Професионални серии за коса 135

• 41 785
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не, няма. Аз поръчах от Германия.

Понеже правих поръчка от Нотино (има страшни намаления на Диор, ако някой се интересува), забърсах и един Phyto Keratin 😇 Това, че е безсулфатен, наклони везните. Ще го редувам с Хидрокленз и би трябвало скалпът да е благодарен 😁😁

# 676
Все се каня да пиша за концентрата на Pro longer. Ползвам го вече 4 последователни измивания, нанасям на влажна коса, кичур по кичур, стоя между 5 и 10 минути и отмивам с шампоан. Ми, не виждам ефект... той е с консистенцията на вода, буквално. Не разбирам дали прави нещо. Имам 400 мл и ще ги изразходя, ама честно казано очаквах някакъв резултат за 10 дни ползване или поне да видя някъде върви. Някой от другите имащи го, при вас как се отразява?
Кажи как го ползваш за да ти помогнем.За мен е уникален продукт.Освен него ще подновя и шампоана,другите наистина не са кой знае какво

# 677
Някой ползвал тази терапия или друга подобна с кератин
Скрит текст:

# 678
Правила съм Кератиновата терапия на Алфапарф в салон. Косата след това е супер, но мирише ужасно няколко месеца след направата ѝ. Отделно, че се минава с преса всеки кичур коса по 10 пъти. Не бих повторила.

# 679
Мélisande, с дъщеря ми имам такъв проблем няма ресане тая коса. Ако някой знае балсам или шампоан, който помага за това адско заплитане, ще ми е много полезно да сподели.
Препоръчвам този шампоан на Oway за разплитане https://www.arlen.bg/product/9483/shampoan-za-suha-i-zapletena-k … r-bath-240ml.html,  а ако стигне търпението  - може и маската https://www.arlen.bg/product/9485/maska-za-suha-i-zapletena-kosa … w-mask-150ml.html, просто ще я държите по-малко време, но и дори само шампоана да използвате - пак ще има ефект.
За разплитане и по-лесно сресване помага това олио на Лореал с вечерна иглика  https://www.arlen.bg/product/273/izglazhdashto-olio-bez-izplakva … mited-125-ml.html

И аз от Pro Longer все още не съм очарована изобщо  - имам концентрата, шампоана, балсама и маската. Няма много общо със съответната серия на Kérastase Resistance Extentioniste, според мен, която ми харесва много повече Но ще дам още шанс.

# 680
Препоръчайте ми хубава боя за коса-5ца. Да е по-щадяща.

# 681
Препоръчайте ми хубава боя за коса-5ца. Да е по-щадяща.
Аз се правих с Oway 5.01 и я препоръчвам. Има супер покритие, безамонячна е и не дразни скалпа иззобщо, а моя е много чувствителен.

# 682
Правила съм Кератиновата терапия на Алфапарф в салон. Косата след това е супер, но мирише ужасно няколко месеца след направата ѝ. Отделно, че се минава с преса всеки кичур коса по 10 пъти. Не бих повторила.

Това с пресата не ми харесва, аз имам права коса и не ползвам преса, та камо ли за терапия да си горя косата... Явно няма да я пробвам.... Гледах една на Goldwell - Kerasilk, която има опция да не се минава с преса, обаче не намирам малки разфасовки за еднократна употреба... А и това с миризмата дето ще мирише дълго време също не го възприемам...

Днес правих терапията с 2-стъпковия протеин на Аphogee, косата стана плътна, подвижна и обемна.  Накрая обаче прецаках нещата с един финиш-крем, който сега тествам и той се оказа протеинов, та сега се усеща все едно има пудра в косата ми. Прекалено протеиново усещане, особено след протеинова терапия... Satisfied
Става въпрос за този финиш (който търси даващ плътност крем )
Скрит текст:

# 683
Rosita пробвай схемата Концентрат,като стоиш под шапка за баня половин час,след това Ш от серията и накрая М Extentioniste.Накрая хидратиращи финиши.Мисля,че комбинацията ще ти хареса
Ползвала съм и за финал вместо Керастаз,Джойко,още по-добър резултат.
Тъй като в други ден ще боядисвам,днес съм мила с Ш и М Дензифик,без никакви балсами,финиши и т.н.Косата ми е супер мека,няма никакво заплитане,сухота,остъргване...Тая серия е уникална,хипер капризна,но това един от най-добрите протеини,които съм ползвала

# 684
VanessaDE, аз стоях с  концентрата 2 пъти по около 45-50 минути с шапка и загрявах със сешоар, после с шампоана и маската от серията, но балсамът сякаш е по-приятен от маската.
Ще пробвам с маска Extentioniste след шампоана, благодаря!
Kérastase Densifuque и при мен е стара и дълга любов! Green Heart

# 685
  • София
VanessaDE, написала бях - ползвам го съгласно указанията на официалния сайт - на влажна коса, разделена на кичури, слагам и разнасям с пръсти по дължината на около 7-8 см от корена. Стоя между 5 и 10 минути и без да отмивам, директно слагам шампоан. Бъркам ли някъде?

Очаквах да е малко по-лигава сякаш по краищата. Може би ако се ползва в комбинация с другите продукти от серията, ще е по-отявлен ефекта.

# 686
  • София
Момичета,
Моля споделете как използвате маска Genesis? Върху скалпа или само дължините или навсякъде?

# 687
В скромните си две измивания с нея, я нанасях само по дължините, представям си как щеше да ми клепне косата, ако я бях сложила и в корените..

# 688
Момичета, препоръчайте ми дървен гребен от който сте доволни. Ползвам Тенгъл Тийзър, но сякаш не е моята четка, пък за малката-тънка, къдрава и фина косица съм много доволна.
Също да ви попитам за мнения за шампоана на Медикюлос/не съм сигурна как се пише/ този за растеж дали сте доволни? Има ли ефект?

# 689
  • Варна
Изключително странно, но коси различни вузприятия също. За мен Генезис е е сравнително лека маска, доста по-лека от тая за дълга коса. Не я нанасям по скалпа само по дължините.

Общи условия

Активация на акаунт