Отговори
# 7 635
Много ви се радвам на всички с втора доза АЗ. Hug Вече нямам търпение и аз да си я сложа, но ще трябва да почакам още доста. Утре стават 10 седмици от първата доза, остават още 6. Innocent

# 7 636
  • София
На мен ми дадоха дата точно 12 седмици след първата АЗ, когато я слагах през март. Смятам да ги изчакам, но и нямам излизане извън България преди това, де, та мога да чакам.

# 7 637
  • Бургас
а какво става, ако минат 12 седмици и не отидеш за втора доза,  ако отидеш на 13-14 седмица какво става

# 7 638
  • Плевен
Чета, че чакате 12 седмици за втора доза АЗ. На мен ми дадоха дата точно на 10тата седмица. Сега започнах да се замислям дали не са ми я сложили малко рано?!

# 7 639
. На мен ми дадоха дата точно на 10тата седмица. Сега започнах да се замислям дали не са ми я сложили малко рано?!
Не, точно навреме.

# 7 640
Мъж ми днес беше за втора доза АЗ.  След първата вдигна много високо кръвно и трудно свали за около 2 седмици. Карах го да изчака за файзер втора доза, не се съгласи. Днес в центъра където се ваксинирал го питали как е бил предния път. Казали, че високото кръвно е реакция от ваксината. И му казали да пие аспирин протект. Като излязъл питал и лл. Той казал да не пие. Сякаш тук бях чела за препоръки за ап?

# 7 641
Ох, хора, пазете се от този коварен вирус... отидох днес да си взема болничния и личната ме прати на снимка за всеки случай - едностранна пневмония Flushed Никакви симптоми нямам на нищо... продължавам с лечението. Толкова се радвам, че си сложих ваксина, какво ли щеше да е без нея!

# 7 642
Ужасна гад. Лекувай се и оздравявай бързо.

# 7 643
Spiritlight,  благодаря, че споделяш. Скорошно оздравяване!

# 7 644
Много ви се радвам на всички с втора доза АЗ. Hug Вече нямам търпение и аз да си я сложа, но ще трябва да почакам още доста. Утре стават 10 седмици от първата доза, остават още 6. Innocent
Защо 16? След 10-та можеш да я слагаш вече.

# 7 645
Да попитам след първата поставена доза къде проверявате дали е въведена в системата? Знам, че някои влизаха някак си във регистрационната форма от регистъра. Ние имахме часове, но минахме на зелен коридор и се чудя дали ще е отбелязало ваксинацията след като не сме употребили записаните часове.

# 7 646
Да попитам след първата поставена доза къде проверявате дали е въведена в системата? Знам, че някои влизаха някак си във регистрационната форма от регистъра. Ние имахме часове, но минахме на зелен коридор и се чудя дали ще е отбелязало ваксинацията след като не сме употребили записаните часове.
Аз проверих по следния начин - просто се опитах да си запазя час през регистъра за 2 доза - след въвеждането на личните данни ми излезе съобщение "Лицето вече има поставена ваксина" и системата не ми даде да продължа.
Ако имате електронен подпис, мисля, че в досието се вижда и първата доза.

# 7 647
Аз проверих по следния начин - просто се опитах да си запазя час през регистъра за 2 доза - след въвеждането на личните данни ми излезе съобщение "Лицето вече има поставена ваксина" и системата не ми даде да продължа.
Благодаря, ще опитам първия вариант, защото нямам електронен подпис.

# 7 648
Защо 16? След 10-та можеш да я слагаш вече.
Това важи за България, но не и за страната, в която живее съфорумката. 😉🙂

# 7 649
Благодаря, ще опитам първия вариант, защото нямам електронен подпис.
Да, опитайте, нищо не губите, дано да стане. Имайте предвид, че може и да отнема известно време да се въведат в системата, не знам колко обаче. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт