Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 18 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Ако харесваш семейни - Изгубени в космоса. До сега са излезли два сезона и ще има трети - последен. Не е лош, обаче не е нещо особено.

# 376
  • DE
Благодаря, ще погледна, не го бях чувала освен един филм със същото има от преди много години.

# 377
Наистина трудно някой може да се сравни с емоцията от Старгейт и Стартрек
имаше един Терра нова и доста ми беше допаднал, но...пак слаба работа,а и само един сезон. Абе хубава фантастика рядко има

# 378
Тръгнах да се образовам с новите фантастики, а то темата за азиатските се преместила тук Grin
И аз така реагирах когато влезнах да коментирам Стартрек Пикард Smile

Ще пробвам Девс,защото нещо не успяваме да се разберам с новия сезон на Westworld.Гледам го,но не е същото като предишните.Харесвам визията на сезона  и как обличат Долорес,но сякаш ми липсва нещо.

# 379
Новият сезон на Западен свят ... не става. Яд ме е, че са дали на актьори с такъв капацитет като Ед Харис, Венсан и Джефри Райт толкова плосък сюжет.

Какви диалози, какъв екшън ...  ooooh! ooooh! ooooh!

Спомена се, че Евън Уд имала колан по таекуондо. Абсурд!

Дори най-нискобюджетните корейски сапунки имат по-добри екшън сцени.

# 380
ОК Hug Не съм само аз.
Истината е,че гледам Западен свят,но сърцето ми иска Дарк.

Цитат
Спомена се, че Евън Уд имала колан по таекуондо. Абсурд!
Може и да има,ако си го е купила от битака.

# 381
Девс може и да ти хареса, но трябва да се примириш с дървената актьорска игра на Соноя Мизуно. Казаха уж, че нарочно я карали да играе така, но аз не разбрах целта на цялото мероприятие.

В сюжета има дупки, но кинематографията е възхитителна.

# 382

The Expanse - Космос, космически кораби, междупланетни интриги, извънземна/галактичска заплаха, много реалистична фантастика.Simple Smile

# 383
Най-хубавият космос е БЗГ Innocent

Мандалорецът също не е лош сериал.

С Експанзията не се разбрахме. Кастът е под всякаква критика. А първите 2 сезона изглеждат като нискобюджетна сапунка. Натататък не знам, дали го оправят.

# 384
  • Вестерос
И Dark Matter не беше лош, въпреки че го спряха след 2 сезона.

# 385
  • DE
БЗГ така и не ми хареса, гледала съм няколко еп. Май имах проблем с каста, като гледам постера и Експанзията не ми вдъхва доверие. Ей, разглезили са ме тези азиатци...

# 386
  • Вестерос
Експанзията е страхотен! не знам кой постер точно гледаш, но за първи сезон беше готин.

# 387
На мен ми е интересно как ще се включи Асока Тано в новия сезон на  Мандалорецът Confused Те са в различни времеви линии,но ... Неведоми са пътищата във вселената на Star Wars.

# 388
И Dark Matter не беше лош, въпреки че го спряха след 2 сезона.

Вярно ли? Аз не съм гледала втори още Satisfied

# 389
  • България
Тръгнах да се образовам с новите фантастики, а то темата за азиатските се преместила тук Grin
Нито един фантастичен от последните години не ме грабва така както преди години Стар Трек, Стар гейт, Фарскейп....
Гледа ми се космос Anguished
Ами има вече отчаяни фенове на фентъзито, които не намираме добри западни сериали и се местим на изток.
Grinning
От старите за космос гледала ли си Андромеда?
Отказах се да гледам трети сезон на Западен свят. Поглеждайки в темата за сериала реших, че няма смисъл да се мъча повече.

Общи условия

Активация на акаунт