Отговори
# 8 010
  • Italia
Според мен го уеднаквяват с европейския, не виждам драма ако е валиден.
Може би ако сега се влезе в досието с подпис ще се свали актуална бланка.
Моя го свалях в неделя от досието, няма текст

# 8 011
  • София
Има ли някой с поставена първа доза Астра Зенека, който няма да си поставя втора доза?  Срещали ли сте препоръки след колко време най-рано може да се смени типа на ваксината?

84 дена най-малко, но май никой още не е пробвал втората игла да е от иРНК тип.

# 8 012
Има ли някой с поставена първа доза Астра Зенека, който няма да си поставя втора доза?  Срещали ли сте препоръки след колко време най-рано може да се смени типа на ваксината?
Аз на 90 % няма да си поставя втора, явно може като минат 84 дни да се сложи Пфайзер и най-вероятно така ще направя.

# 8 013
  • София
Аз от дн с съм с втора доза Астра Зенека. В центъра, където ми я поставиха, категорично казаха, че е неразумно втората доза да е иРНК ваксина.

# 8 014
  • София
Според мен го уеднаквяват с европейския, не виждам драма ако е валиден.
Може би ако сега се влезе в досието с подпис ще се свали актуална бланка.
Същото е и в момента в досието. Няма промяна.

Има ли някой с поставена първа доза Астра Зенека, който няма да си поставя втора доза?  Срещали ли сте препоръки след колко време най-рано може да се смени типа на ваксината?
Аз на 90 % няма да си поставя втора, явно може като минат 84 дни да се сложи Пфайзер и най-вероятно така ще направя.
Защо няма да си сложиш втора доза Астра?

# 8 015
Аз от дн с съм с втора доза Астра Зенека. В центъра, където ми я поставиха, категорично казаха, че е неразумно втората доза да е иРНК ваксина.
Не знам доколко това е неразумно, при положение, че тепърва предстои да се случва в доста държави,  които или изцяло спряха използването на АЗ, или няма да я слагат на хора под 60г и всички, които са с първа доза, ще получат втора иРНК.
За мен лично може би е по-неразумно да си сложа отново АЗ, след като ми докара невропатия и 2 месеца вече си я влача. Като се поразрових из чужди форуми, си писах с доста хора, които имат същия проблем след Астрата.
Каква ми е гаранцията дали не ме чака нов бонус ако си сложа втора...
Да не говорим изобщо пък за тромбозите, които според данните на UK, вече започват да се наблюдават и след втора игла...

# 8 016
Някой ми е преместил пост в тази тема отнякъде другаде и сега излиза, че имам за четене 8016 отговора.

Модераторите, поне отписвайте хората от теми, които никога не са следили, че от телефон в този сайт не става.

# 8 017
  • Козлодуй
Twilight Trails, и мен ме заболя кръста от първа доза АЗ но мисля да сложа и втората защото тук казват, че няма симптоми след втората и, че повече боли кръст и врат от иРНК -ваксините и още не ми е спрал да ме боли кръста макар да втривах обезболяващо в него с ултразвук но поне по протежение на нерва спря да ме боли, но и аз си имах радикулит от преди ваксината така че може да е съвпадение Simple Smile

# 8 018
  • София
Twilight, след РНК ваксините има повече невропатии.

# 8 019
  • София
Още "зелени коридори" в софийски ДКЦ-та.
По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова и с цел да се ускори процесът на ваксинация срещу Covid-19, от 17 май (понеделник) в столицата се разкриват и ще функционират зелени коридори в 8 общински диагностично-консултативни центрове (ДКЦ).
Списък с адреси и работно време - ТУК
В София не е проблем всеки желаещ да се ваксинира .
Но по другите места?

# 8 020
Е, хубава работа 😀 може ли малко повече инфо - къде има изнесени такива данни?

# 8 021
  • София
Twilight Trails, аз пък ще те посъветвам да поразпиташ наляво-надясно. Назад потребителка писа за лаборатория, в която си е поставила втора игла АстраЗенека, но са ѝ предложили и от трите ваксини и дори май не я бяха разпитвали особено колко дена са минали.
Иначе, на теория и по думи на бившите вече здравни власти, след 84 ден от АстраЗенека трябва да можеш да си поставиш иРНК ваксина по собствено желание.

# 8 022
Към тези, които са си сложили пфайзер 1 игла и то в последните дни-как се чувствате след ваксината?

# 8 023
  • Козлодуй
Е, хубава работа 😀 може ли малко повече инфо - къде има изнесени такива данни?
Научни данни не съм чела но чета споделянето във форума кой как се чувства след ваксиниране - вярвам че са били искрени потребителите иначе от познатите ми които са ваксинирани и с 3-те ваксини няма оплаквания освен мен Simple Smile

# 8 024
В момента, вече 48 часа след първата доза Файзер , ръката ме боли само като я пипам. Все едно съм се ударила и имам натъртено място. Оттокът се прибра, втвърденото изчезна. При мъжът ми и сестра ми продължава да няма някакви оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт