Професионални серии за коса 135

• 42 581
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Абсолютно никакъв шанс да си го изразходила. 3 до 4 месеца откарвам с един при положение,че слагам по две до 3 пипети на всяко миене. Имам цял запечатан рибешки от черен петък купуван пълен е почти до горе. Интересно ми е обаче,че твоят стоя млечно бял моят е тотал прозрачен и всички,които съм имала са били такива....А съм употребила поне 4 по спомен през годините.

# 241
Prinzesata, точно млечно бял и гъст.Трудно излиза от пипетата. Още в началото ми направи впечатление това.
Един път да си поръчам нещо за скалп и то да не е като хората. Ей...

# 242
Моя на дъното е прозрачен и рядък, а отгоре е по-гъст и бял. Като се разклати и става бял.
Та значи 😁 смесих малко вода с брашно(да догоня консистенцията) 70 пипети изкарах, като не са пълни до горе  😁
Тази изолация не е на добре 😂

# 243
jiraf4e86, благодаря, че си игра да го направиш експеримента.
Писах им пък да видим

# 244
  • Пловдив
Аз съм използвала поне няколко флакона на серум Епруваж, мия 2 пъти седмично, не помня колко слагах, но бързо свършване.

# 245
  • Варна
Да вярно,че побеля като го разклатих-никога не съм обръщала внимание,но не е гъст в никакъв случай. Имам отворен и сега го гледах. Бързото свършване е доста относително понятие. Мия косата на 3 дни понякога 4 както дойде това са 10 пъти месечно. По 2 пипети колкото обикновено слагам са 20 месечно. При 70 пипети измерени от

jiraf4e86 са си баш 3 месеца и половина. Абсурд да свърши за 3 миенета даже и по 10 пипети да слага човек,а това значи тотал щета като резултат защото с повече от две на мен ми омазнява даже след скалп детокс.

# 246
Свързаха се с мен от Златна рибка.
Консултантката обясни, че може да е имало проблем в серума от производителя. Тъй като е било запечатано с защитно фолио не може ли да преценя дали дали продукта е бил проблемен.
Няма какво да направят по въпроса.
Другата теория беше, че може да съм изразходила продукта бързо (по техни изчисления)
Това е

# 247
Не мисля, че свършва бързо. Аз го ползвам от 1 седмица всеки ден по 2-3 непълни пипети и съм изразходила малко от шишенцето.
Днес ползвах за пръв път Напура S3 за регулиране на себума. Миризмата е рязко химическа и честно казано се шашнах и се измих с Шоу веднага. Някой ползвал ли е S3 и какво е мнението ви?

# 248
  • Някъде там
Влязох си в профила сега на ЗР.
Началото на февруари съм  си поръчала серума .
На финала съм.Имам още за два-три пъти.
Да съм пропускала най много 5 пъти да го сложа.
Мия косата два-три пъти седмично.Слагам по 3-4 пипети(никога не са пълни до горе )

# 249
Влязох да проверя точките в картата на ЗР, ами правят се на луди. Последните 2 поръчки онлайн за около 200лв не са отразени. Писах им, ама ми писва от тях. Миналата седмица водих дебат, защо не могат да се ползват точките онлайн, те сега не ги и отразяват 😠

# 250
Кое е олиото, че ми стан а интересно?  Чудя се какво да купя и все бе ми се получават нещата. След Генезис много си харесвам косата, но незнам каква е серията, защото теста с косъма показва, че имам нужда от хидратация

# 251
И моите точки не са ги отразили. Говорих с тях и пак нищо. Искаха имейли с поръчките, но аз си чистя пощата и ги бях изтрила. Оттогава не съм пазарила от Рибата.

# 252
На Дарк ойл имам само олиото. Каня се и аз на цялата серия,но тая корона идиотия ми действа депресиращо на шопинг мераците....Иначе имам Хидре Ш,Б и М и Пенетрейт Ш и М. Просто чудесна козметика от най-висок клас.
Ще чакам да споделиш как ти се отразяват. Олиото е направо вълшебство за къдрава и чуплива коса. Обожавам си къдриците след него.

Тази марка Себастиан каква е по народност, някой има ли повече информация за нея, профи ли е? Шампоаните им безсулфатни ли са и дали са тежки като цяло или като всекидневни може да се ползват?

Аз съм се заредила с "тежка артилерия" шампоани, които не са за косата ми в момента. Мия на втория ден, косата ми едвам издържа този втори ден до вечерта. Всъщност косата по дължина е ОК, но корена изглежда като мръсен, слепен и без обем... И действам със сух шамоан... Но искам някакъв по-лек и освежаващ шампоан особено сега в топлото време. Дайте идеи..
Имам в момента шампоани - Лалга, Ланза кератин и този с бял чай, хидратиращ на Show, Kerastase архитект, Еликсир ултим, Олео релакс, блондинския виолетов на Керастаз, Тиги elasticate, Редкен all soft, Лореал витамино колор, Лореал луминоконтраст, ЛФ фул.. Дано не пропускам нещо... Rolling Eyes

Някой с отзиви за Керастаз aura botanica, лек ли е този шампоан и може ли да утежни скалпа?

# 253
  • Някъде там
Кое е олиото, че ми стан а интересно?  Чудя се какво да купя и все бе ми се получават нещата. След Генезис много си харесвам косата, но незнам каква е серията, защото теста с косъма показва, че имам нужда от хидратация
И аз съм така , все по често посягам към Генезис .
Резултата става все по хубав и по хубав след всяко използване .
Сега очаквам и серума за скалпа и ще си поръчам още една маска в запас Simple Smile

# 254
  • Някъде там
И аз съм така , все по често посягам към Генезис .
Резултата става все по хубав и по хубав след всяко използване .
Сега очаквам и серума за скалпа и ще си поръчам още една маска в запас Simple Smile
lunna pateka , на мен ми е утежнявал косата .
Дадох му няколко пъти шанс .Все едно олио излизвах на косата си .
Подарих го на майка ми, с изрусена и суха коса и на нея и е о.к

Общи условия

Активация на акаунт