Отговори
# 7 890
  • София
Хора, съжалявам, че се повтарям, но да попитам - първа доза от АстраЗенека ни сложиха във ВМА. Да разбирам ли, че можем да отидем с приятеля ми в "Пирогов" и там да си сложим втора? Много искам в събота да я свършим тая работа, защото само тогава сме наистина свободни...
Може!

# 7 891
Съншайн, ти каква ще слагаш за втора доза, рнк ли?

# 7 892
Забравих да попитам, и на вас ли толкова бързо ви вкараха ваксината, направо за части от секундата? Или само на мен така ми я прасна киселата лелка?

Мен в Пирогов ме боцнаха много бързо. Въобще не разбрах кога ми вкараха и изкараха иглата, даже питах сестрата това ли беше.
Аз съм много доволна от Пирогов. Мислех да ходим до МВР за втора доза, обаче като чух, че ваксинирали само "техни" с първа доза, се отказах,  това е идиотия. Сестрата беше факир - въобще не усетих ваксината и най-хубавото е, че нямах  никакви нежелани реакции, за разлика от първия път.

# 7 893
  • София
Съншайн, ти каква ще слагаш за втора доза, рнк ли?

Не, в крайна сметка реших да си довърша с АстраЗенека. Шубе ме е леко от смесване на ваксини на този етап, макар че сериозно го обмислях...

# 7 894
Браво Съншайн, добре си решила. И аз направих така и не съжалявам. Експерименти не обичам.

# 7 895
  • София
В Пирогов ще слагат ли АЗ в петък следобед или събота сутрин? Че до тогава имам важна работа и не мога да се отделя от нея. Втора доза ще ми е.

Прочетох Съншайн, явно работят и събота.

# 7 896
Нали удължават коридора, не може да не слагат.
Милитана, може да е нещо заради статута на болницата, или ръководството, знам ли.
Като ги попитах за сертификат, казаха че все още нямали заповед, очаквали.

# 7 897
Да се похваля, че се записах за първа доза след 2 седмици! Не съм отбелязала предпочитана ваксина. Нямам търпение.

# 7 898
Да се похваля, че се записах за първа доза след 2 седмици! Не съм отбелязала предпочитана ваксина. Нямам търпение.

А защо се записваш, а не отидеш направо в коридорите?

# 7 899
Не ми се бута в навалицата, мисля си, че след няколко седмици ще е по-спокойно откъм наплив на хора. И като цяло предпочитам да си имам час. Аз съм боледувала, така че не е проблем да чакам Simple Smile)

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 10:42 от Уейв

# 7 900
  • София
Не ми се бута в навалицата, мисля си, че след няколко седмици ще е по-спокойно откъм наплив на хора.
Къде има навалица? По двама-трима най-много.

# 7 901
Уейв, няма навалица, няма струпвания. Иди в неделя ако се притесняваш от опашки, започват от 8,30 в Пирогов, ние към 9,30 заварихме двама човека преди нас и влязохме почти веднага, излязохме след пет минути.

# 7 902
  • София
В неделя в Пирогов докторите чакаха някой да влезе за ваксина, когато бях аз, а не обратното. Няма никаква навалица.

Аз имам по-различен казус. Знаете ки дали може да се коригира ваксинационен сертификат в системата? Мисля че в Пирогов са допуснали грешка и са написали пак същата партида като при първата доза и двете дози са с една партида. Бяхме общо 3 ма човека, на другите двама са друга партида и е 99процента сигурно, че има грешка.

# 7 903
Хора, съжалявам, че се повтарям, но да попитам - първа доза от АстраЗенека ни сложиха във ВМА. Да разбирам ли, че можем да отидем с приятеля ми в "Пирогов" и там да си сложим втора? Много искам в събота да я свършим тая работа, защото само тогава сме наистина свободни...

Да. Потвърдено.

# 7 904
Аз имам по-различен казус. Знаете ки дали може да се коригира ваксинационен сертификат в системата? Мисля че в Пирогов са допуснали грешка и са написали пак същата партида като при първата доза и двете дози са с една партида. Бяхме общо 3 ма човека, на другите двама са друга партида и е 99процента сигурно, че има грешка.
Не знам дали е грешка, но и при мен е така.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 12:03 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт