Feelunique, Lookfantastic, HQhair... -тема 16 💄🛍️

• 34 774
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
О,супер! Супер! Много благодаря! Нещо не се справям с Пейпал и винаги го избягвам като опция. Grinning

# 286
Здравейте, знаете ли с кой куриер пристигат пратките от beauty bay до България към момента?

# 287
Здравейте, има ли някой със скорошна поръчка от feelunique без превозвач, да сподели дали са отишли на митница?

# 288
Здравейте, пратките от Beauty bay и Lookfantastic от UK ли идват?
Моля за съвет как е по-добре да поръчам - директно до BG или с превозвач? Flowers Hibiscus

# 289
  • Стара Загора
От UK идват. Когато поръчвах, използвах превозвач, но нека и други се включат.

# 290
Здравейте! Култ бюти опаковат ли поръчките добре? Искам да си поръчам една палитра, но дали ше стигне здрава... Simple Smile

# 291
Здравейте! Култ бюти опаковат ли поръчките добре? Искам да си поръчам една палитра, но дали ше стигне здрава... Simple Smile
Досега не съм имала фалове с козметиката от тях, палитри съм поръчвала, идваха добре опаковани и залепени. А някой знае ли се култ бюти кой е доставчикът и ако не си на адреса, къде отива поръчката?

# 292
Досега не съм имала фалове с козметиката от тях, палитри съм поръчвала, идваха добре опаковани и залепени. А някой знае ли се култ бюти кой е доставчикът и ако не си на адреса, къде отива поръчката?

Преди идваха със Спиди и нямаше проблеми. Сега са сменили на Sameday, eвтин, долен куриер и са отвратителни. Трябваше да си получа пратката на 25ти юли, още е при тях, още не ми я доставят, всеки ден се караме с тях. Oплаках се на Cult Beauty и ми пратиха нова, но пак със sameday са я пуснали... и вероятно няма да дойде пак. Много съм разочарована, докато не го сменят, спирам да поръчвам с тях..

# 293
  • Sofia
Ле-леее, за тия Sameday, само като чуя, и откачам направо. Rage Големи смотаняци!

# 294
Ле-леее, за тия Sameday, само като чуя, и откачам направо. Rage Големи смотаняци!

Много нерви изгубих около тях тия дни наистина... жалко за Cult Beauty, много бях доволна. Ако някой друг поръчва през тях и има проблеми със sameday, пишете им да им кажете, пък дано се усетят и върнат Спиди..

# 295
О, не само не тази бутафорна фирма, връщаха ми поръчката от look fantastic,  поради грешка на адреса от румънския им офис, изобщо не ме потърсиха, писах им, не можели да направят нищо, изобщо нерви колко изхабих, защото исках поръчаното, иначе ми възстановиха сумата, но това е ненужни усилия и време и т.н. от култа съм поръчвала точно преди 10-12 година и и всичко идваше със спиди, коректно отвсякъде ако на на адрес, то в близката поща, но това е минало явно..

Общи условия

Активация на акаунт