дози?
Не беше ли препоръката за четири седмици?

# 5 285
Мъжът ми имаше час за утре за Пфайзер, обаче в последния момент му казали, че няма ваксини. Сега какво трябва да направи, през портала се е регистрирал? Пак наново ли да се регистрира и утре ли? Обаждате ли се да кажете изрично, че няма да ходите на ваксинация или няма смисъл?
В кой ваксинационен център са отказали?
Ами в Бургас е звънял, но в кой точно център не знам. Мисля, че Маджуров спомена, но не съм сигурна. Да го питам ли?

# 5 286
  • Далечният изток
21 дни е интервалът за Файзер.

# 5 287
На приятелка днес са поставили първа доза Пфайзер и са и дали 27.04. за "втора игла".

3 седмици за Пфайзер.
4 седмици за Модерна.

# 5 288
  • София
Точно толкова е. Аз се ваксинирах в събота. Втората доза ми е на 24 април.

# 5 289
  • Русе
Днес се ваксинирах с Модерна..Не бях подготвена да питам разни неща, затова си позволявам да попитам тук, предполагам глупави въпроси,  но наистина не знам. Та кога махам лепенката, кога мокря мястото, пия ли аспирин протект,  какво наблюдавам всъщност.

# 5 290
  • София
След 24 часа можеш да мокриш мястото, лепенката е там само да ти пречи да го мокриш.

# 5 291
Не знам дали е различно при различните ваксини.
При АЗ ни казаха, че няма нужда от лепенка, тя е само ако има кръв, за да не цапа дрехите.
Къпане може.
Препоръчаха да не се пие алкохол 24 часа след боцкането и да не се тренира или извършва друга тежка физическа дейност.

# 5 292
Три пъти ми се случи. Първия път, спряха ваксинацията с АЗ, а друга ваксина нямаха. Отписах се и се записах отново, но накрая на списъка. Втория път се обадиха 2 дни по-рано за да кажат, че изобщо нямали ваксини. Отново се отписах и отново накрая на списъка. Третия път ми се обадиха десет дни по рано от определената дата за да питат дали искам да се ваксинирам с АЗ, защото всички записани преди мен се отказали, като разбрали, че няма да е с РНК ваксина. Та можели да ваксинират, ако се съберат достатъчно кандидати за АЗ. Предложиха обаче да ме включат в списък на чакащи. Записах се. Ако се откажа, отново отивам накрая на списъка.
Сега чакам Годо, РНК ваксина...каквото дойде.

# 5 293
Днес се ваксинирах с Модерна..Не бях подготвена да питам разни неща, затова си позволявам да попитам тук, предполагам глупави въпроси,  но наистина не знам. Та кога махам лепенката, кога мокря мястото, пия ли аспирин протект,  какво наблюдавам всъщност.

Лепенката може да я махнете след 10-15 минути. Идеята е да не се зацапат дрехите, ако има кръв.
Може да се къпете същия ден.
Няма нужда от аспирин.

# 5 294
  • София

Лепенката може да я махнете след 10-15 минути. Идеята е да не се зацапат дрехите, ако има кръв.
Може да се къпете същия ден.
Няма нужда от аспирин.
И на мен ми казаха същото. Ваксинирах се в събота в 15ч. с Пфайзер. Вечерта си взех душ и си махнах лепенката.

Общи условия

Активация на акаунт