Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 18 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Somewhere far away
Отказах се да гледам трети сезон на Западен свят. Поглеждайки в темата за сериала реших, че няма смисъл да се мъча повече.
Жалко. А такъв голям потенциал имаше... дори ми беше  сред топ 5 сериалите!
 Не знам какво се случи ... Sad

# 391
Ако зависеше от мен, Западен свят би бил 1 сезон. Брилянтен сезон с брилянтен каст.

И ако зависеше от мен, западняци щяха да пишат сценариите, а азиатци щяха да ги изиграват. Поне радват окото, за разлика от ей това чудо в Експанзията:

Скрит текст:

Доминик е нещо като Еквивалент на Лена/Аш в Западен свят, сезон 3.

Жалко. А такъв голям потенциал имаше... дори ми беше  сред топ 5 сериалите!
 Не знам какво се случи ... Sad

Случи се творческа немощ ... и феминистка пропаганда на килограм.

# 392
  • DE
Мдаа, Андромеда и той беше хубав. "Западен свят" не можах да догледам и един епизод. Тооолкова американски е.

# 393
"Западен свят" не можах да догледам и един епизод. Тооолкова американски е.

Но имаше много субстанция. Книги написаха за философията в сериала. А сега е като картуун.

Някои актьори не се научиха дори да държат оръжие. Танди Нютън има дубльорка, но пак не успяват да направят добре бойните сцени със саби.

Зле, зле, зле ... От зор да набутат жени за режисьорки на епизодите, съсипаха и режисурата. Слаб 2.

# 394
На мен ми харесва сезона на ЗС, като изключим, че е малко претупан Simple Smile

Като свърши, ще гледам Tales from the Loop - чака на компютъра.

Започнах корейския Рипийт - на пръв поглед е доста различен от японския. Японският е човешка драма, докато този изглежда значително по-лъскав и забавен. Харесва ми, не знам дали ще е за добро.
Припомням, че това също е сериал с пътуване във времето - няколко души се връщат една година назад(на определен ден), за да променят нещо.

Star Trek: Picard и Star Trek: Discovery още вървят (т.е. не са прекратени - ще имат още сезони), но не ги харесвам много. Първи сезон на Дискавъри ми хареса, но вторият - не.

# 395
  • Вестерос
Аз заради многото дискусии в темата зарязах ЗС. СЛед 3-ти епизод, мисля да ги изгледам тези дни накуп.

# 396
  • България
Мдаа, Андромеда и той беше хубав. "Западен свят" не можах да догледам и един епизод. Тооолкова американски е.
Сетих се за руски. Още не съм ги гледала, че съм на китайска фентъзи вълна.
Обитаемый остров : Фильм первый / Обитаемият остров (2009) - замунда
Притяжение / Притегляне (2017) - не е съвсем космически, но при липса на друго го предлагам - замунда.
Лунная радуга (Андрей Ермаш) [1983, Фантастика, DVDRip] - рутракер.
Скрит текст:
Влез в линка към версията от 744.4 MB - пуснали са списъци с наличните в торента руски фантастики.

# 397
Според мен, 3 сезон на ЗС и Девс си приличат много. След края на сезона ще обясня защо Simple Smile
Сега изтеглих Ъплоуд, но не знам кога ще го гледам, че доста ми се събраха.

п.п.
Лунна дъга ми беше една от любимите книжки от Галактика (те са две, всъщност). Основната концепция ми напомня за мидихлорианите от Междузвездни войни (микроорганизми, отговорни за Силата).

# 398
  • DE
Замунда не се отваря от чужбина. Е, аз знам начин, но не си струва гимнастиката. Руската фантастика предпочитам да я чета😄 рутракера повече от 10 години ми е основен източник на ресурс, но напоследък вече почти не свалям, гледам направо онлайн.

# 399
  • България
дането, не знаех че не си в България.
Значи замунда не се отваря, а рутракера - да. Странна работа. Все торенти са.
Руските филми, които съм дала от замунда, сигурно ги има и по руските сайтове.
А от кой сайт гледаш онлайн руски фантастики?
И аз като Петя не мога да гледам онлайн, но си ги тегля и така си решавам проблема.

# 400
Замунда не се отваря от чужбина. Е, аз знам начин, но не си струва гимнастиката. Руската фантастика предпочитам да я чета😄 рутракера повече от 10 години ми е основен източник на ресурс, но напоследък вече почти не свалям, гледам направо онлайн.
Аз намерих няколко бг сайта, където могат доста от сериалите да се гледат онлайн.

# 401
  • DE
Не съм гледала руска фантастика. Само няколко съвременни ситкома излъчвани по тв. Гледам предимно азиатско и чат пат европейско. Азиатските ги гледам в дораматв, но наскоро си гледах "Атлантис" онлаин в бг. сайт. Има доста.

# 402
Я,режисьорът на Девс е същия като на Ex Machin и Annihilation.
Mалко бавен и претенциозен.Не отричам,че има доза провокация, мистерия и хлъзгава етика.
Руснаци,което се надявам да не е поредната история за шпионаж след Студената война.
Има и християнски символи и предполагам,че разпятието не е случайно избрано (след Христа или от новата ера ).
Следкато изключиха - националната сигурност, студения синтез, изкуствен интелект, криптиране, биотехнологии, търсачки и квантов телефон + това,че видяхме с какво и над какво работят + кадрите с Христос си мисля,че може да е пътуване във времето.Все пак точно Форест изнесе мини лекцията за  детерминизъма и спомена,че не харесва теорията за мултивселените.Думите на Кейти,че това,което правят не променя нищо,също ме кара да си мисля,че може да е точно пътуване във времето.
Форес иска да спаси дъщеря си?Да е с дъщеря си ?Едва ли иска само да я гледа как духа глухарче.Не е ли много прозаично?
Статуята на момиченцето ми изглежда като част от култ.Това,че мнимото самоубийство стана в краката и ми прилича на полагане на жертва. Сякаш всичко,което правят там е за нея.И сградата на Девс с тази защита и злато, ми е като храм.
Само епизоси 1 и 2 съм гледала.
Не съм чела какво сте коментирали,но се връщам да го направя.

# 403
И сградата на Девс с тази защита и злато, ми е като храм.

Абсолютно е храм. Прилича на Скинията, където ковчегът на завета.

И вътре всичко е от злато, както е написано в Библията.

# 404
То и статуята на момичето ми е като тази на Иисус в Рио.От всякъде може да се види.Тя те вижда и няма нищо скрито.
Дам,Скинията,точно и по-форма съвпадат - правоъгалник.
Вие тези неща сигурно сте ги коментирали вече. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт