Клиники в Истанбул - тема 9

• 42 930
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
Букинг са ебати гадните нахалници , писах на хотела лично , казаха ми 92 лв за нощувка с закуска в студио . А тия гадняри искат 155 лв . Това е нахално няма накъде просто .Моля някой който минава границата тия дни да каже как стават работите с новата заповед .

# 361
Букинг са ебати гадните нахалници , писах на хотела лично , казаха ми 92 лв за нощувка с закуска в студио . А тия гадняри искат 155 лв . Това е нахално няма накъде просто .Моля някой който минава границата тия дни да каже как стават работите с новата заповед .
Много странно, на мен през букинг ми излиза 56 лв. стандартна стая

# 362
Здравейте, момичета! Тази сутрин се чух с координаторката от Бахчеджи. Тя ми каза, че при тях не се изисква ПСР тест на идване от Бг. Отделно в Бахчеджи не правят този тест, но насочват пациентите към болници в района, цената е 200-250 лири.

За колко време излиза?  И с кого говорихте?

Говорих с Хафизе, тя ми каза, че наскоро български пациенти са си правили тест в болница, която е точно срещу Бахчеджи. По принцип теста излизал в рамките на 48 часа, но пациентите са го получили по-рано, примерно тествали са ги сутринта, а на следващия ден следобед бил готов резултата.

# 363
Ако става въпрос за повече нощувки пуснете запитване  към хотела, за да ви направят оферта. Март като ходех ми казаха, че ако е за повече нощувки те дават др цени. Просто не си спомням името на хотела. Аз така ще се опитам да направя.

# 364
Да така ще правя това през букинг е половин инвитро ебати .

# 365
Специално за Темпо, кажете, ме сте пациенти на Мемориал, ще ви направят отстъпка. За пациенти на клиниката в този хотел има отстъпка. Успех!

# 366
Момичета има ли рейтинг на  болниците  за инвитро    в турция  и на докторите?  Към кои да се насочим  е голяма дилема  имаме  3  неуспешни процедуруи   и  за последната   поне  да направим каквоте е възможно .  Женски фактор ,    хашимото   тромбофилия  АМХ 0,9   

# 367
Biser , половинката ви нямаше ли наскоро стинулация или нещо такова, какво е станало,  извинявам се ако нещо греша.
И трите са добри, за рейтинг не съм чувала. Успех !

# 368
За изчерпан яйчников резерв Аджибадем Маслак прилагат ПРП, Шанти е споделяла за тях. Разровете се назад в темите.Занимават се с много сложни случаи.
Има рейтинг на болниците в Турция, но трябва да се търси на турски в турски сайтове. Аз съм се опитвала да достигна такава информация, бях мернала някъде, в топ 5 бяха Мемориал и Аджибадем Маслак, и други клиники, които не са популярни и рекламирани  в България. Едната, за която имам спомен в топ 5 беше Брюксел IVF или нещо подобно. Мисля, че те бяха с най високата успеваемост.
Моят съвет е да идете на преглед при няколко лекаря и който харесате или усетите като свой лекар, при него да продължите.

# 369
Да преди 15 дни и беше последната стимулация  . В Гент белгия защото ни е близо и заради тази корона . Но сега искаме да опитаме в турция . Тук не бяха наще хора нещо като конвеир.

# 370
Biser , и какво стана, опитът успешен ли е  или не, колко се транферираха, как се чувства половинката ви след стимулацията, какви са коментарите на реп. специалисти, три опита не са малко,  дайте повече информация. Може би Мемориал или Аджибадем. Опитахте ли да запишете online консултация, за да изложите вашия проблем и  после да  решите коя болница.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 22:22 от Ani8314

# 371
Да споделя опит че днес минах през кап.андреево като оставих декларациите и показах фактурите от болницата. Нямаше никакви проблеми.

# 372
Да споделя опит че днес минах през кап.андреево като оставих декларациите и показах фактурите от болницата. Нямаше никакви проблеми.

С кола ли пътувахте? Как е движението сега като няма толкоз туристи? Какъв навигация използвате?
Благодаря.

# 373
1.Вие само с декларация и фактура ли минахте?
 2. Подавахте  ли ги по имейл?
 3. PSR тест правихте ли?
Успех !

# 374
И аз се интересувам от купишата въпроси включително и как е трафика

Общи условия

Активация на акаунт