Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 26

• 65 459
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Десерта за утре е готов, разреза също утре(малката е нетърпелива)

# 61
Днес се отчитам само с шкембе чорба, за основно имаме от вчера 🙂

# 62
У нас днес:
Таратор:

Деконструирани постни сарми с домашни лозови листенца от свеки, ястието е без аналог по отношение на домашно приготвени и консервирани продукти:

И за Джастев има пържени яйца с запържени вурстчета:

# 63
И аз като Джаста идвам с таратор

Другото е фрикасе

# 64
  • София
Забравих да ви покажа обяда, но тя и вечерята ще е гд същата. Бъркани яйца със спанак и пресен лук и малко кашкавал. И препечени филийки с чесън.

# 65
И аз само с пълнени пиперки

# 66
  • Варна

Супа топчета

Панирани пилешки филенца

Бутерки с пил. филе и кашкавал

# 67
  • Bарна, морето, сините вълни
Вое сте на таратор, аз пък ядох кисело мляко с краставичка и копър, без водата и чесъна. Grinning
Днес бяхме на село и си запалихме огън.

Пържоли и суджук

Вечерята на детето. Тиквички на фурна.

# 68
Паста със скариди:

# 69
  • В царството на игрите:)

Запеканка със спанак, картофи и заливка.

Фалафели

Картофки

# 70
# 71
Добро утро! След малко отивам да правя закуска, но първо да покажа малко ястия от тези дни.
Сармички с лозови листа и кайма.

Каша със свинско месо и праз

Спагети със соса на Пепчо (приготвям този сос през лятото , много ми харесва, ползвам за пица и паста, през зимата само го затоплям с малко зехтин, слагам сварената паста, за да се овкуси, сервирам, поръсвам с кашкавал или нещо подобно, бърза, лесна и любима вечеря).

Хубав ден!🌹

# 72
Добро утро!
Баница

# 73
  • София

Баничка със сирене и яйца.... За съжаление забравих да сложа содата в киселото мляко преди яйцата.... Е сложих я малко по късно при млякото и яйцата, но пак стана!

# 74
Много сте активни тези дни. Не сварвам да ви огледам ястията, че и нова тема сте започнали. При всички е страшно вкусно и много изкушавате с всекидневно публикувани вкусотии.
Дени, ония ребра с кисело зеле и чушката ще ги сънувам Satisfied
Пегито Бънди Smiley след твоя кекс отивам да се срамувам в ъгъла. Как го изкара такъв съвършен отвсякъде?
Марчева, това тирамису тия дни ми е пред очите. И макар да правих скоро, искам пак. Изглежда супер!

Аз имам за показване...

Турска капама с яйца

Кюфтета /варени яйца в кайма - забравих как се казваха/, пържени картофи; салата от печен пипер с чесън; панирано пилешко филе и гъби с миризливи сирена

Айсберг с риба тон + сос; картофена салата с гриловано пилешко, майонеза, магданоз; кюфтета правени от мъжа ми (на мен са ми ахилесова пета)

Свински гърди на фурна и бобец

И от тази сутрин - Пържена пица "Фрита"

Скрит текст:

#мързеливосъботно
#kokona

Общи условия

Активация на акаунт