Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 857
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 975
Според мен просто Полина не е ходила скоро на поддържащи процедури на лицето при нейната козметичка. Но вчера бе в коко, днес пусна, че ще ходи в Дуписима, сигурно другата седмица ще грейне със свежо лице след някоя мезотерапия, витаминозен коктейл или друга процедура за лице.

# 3 976
На Елица всичките й видеа са едни и същи,като изгледаш един и ти е достатъчно - посуда,готвене,аранжиране на масата и грим/визия.Repeat.Тази жена няма никакви други развлечения.Едно и също до втръсване,затова вече не я гледам(освен ако не е на друга тематика).
Харесвам й травъл влоговете обаче,много добре й се получават.

Харесвам Ели, но това е причината и аз да я гледам все по-рядко. Травъл влоговете и са супер, но ако каналът показва най-доброто, избраното от живота на дадения влогър, то това говори много за интересите и ежедневието на Ели и Майкъл...

# 3 977
Новини от Инстаграм. Валери за първи път правила огретен. Пише, че малко сухичко й се получило. Нищо, виждам, че си го гарнират с кисели краставички с придворния.

Напоследък скука.

# 3 978
Мисля, че Адоралова е споменала Купенска на предната страница. За мен тази жена вче истинско вдъхновение. Жалко, че не пише в блога, но я следя в инстаграм редовно. Когато сподели рецепта, винаги е интереснa и мога да науча нещо ново. Бих отишла и на курс, който води тя. Това беше първият блог, който почнах да чета, когато бях на 16 и още успява да ме инфлуенсне.
Скрит текст:
От вчера си имам KitchenAid и се замислих, че преди осем години за първи път при нея го видях това чудо.
Браво на Ирина, че успя да превърне хобито си и блога в професия. Обаче беше по времето преди блогърството да се комерсиализира и да се върши основно заради пр пратки и бърза печалба.

# 3 979
Скрит текст:
Скрит текст:

Подпухнала е сякаш доста на сегашната снимка.

На едната снимка Полина се е усмихнала широко, а на другата не. По-скоро заради това лицето ѝ изглежда по този начин  и толкова различно.

# 3 980
Видеото на Валери е подигравка... Честно, това ли успя да измисли и да сътвори за 5 години в ютуб... Едни и същи глупости повтаря... Все едно чета статия в Космополитън от 2010 г.... Абсолютно претупване и очеизвадна липса на желание и креативност... Егати, анемичното видео... Това момиче, адекватно ли е... Залязва осезаемо....

# 3 981
Козунака е с уникални творения
Скрит текст:

# 3 982
Козунака е с уникални творения
Скрит текст:

Тоя жираф е много trendy и Коки постоянно маца някакви жирафи. Откъде са го прерисували?

# 3 983
  • Варна
Аааа въпросът е от КОГО, не от къде!

Ф2 повлече крак с жирафите!

# 3 984
Погледни в Гугър изображения -жирав арт или нещо подобно и ще се срещнеш със стотици такива животинки.
Оригиналност? Да не излиза!

# 3 985
  • Някъде там
Аааа въпросът е от КОГО, не от къде!

Ф2 повлече крак с жирафите!
От Фичето 🤣 той беше първоизточника на вдъхновенията  за инфлуенсърската животинска цапаница.

Пс Исках да цитирам Йогурина, но ти си ме изпреварила.

# 3 986
На Сладкиша жирафа го има на блузи в Инстаграм магазин. Всички станаха художници, копи-пейст
Скрит текст:

# 3 987
И все пак, на Мимозка жирафът е по - симпатичен от Коциния.

# 3 988
Тя явно си рисува за удоволствие, не виждам нищо лошо, аз рисувам като първолаче, но понякога ми доставя удоволствие, даже следвам видеа.

# 3 989
Днес догледах на нетфликс glow up, то е от ноември миналата година, за любители гримьори. Има адски много такива формати, не са открили топлата вода нетфликс и после отворих ютюб и ми излезе новият епизод на грим мастърс. Пуснах го и го спрях. Мащабите и финансирането нямат база за сравнение, то е ясно. Но все пак дали просто не е имало желаещи да участват и за това гледаме такива глупости. Ясно е, че тук няма ревюта и такива събития, обаче все пак имаме телевизия, снимат се клипове, можеше да има малко по-креативни задачи, грим за сватба на мен не ми звучи сериозно..Ще се радвам да направят някой ден нещо по-бюджетно, имаме добри гримьори и тук, ясно че биха взели високи хонорари, но този формат просто ми е като нещо заснето между другото, в офиса, в който си пишем отчетите, нека да сбутаме всичката саксийна растителност да стане по фенси , голяма скука.

Общи условия

Активация на акаунт