Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 208
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 2 145
Софи не разнася, а пакетира храна.
Сигурно си има причина, че всички да са без маски. Дори и лекарите.
Едва ли всички са толкова неуки, че абсолютно всички да са без маски.

Какво да коментират Скай, като Кеймбридж не показаха нищо ново.
Ако имаше нещо ново и репортаж щеше да има.

Уж лицето ѝ беше така подуто, заради килограмите, но и след отслабването има ботоксови бузи

# 2 146
Инфанта София днес е рожденичка и навършва 13:

Малко снимки на семейството по случая:
https://www.instagram.com/p/B_kZO7GlJNJ/?igshid=8z6l62l3e2dn

# 2 147
Като сме се отворили на сватбени фотографии, ето ви още една Simple Smile Може и да е показвана, не помня, но булката много ми харесва:

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 23:01 от Не се сърди, човече

# 2 148
Илейн, благодаря за труда и аз идвах с инфо за изявлението й. Допълвам само, че изгледах няколко емисии на Skynews пез последните няколко часа и годишнината на Уилям и Кейт не беше спомената. За РД на Луи имаше кратки репортажи, онагледени със последните му снимки, но днес - нищо.

Според мен е съвсем нормално да не им споменат годишнината, защото това не е  толкова важен повод. Направи ми впечатление, че днес в Инстаграм страницата на Кларънс Хаус бяха качили инфо, че учител на Чарлс е починал, но нищо няма качено за годишнината им.

# 2 149
Кралят на Швеция има РД утре.
По този повод има нови снимки.
Кралицата е страшна, ето докъде води прекаляването с интервенциите

Да се надяваме, че Летисия, Рания, Меган и другите любителки на скалпела няма да изглеждат така на стари години

# 2 150
Много е хубава малката София. Първоначално повече харесвах Леонор, но София много разцъфна последната година две и догонва.
Силвия Шведска като млада е разкошна, една от любимите ми кралски булки.

# 2 151
  • София
На тези снимки Силвия наистина е малко страшна. Обаче ако тя си прави интервенции, интересно защо дъщерите й, специално Виктория не го прави (брадичката, например). Не че е задължително, но все пак...възможно ли е просто да остарява зле?

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:53 от Не се сърди, човече

# 2 152
Не че е задължително, но все пак...възможно ли е просто да остарява зле?
Възможно е.
А може и да е попълвала скули и бръчки, но това не е непростим грях.
Виктория не знам дали може да оправи нещо съществено по себе си. Нужна е цялостна реконструкция на лице при нея, но дали си струва риска от обезобразяване? И така може да е ок, с подходяща прическа и грим.

# 2 153
Във визията на Кейт на сватбата има конкретни детайли, които бих променила, но цялостният и вид намирам за много хубав и царствен. Като се вгледам, гримът не ми харесва, но в цялостната картина не ме дразни. Личи си, че се жени бъдещ крал на Обединеното кралство. Аристократичност, ярки цветове, даже от снимките лъха празничност. Кралска сватба като от приказка.

# 2 154
Летисия има корекция на носа само, голяма работа. На Меган ботоксовите бузи и корекции, така и не ги различих.

# 2 155
  • София
Ми нищо и няма на Виктория, брадичката й е груба, ама голяма работа. Даже е похвално и много хубаво, че след проблемите, които е имала, се чувства добре в кожата си.

# 2 156
Нищо не разбирам от пластична хирургия, но при Летисия разликата май далеч не е само в носа. За мен най-голямата промяна в нея всъщност е брадичката. Играл е ножът там, както и при Рания.
Преди няколко страници имаше снимка на Виктория с пусната коса - изглеждаше разкошно. Съвсем сруг вид. Имаше преди няколко месеца коментари, че Мегън го докарвала на прислужница с вечно опънатото лизнато кокче, но Виктория с нейното буди у мен подобна асосиация.

# 2 157
Вече живеем в свят,в който да си Барби не е най-важното.Два месеца зад маски и ни се изясни.
Отнетата индивидуалност на Рания и Летия не е красота,само фотогеничност.Мегън е заменила леко камбест нос с лисича муцуна,която я прави лукава и неестествена,в комплект с радостното учудване от ботокса.Чудна.Има достатъчно успели актриси с голям нос,специфични черти и пр.
Засега не съм видяла красиво остаряващи с операции,явно това е цената.Разтичат се като топящ се сладолед.Няколко шева и Жокер в огледалото.

# 2 158
Какви проблеми е имала Виктория? 
София за мен е доста естествена, дори и усмивката не си оправя, но в това и е чара;) Всички са красиви, няма грозна, нека бъдем позитивни;)

# 2 159
Виктория вечно е с опашка. Бих я разбрала ако е например full time мама и домакиня, но при положение,  че има на разположение всякакви услуги може да разнообразява.
Рания много ми харесва в момента, виж в бъдеще едва ли ще е особено красива картинка, но се надявам да е по-добре от Донатела В. Същото важи и за Мегън.

Общи условия

Активация на акаунт