Отговори
# 2 475
  • Бургас
има, баща ми няма никакви оплаквания, даже мястотот на убождане не го заболяло

# 2 476
Естествено, че има, даже би трябвало да са мнозинството. Не се шашкай толкова от страничните ефекти, краткотрайни са и се преживяват,  може също така да пиеш и лекарства, които да тушират симптомите.

# 2 477
Окуражете ме, че има хора БЕЗ странични ефекти от АЗ.
Има, назад писах, от 9 човека ваксинирани в семейството, само 1 (мъжа ми) имаше Т и треска за няколко часа.
Назад в темата има още много като нас.
Но и да има странични, не е нищо страшно, до 24 ч. минава.
Успех!

# 2 478
Майка ми 2 седмици след ваксината я боли боцканата ръка, до толкова, че не може да я вдига да се облече... Нерв ли да е какво... Температура не е имала, нищо друго като реакция.

# 2 479
  • София
Ами, тук  чета, че има такива хора, но сред моите познати - не. Аз съм от вчера с АЗ. Все още ме боли ръката. През нощта втрисания и 37.8 температура. Днес само болката.

# 2 480
Благодаря ви
Аз се ваксинирах току що, но съм голяма бъзла Simple Smile А масово се пише за страничните реакции, вече се чудех има ли хора без.

# 2 481
Хепи, нашите почти нямаха. Техни приятели също. То и моите бяха доста леки, предвид това, което чета от други потребители.

# 2 482
абе от моите хора от 5ма: 2ма бяха с темп за ден, един неразположен за ден, един му се спеше няколко часа и един съвсем нщо му нямаше. каквито и да са ефектите, не съм чула/чела при някой да са сериозни, сами си минават, дори и да са 4-5 дена.

# 2 483
Браво, Хепи и честито. Сега вече не го мисли толкова, може и да се появи реакция, може и да не се появи, а и да се появи не е страшно. Simple Smile

# 2 484
Хепи аз съм от тях. Писах по-назад, че нямах абсолютно никакви реакции след ваксината, включително мастото на убождане не ме болеше.

А, ти си минала вече. Браво!

# 2 485
Благодаря ви
Аз се ваксинирах току що, но съм голяма бъзла Simple Smile А масово се пише за страничните реакции, вече се чудех има ли хора без.
Хепи, съпругът ми не усети нищо. Даже мислеше, че са му инжектирали физиологичен разтвор. Много хора са така. Аз проявих реакция, но не е нищо особено.

# 2 486
Благодаря ви
Така пък да дадем малко кураж на записалите се Simple Smile

# 2 487
Хепи, не се плаши. И да има нещо, то е краткотрайно и не е чак толкова драматично. Аз даже минах и без хапчета. ММ пи, но той е мъж и нали при тях е по-драматично:)

# 2 488
  • Варна
Има, спокойно Simple Smile

# 2 489
  • София
Благодаря ви
Така пък да дадем малко кураж на записалите се Simple Smile

Аз вече повече от 32 часа съм ваксинирана. Единствено леко ме наболява ръката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт