Отговори
# 2 760
  • на вълнолома
Здравейте!
Току що ми се обадиха от медицинския център, в който се записах за ваксинация. Съобщиха ми, че ако има желаната от мен иРНК ще ми се обадят, за да отида. Отговорих им , че съм съгласна и на АЗ, почетох доста . Не може, ми казаха! Трябва да се запишеш наново за нея!
А сега де!?
От вчера в новините слушам, че предлагат на записалите се наличната АЗ, ако откажат - чакат, ако се съгласят - отиват!
Обърках се, честно. ..

# 2 761
  • на земята
Проверяват явно партидата с АЗ и затова не слагат в момента от нея,а само малкото налични РНК ваксини.
И аз чакам обаждане тези дни,записала съм се за РНК ваксина.Да видим.

# 2 762
  • София
Току-що звъннах в 17-та поликлиника София да ги питам ваксинират ли – "Да, ваксинираме записаните чрез електронния портал и при личните лекари".

# 2 763
Здравейте!
Току що ми се обадиха от медицинския център, в който се записах за ваксинация. Съобщиха ми, че ако има желаната от мен иРНК ще ми се обадят, за да отида. Отговорих им , че съм съгласна и на АЗ, почетох доста . Не може, ми казаха! Трябва да се запишеш наново за нея!
А сега де!?
От вчера в новините слушам, че предлагат на записалите се наличната АЗ, ако откажат - чакат, ако се съгласят - отиват!
Обърках се, честно. ..
Не е редно. Записала сте предпочитана, не задължителна. Следва да предложат налична и ако Вие не искате - тогава да отказват.

# 2 764
  • на вълнолома
Здравейте!
А сега де!?
Обърках се, честно. ..
Не е редно. Записала сте предпочитана, не задължителна. Следва да предложат налична и ако Вие не искате - тогава да отказват.

И аз така го разбирам. Ще почакам, часът ми е в събота.
Искам  да си направя тест за антитела преди ваксинирането( ако се осъществи), дали пък не съм го изкарала , без да разбера преди . Малко съм "боса" от към тестове. Ще съм ви благодарна за насоките.

# 2 765
  • София
Здравейте!
А сега де!?
Обърках се, честно. ..

Искам  да си направя тест за антитела преди ваксинирането( ако се осъществи), дали пък не съм го изкарала , без да разбера преди . Малко съм "боса" от към тестове. Ще съм ви благодарна за насоките.

Отиваш в лаборатория взимат ти кръв за 1 мин. и до там Simple Smile

# 2 766
Здравейте!
А сега де!?
Обърках се, честно. ..

Искам  да си направя тест за антитела преди ваксинирането( ако се осъществи), дали пък не съм го изкарала , без да разбера преди . Малко съм "боса" от към тестове. Ще съм ви благодарна за насоките.
даже да имаш антитела пак може да се ваксинираш, няма смисъл да даваш излишни пари

# 2 767
  • София
Току що ме ваксинираха с АЗ в МЦ Закрила на Дондуков (от първите през електронния регистър се записах). Много бързи и любезни. Организацията им е много добра. Искаше ми се с Пфайзер, но реших, че по-добре АЗ отколкото да чакам.

# 2 768
  • София
Майка ми преди малко е тръгнала, записах я в 12-та поликлиника в Люлин, дано и там да има ред. Със сигурност ваксинират, проверила е преди да тръгне.

# 2 769
  • София
Майка ми преди малко е тръгнала, записах я в 12-та поликлиника в Люлин, дано и там да има ред. Със сигурност ваксинират, проверила е преди да тръгне.
В 12-та, която е в Люлин 2 ли? Защото в системата го пише много странно. На картата местополижението излиза в Люлин 2, а като адреседаден Люлин 9. И аз исках да се запиша там, но Люлин 2 ми емного далеч и се отказах,записах се в Софиямед -Люлин.

# 2 770
  • София
Не знам в кой Люлин е, не познавам района, но поликлиниката има две бази, може би заради това се бъркаш. Ваксинацията е в първата база, в 5-ти кабинет.

# 2 771
  • София
Току що ме ваксинираха с АЗ в МЦ Закрила на Дондуков (от първите през електронния регистър се записах). Много бързи и любезни. Организацията им е много добра. Искаше ми се с Пфайзер, но реших, че по-добре АЗ отколкото да чакам.
Може ли за МЦ Дондуков малко повече подробности - в кой кабинет, как протича и през колко време? Къде чакате, има ли опашка?

# 2 772
  • София
Така, да дам отчет за 12-та поликлиника в Люлин.
Ваксинация без проблем, няма навалица, имало хора, които въобще не са се явили, но не са освободили часовете.

# 2 773
  • София
Не знам в кой Люлин е, не познавам района, но поликлиниката има две бази, може би заради това се бъркаш. Ваксинацията е в първата база, в 5-ти кабинет.
Да, явно грешкатаев картата на сайта за регистрации, наитина първа база си е Люлин 9.

# 2 774
  • София
Бърза организация и в Окръжна болница в София, никакво чакане, часовете се спазват, налична само АЗ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт