Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 859
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 960
Валери се заредила с платени кадри за 30 видеа напред 😂 само чашата с вода и лимон издокарала, наистина 😂

# 3 961
Аз мислех, че това е гаджето ѝ.
Докато в една лайф тренировка не каза, че брат ѝ ще подсказва кое е следващото упражнение.
Мислех даже да питам и тук дали добре съм разбрала. 😜
Но тренировките ѝ много ми харесват. 👍

# 3 962
Аз мислех, че това е гаджето ѝ.
Докато в една лайф тренировка не каза, че брат ѝ ще подсказва кое е следващото упражнение.
Мислех даже да питам и тук дали добре съм разбрала. 😜
Но тренировките ѝ много ми харесват. 👍
Да, брат й Денис. Много ми харесват и на мен тренировките й, последната за дупе ми е новият фаворит 😁 Допада ми, че не говори по време на тренировките, музикалният фон също ми е по вкуса 🙂

# 3 963
Тези от вас, които следят фитнес мацки тип кукли, следите ли gainsbybrains? Миналата седмица я мернах случайно и я последвах. Допада ми - приятна е и всеки ден пуска разнообразни кратки тренировки в домашни условия. Има и някакви сторита с менютата и за ден, които също ми бяха интересни.

# 3 964
Като виждам как през пръсти си върши влогърската работа, по-добре, че не се занимава с нещо по-сериозно.

Евала. Мнението ми за Валери в едно изречение. Simple Smile

# 3 965
според мен е неетично и простовато във времена на криза като тази и хиляди хора, оставащи без работа и приходи, да не спираш да се хвалиш и хихикаш превъзбудено за поредното кремче от 300лв. Ами не, не го намирам за нормално. Погледнете сторитата й - буквално всеки ден с нови пратки за какви ли не джунджурии и възхвала на консуматорството и прахосничеството. Добре де не я ли интересуват и други неща тая жена - книги, хоби, занимания покрай детето? И това е пример за подражание на стотици млади момичета...
Съгласна съм с теб, за съжаление наистина става пример за подражание.

# 3 966
Гледам снимките на Полина с детето в Инстаграм.
Защо ми се струва, че изглежда различно? 🤔

# 3 967
  • Някъде там
Гледам снимките на Полина с детето в Инстаграм.
Защо ми се струва, че изглежда различно? 🤔
Детето или Полина изглежда различно ?

# 3 968
Полина.
Не мога да обясня точно - около очите нещо май. 🤔

# 3 969
  • Някъде там
Скрит текст:

Подпухнала е сякаш доста на сегашната снимка.

# 3 970
Определено изглежда по - зле сега.
Дано не е от "разкрасяване". 🙄

# 3 971
16 много приятни минути с любимите Рачков и Вергов, благодарение на Крис Захариев - забавление с добавена стойност Heart - https://www.youtube.com/watch?v=NT8Axh8StDo

# 3 972
Скрит текст:

Подпухнала е сякаш доста на сегашната снимка.
Много е  хубава Полина на старата снимка.
Мое лично мнение и никого не ангажирам с него, но никога не съм разбирала интервенциите по сравнително хубави и млади жени. Предпочитам естествената красота при положение, че няма нещо фрапиращо, което да създава сериозни комплекси. Дори неперфектни носове, стига да не са прекалено насъразмерни, предпочитам пред направени по калъп такива. Полина ще направи голяма грешка ако тръгне по този път.

# 3 973
  • Варна
Какви змии сте вие като ни една не забеляза, че Валерито е превърнала в навик четенето поне 30 минути на ден? Тръгнали да ми обсъждат какви кадри ползвала.... Е ама, че сте....

# 3 974
На Елица всичките й видеа са едни и същи,като изгледаш един и ти е достатъчно - посуда,готвене,аранжиране на масата и грим/визия.Repeat.Тази жена няма никакви други развлечения.Едно и също до втръсване,затова вече не я гледам(освен ако не е на друга тематика).
Харесвам й травъл влоговете обаче,много добре й се получават.

Полина,колкото да ми е неприятна като човек и инфлуенсър,никога не съм крила колко я харесвам като външност.След Теа,Полина ми е №2 в класацията  - славянска хубост и сексапил.Ами да,променила се е.Няколко годинки отгоре,с дете..неизбежно е.

Общи условия

Активация на акаунт