Отговори
# 2 490
Хепи, честито! Каквито и симптоми да ти се явят,  ще е временно и отшумяващо. Дано нямаш !

# 2 491
  • на вълнолома
Здравейте!
Следя с огромен интерес темата  , благодаря Ви 💐.
Февруари , след като обявиха, че може да се записваме при ЛЛ, се записах. От изчетеното и след разговори с класната на синът си избрах за себе си Пфайзер.
Днес се обадих на ЛЛ да ме махне от списъка, защото се записах през системата. От изчетеното разбирам, че сте получили потвърждение за записване

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 17:18 от peikovaaa

# 2 492
  • София
Аз получих потвърждение по имейл днес, а се регистрирах снощи. Има забавяне явно.

# 2 493
  • София
Окуражете ме, че има хора БЕЗ странични ефекти от АЗ.

Има! Моя позната се ваксинира в сряда. Освен болка на мястото на убождането, друго не е имало. Но е пила Ейриус и Парацетамол

# 2 494
Окуражете ме, че има хора БЕЗ странични ефекти от АЗ.

Има! Моя позната се ваксинира в сряда. Освен болка на мястото на убождането, друго не е имало. Но е пила Ейриус и Парацетамол
От всички мои познати ваксинирани с АЗ, половината никакви оплаквания, нищо, все едно не са се ваксинирали.

# 2 495
Здравейте, регистрирах мои близки за поставяне на ваксина. Всички обаче се надяват на Пфайзер или Модерна. Ако се окаже, че е налична само АЗ на съответната дата, дали биха могли сега да си сложат векторна, а втората доза да е РНК ваксина? Някой има ли информация за ефективност/рискове при комбинирането на двете ваксини? Преди време бях срещнала информация, че започват клинични проучвания по въпроса.

# 2 496
Не се смесват дози от различни ваксини. Започнеш ли с АЗ, завършваш с АЗ.

Има проучвания, факт. Но ще минат поне 7-8 месеца, докато излязат резултати. Ако има АЗ, ваксинирайте се с АЗ. Може да е 80% ефективна, но това е 80% повече отколкото без нея. Освен това е 100% ефективна срещу тежко боледуване и смърт, което е най-важното.

# 2 497
Hope4C, благодаря за отговора.
Майка ми и мъжът ми няма да откажат със сигурност АЗ. Баща ми не желае въобще да се ваксинира. Сигурен е, че го е изкарал, макар че направи лабораторно изследване няколко месеца след въпросното боледуване, и нямаше антитела.
Има ли между другото жени, които кърмят, и са се ваксинирали? Личният лекар ме съветва да изчакам, но нямам намерение да спирам скоро с кърменето.

# 2 498
  • София - Варна
Мой приятел се ваксинира във вторник с АЗ, като от днес е със силна отпадналост (както той се описва "като болен") и гадене. Това са 72 часа. Ще посети лекар.
Но аз да питам дали е имало някой от списващите тук с подобна симптоматика след ваксината и то 72 часа по-късно.

# 2 499
Мой приятел се ваксинира във вторник с АЗ, като от днес е със силна отпадналост (както той се описва "като болен") и гадене. Това са 72 часа. Ще посети лекар.
Но аз да питам дали е имало някой от списващите тук с подобна симптоматика след ваксината и то 72 часа по-късно.
Аз. Не съм посещавала доктор. Имах симптоми като от махмурлук, дори повърнах, като си помогнах, де. На третия ден. И други в темата споделиха за гадене и отпадналост. Няма страшно.
Според мен състоянието с гаденето и обща слабост би могло да остане незабелязано в обичайно ежедневие. Поне аз се наблюдавах от любопитство.

# 2 500
Лекарят, които ни консултираше преди ваксинацията, спомена само, че при температура повече от два дена да потърсим ЛЛ.

# 2 501
Не бих ходила на лекар за такова нещо, точно прясно ваксинирана, при неясно от какво болни.
Тези странични ефекти са описани в листовката на продукта, не са необичайни

# 2 502
  • на земята
Аз попитах по горе,защото мислим с Модерна да се ваксинираме,но така като гледам Модерна няма да има.Защо изобщо пускат в системата да се избира,след като има само АЗ .
И все пак дано заредят и другите,които предлагат,така ще е редно все пак.

# 2 503
  • София
И аз при вас, да ви следя. Предстои ми в сряда 1ва игла Модерна. Надявам се да мине леко...

# 2 504
Здравейте, вчера си пуснах количествен тест за антитела а Бодимед. При референтна стойност над 15 положителен, аз имам 23. Знам, че са малко, но някой знае ли дали въобще ми дават някаква защита и мога ли да изчакам с ваксината ? Пратих го и на личната.

Общи условия

Активация на акаунт