Отговори
# 6 120
  • София
Идеална ваксина няма, няма и да има. Но ако решиш да я чакаш, може да се ваксинираш с коронавирус, а там вече става по-сложно.
И при двете е въпрос на късмет.
Да не забравяме, че има хора и с поставени две дози и пак болни от Ковид, че и умрели.
На вероятност. Която е изчислена доста точно.

# 6 121
  • София
Здравейте,
Някой има ли идея дали зеленият коридор за ваксинация на възрастни в "Иван Рилски" в София работи?
Телефонът им е изключен....
И като цяло, има ли някъде място, където да може да ваксинираме възрастен човек с РНК?
Благодаря предварително.

# 6 122
Аз имам пък проблем с високия пулс, но го контролирам с лекарство. Мисля, че това не е нещо, което трябва да разколебава човек относно ваксинацията. Може изобщо и да няма някакви подобни проблеми след ваксината.

# 6 123
Аз имам пък проблем с високия пулс, но го контролирам с лекарство. Мисля, че това не е нещо, което трябва да разколебава човек относно ваксинацията. Може изобщо и да няма някакви подобни проблеми след ваксината.
така е
докато бях болна от коронавирус , две седмици бях с пулс 110-120, та и самият вирус не е по-малко опасен

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 11:36 от The Invisible

# 6 124
Предполагам че е различно когато високият пулс не е от проблем със сърцето а от нещо друго, както при мен например, от щитовидната. Когато вече има проблем със самото сърце, може би е добре кардиолог да каже какво и що.

# 6 125
Може ли някой да припомни къде се вадеше ел. подпис с цел човек да влезне във въпросното здравно досие и да си разпечата сертификата?

Идеална ваксина няма, няма и да има. Но ако решиш да я чакаш, може да се ваксинираш с коронавирус, а там вече става по-сложно.
И при двете е въпрос на късмет.
Да не забравяме, че има хора и с поставени две дози и пак болни от Ковид, че и умрели.

Да, камо че късметът е много по-голям за ваксинираните.

# 6 126
току що говорих с кардиолога при който ходя
каза да се ваксинирам с каквато намеря ваксина Laughing

# 6 127
Предполагам че е различно когато високият пулс не е от проблем със сърцето а от нещо друго, както при мен например, от щитовидната. Когато вече има проблем със самото сърце, може би е добре кардиолог да каже какво и що.
Преди време решиха, че имам проблеми със щитовидната и я изследвах. Оказа, че нямам отключено заболяване. При мен се оказа, че е така по рождение и кардиолог изписа лекарство. По думите на кардиолога - високият пулс трябва да се контролира, защото натоварва сърцето.

# 6 128
  • София
LillyM, най-лесно, евтино и удобно ел. подпис се вади в Централна Поща, София. Другото място е Информационно обслужване до КАТ.

# 6 129
Не се притеснявайте от реалциите. Всеки организъм е индивидуален. Приятелят ми е здрав и прав и втората доза на пфайзер го тресна доста сериозно - темпвратура, стави, мускули, лимфни възли. Аз се бях притеснила, защото вървях с 2 седмици закъснение зад него. Не ми стана абсолютно нищо, само ръката. Мама също нямаше никакви проблеми след първа доза АЗ, но неговата майка също я удари доста сериозно за 12 часа. Плюс това една температура и главоболие за 12 часа е по-добре от ковид за 14 дни.

# 6 130
то и ковида не ме плаши, ако се измъкна жива от него Laughing но точно в това е проблема, че няма гаранция

# 6 131
току що говорих с кардиолога при който ходя
каза да се ваксинирам с каквато намеря ваксина Laughing

Същата работа с хематоложката ми - няма добра ваксина, но лошата била Астра, просто защото са ѝ направили лош ПР - да съм се била ваксинирала с каквото имало в наличност

# 6 132
LillyM, най-лесно, евтино и удобно ел. подпис се вади в Централна Поща, София. Другото място е Информационно обслужване до КАТ.
Доколкото зная и на първия етаж в Съдебната палата може да се извади КЕП на Стамп ит. Някой да ги е ползвал точно тях да знае дали са юзър френдли, че се препотих хиляда пъти с един КЕП, издаден от някакви други, направо ми блокира компа. Смятам предсрочно да си закупя друг и съм се насочила към тези.

# 6 133
то и ковида не ме плаши, ако се измъкна жива от него Laughing но точно в това е проблема, че няма гаранция

Мен ме плаши ковид не само със смърт, която не е чак толкова висока за по-младите, въпреки че и тя е много висока в сравнение с другите широко разпространени болести .
Но 10% риск от дълъг ковид(!)и кой знае какви други дългосрочни последствия - не мерси.
Това е сарс, верно в по-лек вариант, но все пак сарс.

# 6 134
  • София
Militana, Stampit е моя новия, който си изкарах сега, заради сертификата. Аз съм с Мак, и при мен работи само с браузър Файърфокс, но инсталацията беше доста по-лесна от предишния, на б-тръст. И ползването е в пъти по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт