Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 276
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 105
Нали се обсъждаше озвучаването и аз помислих, че вече е излъчен.😀

# 106
Ами, ако не ѝ стои добре, да не я облича.
Не е единствената рокля на света

Ужас

# 107
На такъв тип рокли трябва да им слагат вградени чашки. Не изглежда добре в горната част, но пък самия тоалет е хубав.

# 108
Съвсем добре си и стои според мен, нито е неприлично, нито нещо фрапиращо.
Очертава се, наистина сутиена, но общо изглежда чудесно в този тоалет. Пък и тя си е жена с извивки.

# 109
Нали се обсъждаше озвучаването и аз помислих, че вече е излъчен.😀
Той филмът вече е готов, но още не е излъчен, видяхме само предварителните отзиви. Дано не съм ви подвела, но мисля, че е на 13 април.
Усмивки от старите ленти Simple Smile

# 110
Аз от тази тема разбрах, че е срамно и велик гаф да ти се очертава сутиена, крака и въобще нещо от вторичните полови белези.
Направо хиджаби да мятат отгоре си и това е Joy

# 111
Скрит текст:
Забавни снимки на Жозефин ( и Мери)

Разкошно дете.

# 112
  • София
И аз много харесвам сивата рокля. За мен сутиенът е неподходящ размер, а не формата му. Нося постоянно бриджитка и стои чудесно, когато е подходящ размер.

# 113
Е, пак че си е сложила сутиен. На някои се случва да си го забравят...
На мен ми харесва сивата рокля. Интересна е, но ми се струва капризна като кройка.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 22:51 от Tiramisu29

# 114
  • Down south
На такъв тип рокли трябва да им слагат вградени чашки. Не изглежда добре в горната част, но пък самия тоалет е хубав.
Роклята е ефектна, но цвета твърде скучен
На ММ стои ужасно в горната част.

"Уточненията", че нямало сутиени за такива рокли са много забавни Joy Има всичко, въпрос на стил, вкус и усет е нещата да се съчетаят.

# 115
И на мен ми харесва в сивата, но още повече в черната по-горе - истинска класика и изглежда зашеметяващо Heart
Скрит текст:
Забавни снимки на Жозефин ( и Мери)

Разкошно дете.
Абсолютен сладур! Но мисля, че не е на Мери, твърде руса ми изглежда, нейното момиченце май е тъмнокосо.

# 116
Тук съм виждала доста снимки на Кейт, която участва в различни спортни прояви и то активно. Дали някоя от другите кралски знаменитости се е включвала? Никъде не съм срещала снимки. Например Шарлийн е била активна спортистка, но никога не съм я виждала в такъв вид прояви.

# 117
Мисля, че по-рано бяха пускани снимки на ШарлиН като плувкиня. Ако намеря ще постна

# 118
На мен сивата рокля и подобната синя ми харесват, но не виждам откъде идва уаукането и възторга по тях - елегантни, приятни, безопасни тоалети в класически стил и скучни според темата цветове. Съчетани с класически обувки пак в обикновени цветове. Много харесвам лодка деколктета, включително и това на Мегън, но но роклята изглежда тясна в горната част.

# 119
  • На топло
Хари се чувства виновен. Едно е да ходиш да купонясваш по ЕлЕй, друго е да отидеш да живееш там.
Такава носталгия ще го налегне....😅

Общи условия

Активация на акаунт