Отговори
# 1 935
Здравейте, във вторник ми поставиха първа доза Астра Зенека. До днес вдигам температура, нямам други симптоми. Бях при личната. Прегледа ме, казва, че съм добре. Нещо взех да се притеснявам. Има ли други като мен?

# 1 936
Здравейте! Днес излезе новина в РЗИ на областния град, че в Неделя  всеки желаещ може да се ваксинира. Объркана съм дали става въпрос за 4-та фаза или за всички граждани..

# 1 937
Всички сме объркани. И май фазите вече нямат никакво значение а е "кой превари, той завари"

# 1 938
Само с Астрата ли ваксинират сега?
Изобщо ще има ли от другите?

# 1 939
  • София
Май за свободните граждани е астрата. За другите не е много ясно за списъците.

# 1 940
В момента тече ваксинация само с Астра, за 4 фаза.
Слагат и от другите, но са 2 доза или по списъците. Това е, което разбрах.

# 1 941
Ще се консултирам с личната лекарка и най-вероятно, ще отида утре да си сложа а АЗ, правят на 4 фаза и паралелно има зелен коридор за другите граждани, чакаш ред. Ще споделя мнение след това.

# 1 942
И аз не разбрах, 4-та фаза ли е сега или всеки желаещ може да отиде, без да е хронично болен или над 65 години?
А и каква е тази организация, да бяха измислили някакви записвания, а не да се редиш на опашка с часове в студа...

# 1 943
Мисля, че може всеки, но да ситуацията е юруш без ред. Аз искам, но не ми се реди в Пирогов и ще пробвам в някой от другите пунктове от списъка, но ми се иска да намеря отнякъде телефон да разпитам, а не да чакам 3 часа на студа и после да се окаже, че не съм предвидена в групата. По принцип се бях записала в списъка на ЛЛ и освен в понеделник ще звънна да питам знае ли нещо за организацията.

# 1 944
  • София
Никаква фаза не е. нали чу вчера ББ - искал бил по десет хиляди ваксинирани на ден.

# 1 945
  • Варна
Ами иска, обещал е до 1 март третата вълна да е минала, че ресторанти ще отваря...

# 1 946
Никаква фаза не е. нали чу вчера ББ - искал бил по десет хиляди ваксинирани на ден.
Като иска - да залее с ваксини, не да се чудим откъде да се снабдим. Някой знае ли в тези много пунктове в болници и МЦ от Заповедта на министър Ангелов кога ще започне ваксинацията? Сигурно след пускане на приложението.

# 1 947
Днес даваха по ТВ, че вече е започнала ваксинацията. На сайта на РЗИ в моя град има съобщение, че желаещите могат да се обадят по телефон да се запишат.

# 1 948
Ще я направят задължителна, ако искаш да летиш със самолет. Това означава, че всички трябва да се ваксинират, освен ако не летят.

# 1 949
За вътрешни полети и ако имаш антигенни тест не е задължително. Стига сте създавали легенди.

Общи условия

Активация на акаунт