Отговори
# 7 350
Не ти направиха проблем, нали? Аз мисля да отида точно на 10-тата седмица, за да бъде отново петък, но не знам дали няма да се наложи да отида предния ден (на 10 седмици без ден).

# 7 351
Не, но пък случих да ваксинират с Файзер и бяхме единствени за АЗ. Не им се занимаваше  и искаха да отидем на 29.04., но настоях. По принцип няма проблем по - рано. И други потребители писаха.

# 7 352
  • Бургас
Може ли да се сложи  втора доза АЗ след 7-ма седмица вместо 10-та по причина предстоящо пътуване или ще ни откажат

# 7 353
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,моля споделете какви странични ефекти по дни имахте от втора доза с Файзер.При мен първи и втори ден
имах главоболие и краката ми пареха.На петия страшна умора,изтръпване на краката и болки в мускулите,главоболие.Странно ми е за признаците на 5 ден нали дават , че до 3 дни отшумяват.Дали съм настинала или продължават страничните ефекти.Пия колдрекс и съм по добре,но се притеснявам да не съм била в инкубазионен период на Ковид.Нямам температура и зорлем не ми се бута с болните по лабораториите.След 7 дни от втората доза можело да се изследва нивото на антитела.

# 7 354
Три дни сърбеж на мястото в едно и също време, между 18-19ч. Нищо друго. След първата игла съвсем нищо.

# 7 355
Може ли да споделите опит за подути лимфни възли след ваксина? Колко време са подути? До колкото прочетох, оставам с впечатление, че често се подуват след рнк ваксините, но и при астра зенека не е изключено. След колоо време спадат?

# 7 356
Аз имам подут лимфен възел на шията след Пфайзър, още не е спаднал, но значително намаля, дори на моменти не го напипвам. Появи се 10 дни след ваксината.

# 7 357
  • Далечният изток
Аз съм писала, точно три седмици след първа доза Модерна ми се поду лимфен възел под мишницата. Спадна напълно след 3-4 дни. Засега след втора доза нямам подобни реакции, минаха две седмици.

# 7 358
Аз имам подут лимфен възел на шията след Пфайзър, още не е спаднал, но значително намаля, дори на моменти не го напипвам. Появи се 10 дни след ваксината.
след втората доза ли се появи? колко време вече е подут?

Охх аз разпитвам така, защото имам друг здравословен проблем, заради който ако ми се подуе лимфен възел ще полудея от притеснение. Поне да знам колко време да търпя преди да съм съм изпаднала в паника.

# 7 359
  • London
Хм, възможно е, при хора с по-развита мускулатура да има повече мускулна болка.

Мъжа е със бабаитска мускулатура и не усещаше нищо в ръката....аз не вдигам гири и не бих нарекла бицепса си хубав имах болка. Та май това издиша твърдение.

# 7 360
  • София
Може ли да се сложи  втора доза АЗ след 7-ма седмица вместо 10-та по причина предстоящо пътуване или ще ни откажат
На ММ днес проф. Балтов в Пирогов му каза, че няма проблем - и му сложиха втората игла на 7 седмици и 3 дена от първата. Че и сертификат му изпринтиха. Животът в хубав Simple Smile. Сега, веднага щом мине втората матура на малкия, се изстрелваме за Гърция.

# 7 361
  • гр.София
Привет. Вчера сутринта ме ваксинираха с Файзер.Привечер доста ме болеше ръката, а днес поддържам 37.2  и имам главоболие . Спи ми се непрекъснато.Очаквах ,че реакциите ще са чак след втора доза, ама не.

# 7 362
  • София
Днес 1-ва игла Пфайзер в Света Анна, София. Медицинският персонал е много любезен и надвишаваше по брой желаещите за ваксина.
Три часа след ваксинацията съм в момента. Имам нетипична сънливост и изпотяване. Нямам температура и ръката не ме боли изобщо.

# 7 363
10 часа след поставянето на ваксината съм с температура 37.7. ММ настояваше да си сложа куул пач на ръката, но аз отказах, защото се надявах, че няма да имам никакви симптоми Grinning Вече и ръката ме боли.

# 7 364
3ти ден с първа доза Пфайзер/Файзер/Фазер. Ръката вече си я ползвам, мога да правя танца на патетата дори. Не вдигнах и за момент температура, но до момента все ми се спи.

Общи условия

Активация на акаунт