Клиники в Истанбул - тема 9

• 42 672
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, хора!
Имаме замразен ембрион в  истанбулска клиника от която не сме доволни. Искаме да направим прехвърляне и трансфер в МЕМОРИАЛ. Никъде не намирам цени само за трансфер, подготовка и  т.н. за МЕМОРИАЛ. Ако имате инфо,  опит и т.н., моля споделете.
1050 eur трансфер в МЕМОРИАЛ.

Благодаря! Нещо друго плаща ли се? За прехвърляне питам?

# 226
Вероятно е в линейка или тяхна кола . Аз писах преди още 2 седмици на Нериман но не получих никакъв отговор . утре може пак да и пиша

Аз говорих с Звезделина от Медикъл Караджъ.

# 227
Момичета при стимулация за инвитро  случвало ли ви си е фоликулите да растът по бавно като са блиски по размер? На тесто ден наште бяха 15,14,13 ,13 и 12 мм . Нормално  овулацията е на 12 ден без стимулация

# 228
Момичета при стимулация за инвитро  случвало ли ви си е фоликулите да растът по бавно като са блиски по размер? На тесто ден наште бяха 15,14,13 ,13 и 12 мм . Нормално  овулацията е на 12 ден без стимулация
Супер е, че растат с еднакви размери. Идеален размер за десети ден.  Значи лекарствата и дозите са добре подбрани. Стимулацията е изкуствено създадена ситуация,не я сравнявайте с нормалната овулация.
Моята овулация е на 14-16 ден, но са ми правили пункции и на 12, и на 14 ден. Като на 14 ден имаше незрели яйцеклетки, а на 12 ден всички яйцеклетки бяха зрели - вървяха с почти еднакви размери, като вашите. Всичко зависи от дозите и дали са правилно подбрани лекарствата.
Успех!

# 229
Благодаря много дозите и лекарствата са същите като преди но сега приемаме добавки. При предишните стимулация имаше 6 мм разлика от доминантния ф.. и ни е страх тези добавки да не объркат нещо

# 230
Нериман не ми отговаря изобщо . Което е много тъпи предвид че сама ми каза на 2 седмици да питам . Вече втори път ме игнорира

# 231
Момичета при стимулация за инвитро  случвало ли ви си е фоликулите да растът по бавно като са блиски по размер? На тесто ден наште бяха 15,14,13 ,13 и 12 мм . Нормално  овулацията е на 12 ден без стимулация
По-добре е да растат еднакво - всички да са добри при пункция. При мен в Турция много бавно растяха и овулацията беше чак към 20-22 ден , но те си проследяваха и изчакаха дните.
Bochinka - бъди по настоятелна с Нериман , пиши й също по watsapp , каквото искаш да питаш. Може на Шефкие да пишеш , ако е там още - +90 549 314 69 67.

# 232
някой да ме насочи към аджибадем лекари ? За мен е много безотговорно да не ми отговаря от 8.06 и си ги чете в и не отговаря . Все едно се пръскат от работа .

# 233
Те са екип, професора взима решения. Ето на Бирсен, тел +90 (546) 687 03 07, координаторката.

# 234
Супер много се изнервям , и заради тъпата карантина . и заради това че бяхме в Бахчеджи но сега там става така че само Карликая обслужва всички и обще взето всичко е Цък цък и айде , направихме онлайн консултация в Мемориал и Нериман сама ми каза да питам през 2 седмици какво става . но не ми и отговаря изобщо и това ме вбесява .

# 235
Бочинка, един съвет. Контактувай с другите координаторки и не зачерквай клиниката заради координатор.

# 236
има ли някой друг контакт на координатор ?

# 237
има ли някой друг контакт на координатор ?
По - нагоре съм написала на  Шефкие .

# 238
Бирсен е координатор на Аджибадем Маслак, където е професор Тираш.
Тя е супер свястно и съвестно, и най вече отзивчиво момиче. Ще ви отговори.

# 239
Супер много се изнервям , и заради тъпата карантина . и заради това че бяхме в Бахчеджи но сега там става така че само Карликая обслужва всички и обще взето всичко е Цък цък и айде , направихме онлайн консултация в Мемориал и Нериман сама ми каза да питам през 2 седмици какво става . но не ми и отговаря изобщо и това ме вбесява .

Аз съм в Бахчеджи, точно  при др.Карликая. Искам да отбележа, че не ми направи впечатление, че всичко е Цък цък. Напротив, останах с много добри впечатления. Колкото до координаторките (говоря за Бахчеджи),всеки път съм се свързвала безпроблемно и винаги много бързо са се отзовавали. Наистина всички сме много изнервени покрай карантината, но това не ни дава правото да очерняме нито доктора нито клиниката. В крайна сметка никой не ни кара насила да ходим в определена клиника.

Общи условия

Активация на акаунт