Отговори
# 7 335
  • SF
Имате ли информация за вторник за зелените коридори? Търся Файзер или Модерна, но не знам в кое болнично заведение да се наредя. Ако знаете нещо със сигурност, ще ми е полезно.

# 7 336
Именно, няма изследвания, а сега след цялата история с АЗ ще има. При това напълно доброволни опитни зайци. То като цяло всички ваксини все още се тестват, но комбинацията... Как ще намерят по-навити доброволци? Като създадат тази истерия.
То и тези които се разболяват от Ковид, пак са опитни зайци, нали. Гледам, че навити доброволци има и за това.

# 7 337
  • Пловдив
Честит Великден! Пожелавам здраве на всички!

Имам въпрос към тези, които са с РНК ваксини. Колко време след втората доза започнахте да чувствате реакциите на организма? Имам предвид треска, главоболие и т. н.  а не болката в ръката. При мен се започна на 5-тия час и продължи до края на деня. Не знам защо съм останала с впечатление, че на около 12-тия час се започва.

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 11:09 от marzeliva

# 7 338
  • София
При мен беше два часа по-късно, при сина ми - 6.

# 7 339
Поставянето на ваксината даже не го усетих. Болките в ръката започнаха малко по-късно. После ми се доспа. Вчера също ми се спеше много. Тази сутрин болката в ръката вече почти я нямаше.
ПП - с първа доза съм на Файзер.

# 7 340
Първа игла Астра Зенека отпреди малко. Минах много бързо през ВМА, нямаше много хора. Добра организация, добро отношение от всички. Малко след боцкането, усетих леко изтръпване.

# 7 341
  • на село
От вчера сме с втора доза  Пфайзер,  сложихме ги към 10ч.
 Цял ден нищо, вечерта към 2ч. ме втресе, едва успях да се докопам до един Нурофен стоп колд, след 30 мин. се изпотих и това беше,  сутринта имах като мускулна треска в краката,  където съм се стягала от треперенето.
Температура премерих, тази сутрин- 37.
При моя съпруг и дъщеря ми до сега- нищо,  само лека болка в ръката.

# 7 342
Честит празник! Пожелавам здраве на всички!

И аз успях да се ваксинирам току-що. В Св. Анна нямаше опашка. Попълних си иформативно съгласие и без никаква болка ми поставиха Файзер. Всичко отне не повече от 5мин. Simple Smile

# 7 343
  • София
Именно, няма изследвания, а сега след цялата история с АЗ ще има. При това напълно доброволни опитни зайци. То като цяло всички ваксини все още се тестват, но комбинацията... Как ще намерят по-навити доброволци? Като създадат тази истерия.
То и тези които се разболяват от Ковид, пак са опитни зайци, нали. Гледам, че навити доброволци има и за това.
О, разбира се! Най-много са желаещите да се ваксинират с жива ваксина. Чак се учудвам как е възможно в малък български град да измре куп народ, останалите да не спазват грам мерки и да викат, че са против ваксините

# 7 344
  • Далечният изток
О, разбира се! Най-много са желаещите да се ваксинират с жива ваксина. Чак се учудвам как е възможно в малък български град да измре куп народ, останалите да не спазват грам мерки и да викат, че са против ваксините
Коя ваксина имаш предвид? И кой е градът?

# 7 345
  • София
AIDA_N, под жива ваксина имах предвид преболедуване на Ковид. Градът е Копривщица.

# 7 346
В малките градове, хеле пък по селата, вирус нема.

# 7 347
Сега като се омешат по Великден ще проима...

# 7 348
Или пък няма да има. По Коледа и НГ, въпреки апокалиптичните прогнози, не настъпи краят на света, ами заболяваемостта продължи да пада. И все пак не това е темата.

Има ли някой, поставил си АЗ, с пауза по-малка от 10 седмици?

# 7 349
Има, Попи. Аз. Първа доза на 21.02, втора на 27.04. На девет седмици и малко.

Общи условия

Активация на акаунт