Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - Тема 10

• 64 843
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз му дадох споделено родителство със споразумение 23 година. Всичко вървеше горе-долу, докато той не реши да води ново дело.
Знам, че всичко ми е наред, просто чакането ме изнервя.

# 481
  • София
Аз му дадох споделено родителство със споразумение 23 година. Всичко вървеше горе-долу, докато той не реши да води ново дело.
Знам, че всичко ми е наред, просто чакането ме изнервя.
Подай ръка за да ти отхапе и двете. Винаги съм се чудела откъде им идват тия брилянтни идеи и стигнах до извода, че явно са много нещастни. Един щастлив и отплатен от съдбата човек не би му се занимавало и разваляло рахата с панаири. Па бил той мъж или жена. Дано ти се отпуши скоро и свърши бързо ти пожелавам

# 482
  • София
Аз му отстъпих 2 пъти! Започнах дело за насилие, спрях го. Започнах за развод по вина, съгласих се на споразумение. Трети път няма да отстъпя.
Той оттегли иска септември, ама няма да стане номера.
Детето от половин година живее изцяло при мен, седми клас е, вчера го записах на уроци по математика и така нататък...

# 483
  • София
Аз му отстъпих 2 пъти! Започнах дело за насилие, спрях го. Започнах за развод по вина, съгласих се на споразумение. Трети път няма да отстъпя.
Той оттегли иска септември, ама няма да стане номера.
Детето от половин година живее изцяло при мен, седми клас е, вчера го записах на уроци по математика и така нататък...
Няма ненаказано добро, но и рядко има хора които да не пропилеят даденото им от глупост, дребнавост или злоба. Хубаво е да се отстъпва за да се намери някаква пресечна точка, но когато отстъпките са едностранни е загубена кауза. Имала съм чувството, че нямам разумно същество срещу мен а някакво зомби дето единствената му цел е да ми покаже. Кво показва и той не знае ма трябва да е отгоре ми, да изтарикатее на дребно.В момента, в който му се озъбих кротна и изчезна.
Очаква те тегава година с кандидатстването - точно я преминах и аз, знам за какво иде реч. Една кола пари дадох по уроци. Ако имаш нужда от съвет в тая насока - насреща съм и ми е прясно.

# 484
  • София
На мен ще ми е втори гимназист, свикнала съм.
Първата сама я вкарах и сама я избутах до абитуриентския. Бащата даже не беше постоянно в България.
Ха-ха, зомби! И аз така му казвам на БМ. Таман изчезне и се закроти и пак изпълзява от някъде и започва с тормоза. Аз опитах да оставя Имейл като канал за комуникация. но и там се излива тотална помия, така че вече и това ще запуша. Ще си говорим чрез адвокатите.

# 485
  • София
И ние така чрез адвокатите, защото твърдеше, че не ми разбирал почти-перфектния италиански Laughing
Но с авокатите италианци се задълбочи неразбирането и от цялото му шоу на мен пък ми се изясни, че прекия тормоз без защитна реакция му е бил най-удобен и забавен. Веднъж преустановен изгуби желание да се прави на интересен. Да - нищо не дава, но ми е мирна главата.

# 486
  • София
И БМ загуби интерес когато смених местоработата си и не можеше да идва да ме тормози. След месец спря и да пише. Викам си - ох, рахат!
Но в момента, в който разбра, че ще си купувам собствено жилище, явно примря от яд и пак започна.

# 487
  • София
И БМ загуби интерес когато смених местоработата си и не можеше да идва да ме тормози. След месец спря и да пише. Викам си - ох, рахат!
Но в момента, в който разбра, че ще си купувам собствено жилище, явно примря от яд и пак започна.

Няма по-голямо зло за един тираничен мъж от жена му продължила напред! Не толкова, че е без него, а че го може.
Много порочен кръг е това, но за съжаление повечето мъже физически се откъсват от нас, но емоционално ни влачат задълго. И пак до нещастието стигаме: какво по-хубаво от това бившата ти да е добре, значи и детето ти ще е добре. Егоцентризма е по-силен от бащинството трагично често!
.

# 488
  • София
Интересно е, че дума не казва за делото, съвсем малко за апартамента, млъкна и за детето, а се заяжда за неща, които са били преди 1-2-3 години. Цикли си зомбито някъде в миналото и това е.
Юни-Юли поне звънеше на детето да се видят веднъж седмично по 2 часа. Сега вече хептен забрави, че има дете. А училището му е под носа.
Линдичка, благодаря за разговора. Много ме успокоява. Отдавна на бех говорила за това, за целия проблем който се точи, все гледам да съм весела, да говоря за други неща...

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 14:15 от Rockstar

# 489
Моя бивш съвсем до скоро, мине се не мине време, все ме тормозеше с нещо. По същия начин все се връщаше назад, за минали неща, измисляше си нови, все за нещо бях виновна. Спрях тотално да не му обръщам внимание, като пишеше просто игнорирах и в един момент спря. Това обаче съвсем скоро, а сме разведени вече 4 години. Забелязах, че в моментите в които си има приятелка също спира да го прави или поне не толкова често, то по едно време беше ако не всяка вечер, то през една.

# 490
И моя бивш прави същите неща като вашите.
Имаше жена до него,мълчеше си и не се занимаваше с нас.Тя го прецака май с пари,остави го и сега пак ме тормози отвреме навреме,като покачи промилите.
Слава богу,засега на децата не им се отразява негативно това негово поведение.
Казват,че не го мразят,но не го и обичат,абсолютно безразличен им е.Много жалко за него,понякога го съжалявам....но бързо ми минава!
Аз също се сдобих с жилище,което е за основен ремонт,но когато той разбере,това няма да му попречи да почне да натиска да се изнасям. Подготвена съм ,обаче ,за всичко,за всякакви магарии от негова страна. 5 години не миряса,гов****дото с г....до

# 491
  • София
Леле, аз си мислех, че моя е някакъв уникален случай! SatisfiedSatisfied
Хванал си е някаква женица, как го трае, не ми е ясно. Не живее с нея, та явно успява да й играе театър.

# 492
Не,не е уникален случай. Четейки форума,сбърканяците имат един и същ начин на поведение и мислене.Било в темата за свекървите,било в темата за домашното насилие,навсякъде се говори и пише за един и същ модел,колкото и парадоксално да звучи в контекста ма тезата,че хората сме различни и," Свят широк-хора всякакви "
Ми не,няма такова нещо,от един дол дренки са "героите "на форума 😁

# 493
  • София
Ами тогава, единственото което ми остава е да следвам пътя, който съм поела - все по-далеч от него.

# 494
  • Буркина Фасо
и моя беше същия. Smiley  боклук от класа .

Общи условия

Активация на акаунт