Клиники в Истанбул - тема 9

• 42 711
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
https://www.peticiq.com/274474  публикувам петицията наново за тези които на са я видя ли, подписа ли, споделили!

И да попитам. Има ли тук семейства, които ползват услугите на посредническите агенции?
Не може ли да им се предаде тази петиция на на коя от посредническите агенции и тя да я внесе където трябва?
Те също имат интерес от това ние да можем да се лекуваме  и то не малък.... все пак парите са движеща сила...

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 15:42 от Кris_80

# 256
Здравейте,
През 2005г претърпях една операция и в съответствие беше отстранен десния ми яйчник.От 4-5г правиме инвитро в София но никакъв резултат. Мислеме да се  насочим в Бахчеджи все по вече чуваме за клиниката,и искаме да се опитаме.
Искам малко съвет от вас които имат опити и са успели за да сме сигурни че сме се насочили правилно!

# 257
Момичета  използвали ли сте Утрогестан.  Имали ли сте неприятни симптоми от използването му. Например Парене мирис  дисконфорт. Използвали ли сте заместители.

# 258
Момичета  използвали ли сте Утрогестан.  Имали ли сте неприятни симптоми от използването му. Например Парене мирис  дисконфорт. Използвали ли сте заместители.
Ползвала съм и турски и български без проблем . Да няма някакви бактерии или др. Иначе може да се пробва с Кринон гел . Но лекарят трябва да каже с колко да ги замените. Май кринона се усвоява по-добре.

# 259
Един Кринон е два Утрогестана.

Включвам се, за да кажа, че след две пункции в БГ (така и не стигнахме до трансфер, защото няма яйцеклетки уж)с неизяснен стерилитет, от първи опит в Мемориал с три извадени яйцеклетки, септември 2019, на 10ти юни 2020 се роди нашето Мемориалче!, не се отказвайте!

# 260
ShukM, честито! Simple Smile
На колко сте години?

# 261
Около мемориал някакви препоръки за такива хотели тип студио с кухничка ?

# 262
Хотел Темпо, на 10мин е. Бяхме веднъж в студио, хареса ми.

# 263
ELM хотел - кухнята е малка и няма чинии и др. Но като си поискате ви дават основни неща за готвене. Най-близо е до Мемориал , имат си и личен сайт.

# 264
В Турция храната не е никак скъпа и може да све хапва от заведения. В Хотел Темпо закуската е доста обилна и разнообразна. На 2-3 мин от хотека има много заведения за дюнери и готвено, сладкарнички.
Аз за вечеря си вземах от заведение и хапвах в хотела. За дюнер, супа и салата, което обичайно хапвах давах 9лв общо.

# 265
В Турция храната не е никак скъпа и може да све хапва от заведения. В Хотел Темпо закуската е доста обилна и разнообразна. На 2-3 мин от хотека има много заведения за дюнери и готвено, сладкарнички.
Аз за вечеря си вземах от заведение и хапвах в хотела. За дюнер, супа и салата, което обичайно хапвах давах 9лв общо.
Ами така е , но всичко е с доста подправки - на мен лично са ми в повече и странни. Салатите не са с белени краставици и пак овкусени по техен си начин . Май супа не се престраших да ям Simple Smile Аз явно съм си по претенциознна ... Мишмашът и омлетът са с леко сурови яйца - специално исках да ги пекат повече за мен . И само след трансфера съм си готвила 2-3 дни , за да знам какво ям - има Carefour  между ЕЛМ и Темпо и др . магазини в района . Срещу него има заведения и хубава баничарница . Има хубави ресторанти в Тръмп Tower и ние за ядене ходихме пеша или с рейса до Sisli - има улица с много заведения и мол .
А отделно доста от храната  им  е люта , аз нищо  люто не ям Simple Smile Но заведения най-различни , всеки може да си намери неговото. И в ресторанта на Мемориал сме яли , малко по-скъпо е , от по-обикновените ресторанти.
Веднъж в центъра не ни показаха меню и ни излъгаха доста с цените - там внимавайте .   
Относно цените - яли сме за повече в мол , яли сме и в кварталното по-евтини манджи , но като цяло цените не са по-скъпи от заведенията тук , дори по евтини.

# 266
Винаги си наемахме апартамент, за да мога да готвя, излизаше ни много по- евтино. Веднъж получих стомашно неразположение от едни сарми от уж хубав ресторант, и оттогава навън не сме яли, а и веднъж яко ни сапунисаха със сметката. Относно добър, чист и с вкусна храна, единствено съм доволна от един рибен ресторант в търговската уличка 7о х- л Темпо, препоръчвам всичко там е много вкусно, салати,супи,десерт,основно.

# 267
аз имам алергии и рядко ям в заведение което не познавам . предпочитам да готвя

# 268
  • София
Да споделя и аз за храната, гладна си останах там миналата година Simple Smile Нищо от техните храни не ми допадаше, нито салата им като салата нито месото. Да не говорим как мирише това агнешко, изрично питахме има ли агнешко в храните, не няма Simple Smile, ама като дойде се усеща. 15 дена ядях предимно тестени закуски или си готвехме, добре че ходехме много та не ми се залепи нищо на задника Simple Smile.
Успех момичета, аз имам 2 ембриончета в Бахчеджи и някой ден , ще трябва да отида да си ги прибера.

# 269
Имали запознати как и къде можем да подадем петицията?

Общи условия

Активация на акаунт