Клиники в Истанбул - тема 9

• 43 425
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Не знам коя е, просто като въведох номера на клиниката и на вайбър се изписа нейното име Grinning

# 646
аз не знам коя е старата Simple Smile Елис е една млада девойка , замества Нериман , която е в някакъв друг фелиал .И сега имах един мъж , Елис и Шафкие Simple Smile

# 647
Не е старата Елис. Нова е. Но и тя е много симпатична.

# 648
  • София
Помагайте, момичета и момчета! При подготовка за ЗЕТ и двамата партньори ли следва да направят изследванията за коронавирус в Мемориал?

# 649
в мемориал за момента се изисква пср и на двамата от бг , и след това веднага в турция . пак на двамата

# 650
  • София
в мемориал за момента се изисква пср и на двамата от бг , и след това веднага в турция . пак на двамата

Благодаря за отговора, но чуденката ми беше дали е необходимо да се прави PCR тест в Мемориал и рентген на белите дробове и на съпруга в случай, че става дума само за замразен трансфер в болницата при условие, че той няма много дейности в тази част от процедурата Wink

# 651
Е то и на оплождането не седи Simple Smile но се изисква да . Фактически ние сме в момента за стимулация , и той освен да даде плувци в деня не е нужен . И пак се иска. Нали е важна безопасноста на служителите и околните . Те за това го искате този тест .

# 652
В случай, че и двамата пътуват и ходят в болницата - искат и на двамата. Моят мъж никога не е идвал с мен за ЗЕТ. В този случай няма как да му искат тест, след като е в България. Стъпи ли в болницата, ще му искат. Нали не искаме да пламне отделението.

# 653
разбирасе , за това и аз казвам че ако идва искат . За малко ли е там ,за не малко . няма значение .

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 10:13 от Анонимен

# 654
Здравейте, във връзка с тестовете на границата. Току що минахме без тестове, отидох на гишето с всички документи и тестове от петък. Казах за операциите и опитите, имаха много голямо разбиране и ни пуснаха без тест. Успех на всички.

# 655
Здравейте, във връзка с тестовете на границата. Току що минахме без тестове, отидох на гишето с всички документи и тестове от петък. Казах за операциите и опитите, имаха много голямо разбиране и ни пуснаха без тест. Успех на всички.
През кое КПП сте минали?
бързо възстановяване и на вас Simple Smile

# 656
През кое КПП сте минали?
бързо възстановяване и на вас Simple Smile

Благодаря, Капитан Андреево.

# 657
Здравейте! Днес бяхме на първичен преглед и цветна снимка, оказа се че съм с еднорога матка... има ли други мами с такъв проблем ?

# 658
Еднорога или двурога ? че за еднорога чувам за пръв път . Пишете ми ако решите на лични

# 659
  • София
В случай, че и двамата пътуват и ходят в болницата - искат и на двамата. Моят мъж никога не е идвал с мен за ЗЕТ. В този случай няма как да му искат тест, след като е в България. Стъпи ли в болницата, ще му искат. Нали не искаме да пламне отделението.
Foundy, благодаря и на теб! Дано успеем така да се уговорим с Мемориал, че съпругът ми да не се налага да ходи в болницата Simple Smile Всичко най-прекрасно желая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт