Отговори
# 6 870
  • София
Бихте ли споделили къде в Перник ваксинират и утре знаете ли с какво? Ще търся евентуално телефон

В ДКЦ 1, което е разположено в едно от крилата на МБАЛ „Рахила Ангелова“, вляво от централния вход на болницата, има табелки, лесно го намерихме. На вратата на ваксинационния кабинет имаше бележка, че на 24 и 25.04. ваксинират с Модерна, за тази седмица нямаше информация. Но в темата някой беше писал преди около седмица, че се е ваксинирал там с Пфайзер, много вероятно е да продължат с нея. Обадете се.

# 6 871
  • София
Колеги, с извинение, да припомните още веднъж-след ваксина, в Рамус, кой тест беше за неутрализиращи антитела: VNT ли?
Мерси!

# 6 872
  • Враца
Рано сутринта си пуснах ПКК и Д-димер, сякаш нещо ще проговорят преди втората доза, но знам ли Simple Smile.
Докато ми взимаха кръв зад едни шкафове, една госпожа най-спокойна седна в другата част на помещението и каза, че е за PCR тест.
Нарочно отидох по-рано, в малка лаборатория, с надеждата, че всички имат малко здрав разум, но пак грешка. Надявам се нейният тест да е отрицателен, или пък ако е положителен, да не сме били достатъчно време заедно.

# 6 873
Колеги, с извинение, да припомните още веднъж-след ваксина, в Рамус, кой тест беше за неутрализиращи антитела: VNT ли?
Мерси!
Abbott Diagn. SARS-CoV-2 IgG II QUANT (VNT)

# 6 874
Иланг иланг, виж във Фейсбук групата Ваксини, там има коментари и от лекари, по твоят въпрос.

# 6 875
Здравейте!В четвъртък ми предстои втора игла на Пфайзер, но от вчера ми започна хрема и носа ми е запушен.За сега нямам температура и се чудя дали ще мога да се ваксинирам?!Проблемът е,че следват 5 почивни дни,а Рзи няма да работи.Първата доза е на 08.04.

Запушения нос и хрема сами по себе си не са проблем, но може да направите анитегенен тест за да сте сигурни, че не е Ковид.

# 6 876
Минавам с данни за моето състояние - над седмица от първи симптоми, четвърти ден от положителен ПСР - никакви оплаквания, като изключа леко главоболие от време на време и болки по ставите, но траят секунди и се появяват няколко пъти на ден. Едва ли бих ги забелязала, ако нямах тест. На крак съм, активна и енергична. Домашните контактни - без оплаквания и симптоми. Напомням, че аз се заразих месец и половина след първа доза Астра, от домашните - един е месец след първа доза АЗ, другият - месец след втора доза Комирнати.

# 6 877
  • София
Страхотно, Spiritlight Hands Plus1

# 6 878
Може ли линк към групата Ваксини?Аз не я откривам.

# 6 879
# 6 880
  • София
Spiritlight , стискам палци. Минавам само да кажа, че майка ми го изкара по точно този начин след първа доза Астра. Кураж и ще мине Simple Smile

# 6 881
# 6 882
  • SF
Spiritlight, Sunshine_Reggea, чудесно! Утре отивам и дано да има това, за което съм се записала Simple Smile Стискайте ми палци да мине леко, гладко и без странични ефекти, защото съм самичка и страхливичка.

# 6 883
Esmee, всичко ще е наред! От моите ваксинирани познати, които вече са доста, най-много с АЗ и няколко с Комирнати, аз имах най-тежки реакции - един следобед в леглото с температура 38 и болки в мускулите. На другия ден нищо ми нямаше. Спокойно, повечето хора дори нямат реакции извън лека болка в боцнатата ръка.

# 6 884
  • SF
Абе аз нещо...  какво е това Комирнати?

Общи условия

Активация на акаунт