Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 188
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 2 220
Една интересна статия за нея. Не знаех, че тя е вдъхновила АББА за тяхната песен.
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/dancing-queen- … lviya-385821.html
Обичам такива четива и съжалих, че точно това е прекалено кратко.

# 2 221
Според мен и двете - и Кейт, и Меган, са си ремонтирали носовете. При Кейт е изпилен топчестия връх, при Меган е стеснен в основата (ноздрите).
За очи, вежди, скули и уста - не знам. Може и да е дърпано или подпъхвано нещо, но дори и да е, е правено много леко и умело и като цяло физиономиите им не са променени.
Виж на Летисия лицето е различно. Освен нос, скъсявала е и брадичка. На снимките й отпреди Фелипе, лицето й е доста ъгловато, изострено, брадичката силно очертана и издадена, малко като на Виктория. А и други корекции има май.
Рания е най-тунингованата от тях. И дано се поспре вече, макар че проблемите с личенето на възрастта точно сега започват и не вярвам да може да се сдържи. Хич не ми се иска тази хубава жена да заприлича на карикатура след 10на години, но както е тръгнала...
Освен това и двете с Летисия май ползват едно и също светило в областта Wink Може по приятелски да си го разменят Joy

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 19:02 от птица

# 2 222
И веждите и са станали доста по гъсти.

# 2 223
  • София
И веждите и са станали доста по гъсти.
Ей тая процедура ме интересува, друго за ремонт не искам 😂.
Иначе носът на човек се променя през годините. Аз лично виждам промяна в моя, без да съм го пипала.

Кресида Бонас се включва в четенето на приказки, като Сара Фъргюсън. Не посмях да го пусна снощи, че Сара е страшна на снимката
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8269031/amp/Prince-Ha … Night-Parade.html

# 2 224
  • Някъде там
Повечето имат корекции според мен.
В това число и Кейт и Меган , но не са фрапантни. Летисия и Рания са драстично променените и при тях яко е играл ножа.
Интересно ми е Мери дали има някакви корекции и Максима, но за тях нищо не намирам...Май си са същите и нямат.

Викито не я разбирам честно. Такава коса и да си вечно зализан. Като е пусната косата и брадичката се смекчава

# 2 225
  • София
За Мери има, но не ми се рови...сега дали наистина има е друг въпрос.
За Максима - не съм срещала.

# 2 226
Тоя бял сутиен под черната блузка на Виктория, бива ли такова нещо.

# 2 227
Мери напоследък ми се струва една такава подута...но не знам, може и да греша.
Виктория с пусната косата е толкова хубава Heart

# 2 228

Общи условия

Активация на акаунт