Отговори
# 7 605
tays, моят ЛЛ не ми взе и стотинка за сертификата, че и на флашка ми го свали.

В момента тече обсъждане в парламента за гласуване, да се осигури доставка на Спутник въпреки, че не е одобрена от ЕМА. Значи АЗ стои по хладилниците, ние драпаме за неодобрен Спутник.

# 7 606
Аз по същата причина се колебая дали втората ми игла да не е в "Пирогов", макар че имам електронен подпис...
Сваля се сертификата с подписа без проблем, в пдф.

# 7 607
tays, моят ЛЛ не ми взе и стотинка за сертификата, че и на флашка ми го свали.

В момента тече обсъждане в парламента за гласуване, да се осигури доставка на Спутник въпреки, че не е одобрена от ЕМА. Значи АЗ стои по хладилниците, ние драпаме за неодобрен Спутник.
Мерси, аз ще си взема и флашка, и на имейл може.
Съвсем нова ни е, нали писах, че нашето джипи починало, а ние дори не разбрахме и няколко месеца си бяхме спокойни.
Добре че не се разболяхме, какво щяхме да правим, не знам.
Та ми е неудобно от дамата, не съм ходила при нея след записването, затова си умувам и се ядосвам.

# 7 608
Благодаря ви за отзивите! Януари и февруари пих и се мазах и с магнезий, цяло шише с магнезиев гел измазах тогава, но скоро не съм, ще го почна отново. Сега съм на Антифлегмин, мисля, че помага.

# 7 609
  • София
Еха, в Цибалаб ли слагат?
Ще питам в нашата.
На мен великият ми проблем е, че в 25 ДКЦ всички са залюхани и няма ваксини!
А в Света Анна дали има РНК вече?

# 7 610
Здравейте! След почти 12 седмици от първа доза ваксина на Астра Зенека си направих количествен тест. Резултатът е 465 BAU/ml
Интрерпретация:
≥33,8 - Положителен
>130 - Показва достатъчно ниво на антитела след преболедуване
>200 - Положителен. Очакваеми нива на антитела след втора доза на ваксина.
Имам само една доза и някакво леко боледуване по- скоро като умора и отпадналост с температура 37.2 за 3 дни.
От резултата мога ли да съдя, че съм изкарала Ковид след първата доза. В понеделник трябва да сложа втора доза Астра Зенека/ правя точно 12 седмици/ . Как мислите- да слагам ли,  или тези антитела са достатъчни? Другият вариант е да остана с една доза и наесен да сложа две дози Файзър или Модерна. Много ще се радвам, ако някой изкаже мнение! Благодаря!

# 7 611
Ще питам в нашата.
Не в лабораториите. Имат специален кабинет за ваксинация, в бизнес център Сердика (бившия Обувен завод).

Catley, сложи си я, антителата бързо падат, максималната ефективност на ваксината е след 2 дози, 1 не е достатъчна. Нямаш повод за притеснения за втората доза, щом си добре след първата.

# 7 612
  • София
Ще питам в нашата.
На мен великият ми проблем е, че в 25 ДКЦ всички са залюхани и няма ваксини!
А в Света Анна дали има РНК вече?
В Окръжна има Пфайзер.

# 7 613
  • София
Окръжна болница е Св Анна

# 7 614
И аз бях в цикъл при първа доза. Но от коментарите на някои експерти разбирам, че по- притеснително би било да си в овулация. Предполагат, че това може да има отношение към тромбозите при млади жени.
Може ли източник. Досега съм попадала само на предположения за противозачатъчните.

Да, явно съм дочула част от заключенията. Овулация, комбинирано с противозачатъчни. Сякаш така излиза от това изказване
https://www.novinite.bg/articles/200429/Kantardjiev-razkri-Tromb … rotivozachatachni
Но мисля, че и при един брифинг изказаха предположения за връзката между овулация и тромбози при АЗ.
П.П И още намерих https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/04/14/jenite-v-ovulaciia-pre … doza-na-az.486921

# 7 615
  • София
Lemy, аз както писах и преди имах изтръпване на стъпалото, но мина- Понякога усещем болка в прасеца, една такава скубеща, не мога да я локализирам, не знам как болят вените, досега не съм имала такива проблеми. Имах и ситни червени точици, които лекарката каза, че са кръвоизливи, най-вероятно от аспирина и го спрях. Сега ми е дала направление за съдов хирург, ще ида да ме види преди втората доза. Ей така за мое спокойствие. Иначе си искам втората доза АЗ.

# 7 616
И ние с втора АЗ от преди малко в Цибалаб. Не ми хареса, че бая хора се бяха струпали във фоайето. Иначе наистина става бързо. И сертификат, че не ни дадоха, не ми хареса. Аз имам КЕП и ще си го дръпна, но ММ ще трябва да се разкарва до ЛЛ или до там. Прощавам им, защото организацията за първата доза им беше перфектна.

# 7 617
Втора доза с АЗ от Света Анна сутринта, почакахме за сертификатите 20-30 мин. Идеално мина. Сертификатът се вижда и в електронното досие.

# 7 618
Това за удължаването на коридорите сигурно ли е и същите пунктове ли си остават? Близка иска да си постави ваксина, но нямаше възможност тази седмица и ще е добре, ако ги удължат.

# 7 619
Това за удължаването на коридорите сигурно ли е и същите пунктове ли си остават?
Къде намерихте тази информация?

Общи условия

Активация на акаунт