Отговори
# 6 975
След 9-ти май къде ще има коридори за АЗ в София?

# 6 976
А може ли във ВМА да отидеш с флашка, някой има ли опит?

# 6 977
Вчера и днес би трябвало да има доста хора за втора доза АЗ от тези, които са се ваксинирали на 19-20-ти февруари. Thinking Някой да сподели за странични ефекти след това евентуално? Аз се ваксинирах на 21-ви февруари и датата ми е утре...уж.
Ти как си броиш, или имаш дата на картончето.
Защото аз съм ваксинирана на 20 февруари, събота.
Точно тази събота сега стават десет седмици.
И мъжът ми е така - ваксиниран на 20 февруари. Но неговата дата е 29 април. Той ще си сложи втората доза след празниците.
Имам дата на картончето, ваксинирах се в СофияМед и с мен сигурно поне още 100 души същия ден и по толкова предните дни. Ами явно утре на място ще стане ясно какво е положението.

# 6 978
  • София
Вчера и днес би трябвало да има доста хора за втора доза АЗ от тези, които са се ваксинирали на 19-20-ти февруари. Thinking Някой да сподели за странични ефекти след това евентуално? Аз се ваксинирах на 21-ви февруари и датата ми е утре...уж.
Ти как си броиш, или имаш дата на картончето.
Защото аз съм ваксинирана на 20 февруари, събота.
Точно тази събота сега стават десет седмици.
И мъжът ми е така - ваксиниран на 20 февруари. Но неговата дата е 29 април. Той ще си сложи втората доза след празниците.

Аз точно това смятам сега. Ваксинирана съм на 24 февруари. Мисля да отида на 14 май. Това е 80-ти ден. Мисля, че не е проблем. Аз нямам дата на картончето, само период 28-84 ден

# 6 979
При мен много смешно се получава, 70 - ти ден - в събота пред Великден, както в лафа. Joy
Пиша си завещанието и отивам.
На този светъл празник, всичко ще е наред 👌
Пиши после как си, Весето и ти 🧚‍♀️

# 6 980
Аз имам записан час за 1.05 в Пирогов, но много се съмнявам, че ще се спазват часовете.
[/quote]
Не знам в Пирогов как ще е, но при записан час за 15ч. в РЗИ Враца за 30.04. на ММ преди малко са му се обадили да заповяда между 10 и 12 ч. Дано няма много наплив.

# 6 981
При мен много смешно се получава, 70 - ти ден - в събота пред Великден, както в лафа. Joy
Веднага ще информирам, предния път , докато чаках в 15 минутката  във ВМА след ваксината, писах Blush
Техническата подробност е да мотивирам Тайсов, защото уважава празниците и не иска да си ги разваля. Диети, липса на обилни софри, пък и предния път вдига температура и му беше зле. Освен да дадете идеи Blush как да го прелъжа, че ползите надвишават рисковете, в смисъл, че идва Гергьовден и разни други хубавини да му изтъкна. Размотаем ли се, ще стане сложно, усещам го.

# 6 982
  • София
Аз съм супер. Нищо повече освен болка в ръката не се появи.
Моите хора ще си слагат втората АЗ след празниците. Ще пиша и за тях - мъжът ми, майка ми, сестра ми и нейният приятел, всички са с АЗ.

# 6 983
Таис, давай както имаш усещане.
За мотивацията, можеш да му обещаеш някоя специална нощ например 😎😏 😁
Моят каза, че си слага ваксина само защото му се ходи на фитнес 😁

# 6 984
Таис, давай както имаш усещане.
Например обещай му някоя специална нощ 😎😏
Моят каза, че си слага ваксина само защото му се ходи на фитнес 😁
Смятах да купувам ваучери за СПА аз,  но синът ми ще ми тропоса кучето по същите причини непосредствено след  шести май Joy.

Ще видим. Предния път му казах кратко - аз тръгвам, ти ако искаш.
Сега ще е същото. За него доста повече се притеснявам, отколкото за себе си, защото си е доста небрежен към мерки. И затова тогава се радвах толкова, че той ми е по-голям проблем на мен, а и доста писка, когато нещо го боли.

# 6 985
Ще може да е спокоен по празниците, защитен

# 6 986
  • София
Идвам на отчет - прясно ваксинирана с втора доза Модерна. Този път сестрата беше страхотна и изобщо не усетих кога ми би ваксината. Докато си говорех с другата сестра и изведнъж усетих, че ми слага лепенката. След като ни поставиха ваксините ни казаха "Честито!" Grinning Изчакахме 15 мин. и си тръгнахме. За сега с ММ нямаме никакви оплаквания, но сме организирали всичко, ако случайно се появи реакция. Казаха, че след 10 дни вече "чипа ще действа" /ще сме защитени/. Сега вече съм безкрайно щастлива и доволна. Психически се чувствам страхотно - сякаш огромен товар съм свалила от плещите си.

# 6 987
Ей, Лейди , супер, толкова добре се усеща настроението ти !!!

# 6 988
Психически се чувствам страхотно - сякаш огромен товар съм свалила от плещите си.
Аз бях така след моята първа доза, но трая малко, че почнаха историите с тромбозите.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 14:54 от Lemy

# 6 989
  • София
И аз с първа доза Пфайзер,от вчера ВМА,лек дискомфорт в ръката,а на мм нищо.
За втора доза след три седмици,на 17.05.

Общи условия

Активация на акаунт