Професионални серии за коса 135

• 42 592
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
  • на земята
Някой има ли мнение за Джойко синята серия хидратиращата .
Коя серия е подходяща за тънка коса,със по сухи краища.
Мерси

# 286
  • София
Аз сега правих теста с косъма и косъмът се скъса, без да се разтяга, което значи че имам нужда от хидратация според описанието.

Е то хубаво, но освен еластисайзъра какви шампоан+маска мога да ползвам за да хидратирам без да трябва да купувам нови?
Имам на Керастасе Хроноложист, Терапист, Денсифик, на Макадамия Weightless moisture, Tigi Bed Head Urban Antidotes  зеления и Mane N Tail.
Керастаските денсифик и терапист по което изчетох тук са протеин, хроноложист - балансиран, а този на Макадамия за тънка коса който имам определено усещам като протеинов защото косата ми става твърда и оплетена след него.

Това означава ли че трябва да инвестирам в хидратиращ шампоан?

И също да попитам Генезис за тънка коса балансиран или хидратиращ е по-скоро?
Както и маската?

И кафявата капачка на Марокан мога ли да ползвам ако си купя хидратиращ балсам след него?

# 287
  • Варна
Еластисайзър със загряване и след него  Макадамия Weightless moisture. Подхранващ е с много масла. Би следвало да даде хубава хидратация в комбинация.
Не познавам серията,но като гледам е масла,глицерин,алое,пантенол.....освен химията.
Генезис  би следвало да е хидратираща,но лично аз я усещам по-скоро като подхранваща и балансирана.

Въпросът ти за марокан не го разбрах. Маската е доволно богата и напояваща.

# 288
  • Някъде по Дунава
След диагностиката на коса ми препоръчаха продукти, които никога не съм ползвала - серията Терапист, скраба за скалп и бустер Денсифик. Аз имам продукти от Архитект, Екстеншънист и Хронолоджист.

# 289
  • Miami
Някой има ли мнение за Джойко синята серия хидратиращата .
Коя серия е подходяща за тънка коса,със по сухи краища.
Мерси
На мен ми е любима и винаги си я държа налична. Моята коса е изрусена, не много гъста и с тънък косъм. Мирише много свежо.

# 290
  • София
Еластисайзър със загряване и след него  Макадамия Weightless moisture. Подхранващ е с много масла. Би следвало да даде хубава хидратация в комбинация.
Не познавам серията,но като гледам е масла,глицерин,алое,пантенол.....освен химията.
Генезис  би следвало да е хидратираща,но лично аз я усещам по-скоро като подхранваща и балансирана.

Мерси за препоръката.
Сега съм омазана със смесица от еластисайзър и ЯЧМР по дължините и после ще измия с Макадамията.

Въпросът ми за маската на Марокан е дали се води хидратираща.
Защото нали правилото е протеинов шампоан и след това хидратираща или протеинова маска.
Но при хидратиращ шампоан след това задължително хидратираща маска.
Та мисълта ми е дали кафявата капачка е хидратираща, защото нали за шампоана говрихме че макард да пише хидратиращ не е.

И мога ли след хидратиращ шампоан да ползвам за маска кафявата капачка на Марокан? Или пък например Керастасе за блондинки шампоана

# 291

Мерси за препоръката.
Сега съм омазана със смесица от еластисайзър и ЯЧМР по дължините и после ще измия с Макадамията.

Въпросът ми за маската на Марокан е дали се води хидратираща.
Защото нали правилото е протеинов шампоан и след това хидратираща или протеинова маска.
Но при хидратиращ шампоан след това задължително хидратираща маска.
Та мисълта ми е дали кафявата капачка е хидратираща, защото нали за шампоана говрихме че макард да пише хидратиращ не е.

И мога ли след хидратиращ шампоан да ползвам за маска кафявата капачка на Марокан? Или пък например Керастасе за блондинки шампоана

На мен кафявата капачка на Марокан ми направо косата вълшебна 😍 яко хидратираща е маската. Взех да пробвам и синята маска за дълбока хидратация на Ланза. Днес ми пристигна и балсам на Генезис.
Въпрос към светилата 🙂
Следа кафявата капачка на Марокан, мога ли да запечата с балсам Генезис 🙄

# 292
  • Варна
Аз лично не бих. Марокан е доволно тежка сама по себе си и не знам как ще реагира с Генезиса. Но пък от друга страна защо не. Няма изявен протеин в него тъй,че опитай и сподели.

Мélisande и шампоанът е хидратиращ. Няма как да не се комбинира с маската от същата серия нали затова са серия. Тема на друг разговор е,че на някой коси като моята се държи като веро Grinning.
С Керастаз за блондинки също можеш да ползваш Марокан. Мажду другото Ш Генезис и М за блондинки се комбинират супер.

# 293
  • Някъде там
Включвам се да споделя отново за маската Генезис.
За мен е по хидратираща и ми действа по напояващо от еластайзера с нар .
Тези дни правих еластайзер , след няколко дни краищата ми са леко сухи.Когато ползвам Генезис до следващото ми измиване косата остава хидратирана и не се усеща сухота по краищата .

# 294
Момичета, в Златна рибка има в наличност Nashi argan!🍾

И - 30% на всеки втори закупен продукт!

# 295
Аня, спомних си, че ме беше питала за ампулата на Permesse, но не помня в коя тема Simple Smile
Ампулата ми се стори ок, нямах повече поражения по косата, но не знам дали пак бих си взела нев, защото ми липсваше много втората стъпка от colorplex.
Все пак след като измих, косата ми беше с обем, някак напомпана, което не ми се случва след боя. Обикновено я мия 2 дни под ред, след като съм се боядисвала.

# 296
Включвам се да споделя отново за маската Генезис.
За мен е по хидратираща и ми действа по напояващо от еластайзера с нар .
Тези дни правих еластайзер , след няколко дни краищата ми са леко сухи.Когато ползвам Генезис до следващото ми измиване косата остава хидратирана и не се усеща сухота по краищата .
Какъв ти беше косъма?
______
‼️ Пристигна черното олио на Себастиан. Вчера, тъкмо на измита коса, се появи куриера и аз бързам да наплескам.
Бях се навила с пресата, никакви стилизанти. Просто за кеф (то къде да хося хахаха). Останах с впечатление, че оформи булките и стояха навити до днес, все едно имам стилизирант, но без колосване без матиране. Не усетих омекотяване, просто косъма го изпи.
Днес се измих с червените TIGI, сложих спрея Епруваж и олиото. Завих с кърпа и постоях. Баш някакво адско омекотяване не видях. Издухах. Много мека и подвижна като къдричките се запазиха. Други олиа ги изправят. Засега съм доволна 👌

# 297
  • На изток от Рая
Кое е това олио на Себастиан, за което говорите?

Аз реших да пробвам митичното олио на Лореал, има ли доволни от него?

Реших да се възползвам от намалението на Джойко в коса. бг, а си търся и олио.

# 298
Кое е това олио на Себастиан, за което говорите?
Това е олиото

Аз реших да пробвам митичното олио на Лореал, има ли доволни от него?
Харесвам класическото. Не е лошо.

Реших да се възползвам от намалението на Джойко в коса. бг, а си търся и олио.
Аз се чудя на Наши олиото. Отдавна съм го ползвала. някой с мнение?
[/b]

# 299
Такааа, измих скалпа и корена с Меди биокленз, дължините с Редкен екстрийм,синята хидратираша маска на Ланза и капака беше-балсама на Генезис.
Сложих защитата на Напура, след изсушаване дръпнах леко фриьа с пресата на най-ниска температура и завърших с мазилото за цъфтящи крайща на owey.... Не знам дали се забелязват крайщата.,дякаш са цъфнали, а я подстригва преди 5 дни. Иначе я усещам уууууникална. Комбинацията ми хареса, като жива е, движи се с мен. Кажете моля какво да правя със стърчащите косъм чета. Следствие на ибезцветяване са 🙁 но и Фризьорката ми обира фриза от долу на горе срещу косъма... Може ли да е от това

Общи условия

Активация на акаунт