Отговори
# 6 990
  • София
Наистина, не знам върху здравето, но върху психиката влиянието е чудесно. Ние всички от семейството сме много по-спокойни. Не че не спазваме мерките, но се диша по друг начин! Не разбирам тези, които не искат да се ваксинират, сериозно...

# 6 991
Отчитам се с втора доза Астра зенека от реди два часа. Първата беше на 21.02. За сега само дискомфорт в ръката.
Обаче организацията е.... от вчера въртя телефони, да питам кога да отидем. На място се оказа, че слагат само Файзер и това не е обявено никъде, не ми казаха и по телефона. Първоначално отказаха да ни ваксинират, но след малко повече настояване стана. Бяхме единствени за АЗ и отнесохме подигравки, че се ваксинираме с боклук, който и на всяка спирка могат да го поставят.

# 6 992
За втори пьт се записвам за ваксина в София през портала и все няма рнк.😜

# 6 993
  • София
Извинявам се, че нахлувам така в темата и ако не съм дочела, но някой пробвал ли е след първа доза Астра Зенека да иска втора от Файзер? Ние сме за втора игла буквално след Великден...

# 6 994
След 84 дни от Астра може Пфайзър.

# 6 995
Сирос, направо не зная какво да кажа. 😷
Това къде се е случило?

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 14:03 от Lemy

# 6 996
Сирос, можеш ли да споделиш по-късно имаш ли странични ефекти и при първата доза също имаше ли? Мерси!

# 6 997
Lemy, в провинцията. Ако искаш по - конкретно, може на лс.

Almond12, ще пиша. При първата имахме реакции - дискомфорт в ръката, на десетия час втрисане. На сутринта лека отпадналост. Не сме пили нищо, температура не съм мерила, но предвид втрисането е ясно, че е имало.

# 6 998
Здравейте! Бихте ли ми казали, тъй като не съм чела много, колко време след преболедуване е добре да се постави ваксина?
Минали са 5 месеца и нивото на антителата на теста в Рамус ( протективен титър над 1050) е 928.
Благодаря предварително Simple Smile .

# 6 999
До колко време след ваксиниране се появяват странични ефекти?

# 7 000
  • София
Здравейте, утре трябва да се ваксинираме с втора доза Файзер във ВМА, предния път ходихме след работа към 18.30 , а сега гледам работното им време от сайта е от 8 до 16 часа, явно са го променили ... та питането ми е някой ходил ли е рано, когато отварят - дали има много хора?

# 7 001
  • Далечният изток
Здравейте! Бихте ли ми казали, тъй като не съм чела много, колко време след преболедуване е добре да се постави ваксина?
Минали са 5 месеца и нивото на антителата на теста в Рамус ( протективен титър над 1050) е 928.
Благодаря предварително Simple Smile .
Това го пуснах вчера:
".......преболедували от коронавирус могат да се ваксинират с пълна имунизационна схема не по-рано от 3 месеца след лабораторно потвърждаване на диагнозата”. Това заяви министърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов по време на брифинг в понеделник.

# 7 002
Някой има ли информация дали тези делнични дни има възможност за свободно ваксиниране с рнк-а ваксини в София и ако да, къде? 😇

# 7 003
Член от моето семейство, ваксиниран на 10.02 с първа доза АЗ вчера си получи и втората. Не съм смятала коя седмица се пада. И при двете никакви странични ефекти, при първия само лека болка в ръката. Вчера се опита да твърди, че три часа след поставянето получил леко втрисане, но според мен си въобразява.

Радвам се, че не се отказахме. Сега сме много по-спокойни и се надявам да убедим и другите неваксинирани в семейството и да приключим с тая мизерия.

# 7 004
Имате ли представа къде може да се види в кои лечебни заведения ще има зелени коридори от 30ти?

Общи условия

Активация на акаунт