Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 17 570
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Аз го гледАх без субове. И може и нещо да съм изпуснала.

Ако не излезе до няколко часа, ще пратя линк към там, където го гледах.

Тоя бутон и мене супер много ме изнанада. Чак си помислих, че при мене има някакъв бъг.

Какво става, когато се натисне?

# 166
Май споделя мнението (само линк, не самото мнение) - ето, вече се карат заради него Wink : https://www.bg-mamma.com/?topic=840351.msg40538830#new

# 167
Аз го гледах е хбо, открих че там го има сериала
За момента ми е интересно всъщност черния възрастен мъж какъв е. Говори доста за история, изкуство, първоначално поучаваше Линдън, сега и Форест.
И да не ми се карате, ама за момент си помислих дали Кейт не е Амая от другаде Joy
Та той и Кейт са най интересните за момента Simple Smile
На въпроса- не знам. Има ли значение? Ако симулациите са верни и възможни, ще са част от самите себе си до безкрай, защо да не са? Но няма да има значение дали е симулация или не. Simple Smile Как да го обясня....

# 168
Стюарт ли? За него дори не съм сигурна, че е афро, може би просто е пълен и къдрав...
Жалко, ако се бях сетила да проверя програмата на телевизията, щях да го гледам по НВО (Западен свят си го гледам основно от там).

Проверих го в Гугъл, все пак е афроамериканец... Не бях напълно сигурна, тъй като е толкова светъл...
Скрит текст:
Stephen McKinley Henderson

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 13:37 от pppqqq

# 169
Скрит текст:
На въпроса- не знам. Има ли значение? Ако симулациите са верни и възможни, ще са част от самите себе си до безкрай, защо да не са? Но няма да има значение дали е симулация или не. Simple Smile Как да го обясня....
Аз голям проблем със симулациите нямам. Но все пак, интересното е
Скрит текст:
Има ли реален свят, който да не е симулация, т.е. има реален екип Девс, който да е създал първата симулация.

Ако няма, то тогава кой е създал симулацията.

Но ако речем, че няма значение, дали е симулация или не, то тогава бихме могли да кажем, че няма и значение, дали има мултивселена или не.

На практика, съществуването на мултивселена е интересна само за външен наблюдател. На онези вътре във Вселената, би следвало да им е все тая, дали има разклонения или не. Важна е само Вселената, където са те в момента.

И все пак, сега като се замислих. Тия разклонения на Вселената, всъщност материални ли са?

Т.е. реални ли са?

Тотално съм confused.

# 170
Е да де, нали затова чакаме финала Simple Smile Резонни въпроси, интересно как ще завърши Simple Smile

Знаете ли нещо за 2 сезон на времевите емигранти?  Много ми беше допаднал Simple Smile

# 171
Още в първите минути на епизод 7 дават Линдън
Скрит текст:
жив.

Ето, за който иска поне първите минути да гледа ... С англ. субове го намерих:

Това повторение на едно и също в началото
Скрит текст:
е представяне на симулацията в друга симулация в друга симулация ... и така безброй пъти.
Но Линдън е жив тука и си седи там ...

Точно защото Стюарт осъзна, че
Скрит текст:
са в симулация, беше толкова разстроен. Той всъщност разбра, че те не са истински.

Но пък сега си мисля, че всъщност симулацията би следвало да е в противоречие на мултивселената ... По дяволите
Скрит текст:
Те са в симулация и машината им работи с уравнения за мултивселена ... Но това не е истинско, щото е симулация ...

Нищо чудно да си сменя мнението, ако гледам пак епизода.

Но знам, че ще се ядосам, и не искам да го пускам.

# 172
  • Sofia
До сега не съм гледала азиатски сериали, още повече по темата. Препоръчайте ми някой.

# 173
Какъв - фентъзи или фантастика? Наскоро излезе My Holo love - има го в Нетфликс. Той е фантастика, с елементи на мистерия и естествено основното е любовната история. Главната героиня се влюбва в холограма (той е нова технология, личен асистент, но може да изпитва чувства).

# 174
Веднага препоръчвам Moon Lovers. Има го с бг субове онлайн.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 22:15 от Elena Pau 663353

# 175
  • България
До сега не съм гледала азиатски сериали, още повече по темата. Препоръчайте ми някой.
Моят фаворит на този етап е Ashes of Love (2018)  https://mydramalist.com/23281-heavy-sweetness-ash-like-frost.
Но ако напишеш какво предпочиташ, ще е по-лесно да препоръчаме.
Аз съм фен на фентъзито. Grinning

# 176
Искам да добавя също корейското фентъзи Arthdal Chronicles.

Много е свежо с идеите за други раси.

Все се чудя, защо никой още не е направил готин сериал за Атлантида. Има материал за сюжет - митове, легенди, Платон, конспиративни теории.

# 177
  • България
Започнах ново китайско фентъзи Lost Love in Times (2017). https://mydramalist.com/20288-lost-love-in-times
Добро е, но визуално не ми харесва главният герой.
  Подборът на актьорите ми е много важен. Сега се мъча да тегля оттук-оттам китайско фентъзи с вече любимия ми актьор Allen Deng, нищо че героят му не е много положителен и краят му е неприятен.

# 178
Успяхте ли да изгледате 7-ми епизод на Девс?

Исках да похваля играта на Stephen McKinley Henderson (Стюарт). Страхотен актьор. Но му личи, че е сценичен актьор. Играе за публиката, а не за камерата.

Добре че е той, защото Соноя, Карл (мъжът на Зое Кравитц) и Алисън Пил са абсолютна катастрофа.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 14:44 от Elena Pau 663353

# 179
Сега пък нещо става с форума и не мога да публикувам пост.
Довечера ще гледам 7-ми епизод на Девс. Не успях да го изтегля предните дни, чак днес го намерих.

Хм, излиза ми някакво съобщение за грешка - изчезна от 4-тия опит...

Общи условия

Активация на акаунт