Фанфари свирят, барабани бият - вече и АПРИЛките пристигат

• 18 836
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Леле Дейзииии, много се радвам за теб  Hug Онзи ден ми мина мисълта дали не са объркали - била съм врачка явно   bouquet Супер, хайде сега тряйно се застоявй и дружно да дебелеем, че колкото повече, толкова повече  Grinning  Crazy Върнах си те в списъка и то на старото място   bouquet

Тинитита, добре дошла, аз те помня от някъде, а от къде ли  newsm78. Май няма откъде, може би помня някой с подобен ник  Blush. Вече си в списъка и чакам датичка утре  Simple Smile

jjj, ти кога ще се запишеш?  Whistling

Аз не се наспах изобщоооо  smile3518 И сега целия свят мие крииив  smile3516 Искам отпуска 3 месеца   Joy И ми става лошо от глд сутрин  Blush - вече си ям сериозна закуска всеки ден без изключение  Crossing Arms + всички основни и допълнителни хранения за които се сещате, така че скоро ще съм в отбора на   261uu  261uu  261uu, но нищо - поне знам защо  kyllmg kyllmg  Heart Eyes

Пенелопке, как си  Blush Сънувах те и онзи ден и снощи  Embarassed - наред ли е всичко? Пиши едно ЛС ако искаш Hug

# 106
  • гр.Варна
ДейзиГ,
Браво мила!
Дано това да е единствената ти тревога по време на бремеността и Април едно прекрасно,здраво бебе ти желая:) Hug
Единственото лошо нещо е,че явно някои доктори са доста некомпетентни и могат да те шашнат...както в случая #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 107
  • София
Здравейте момичета!
Няколко дни вече чета АПРИЛСКАТА тема и след вчерашния преглед смело се присъединявам към вашата група!
Да се представя с 2 думи:
От София съм, казвам се Теди, на 31г., имам дъщеря на 1 г. и все още съм по майчинство. А както се очертава няма и скоро да се върна на работа. Wink
Термина ми е 10 април.

Дейзи, чудех се защо толкова бързо насрочват кюртаж  Twisted Evil #2gunfire #2gunfire.... то в тези ранни срокове  нищо се не знае...  #Cussing out
Както и да е - радвам се, че всичко е наред и са били неоснователни притесненията.  Hug
Но това само потвърждава никога да не се доверяваме на 1 мнение!

# 108
Страхотно, Дейзи,много се радвам!
И аз тайничко се надявах, че е станала грешка някаква!
Малко ме по стресна да знаеш! Мислех си след като видим сакчето да обявя публично, че чакаме бебе. Но коато прочетох твоя пост си рекох "Бе, първо да се види сърчицето!"

# 109
Здравейте! Simple Smile
Дейзи много се радвам за теб..това е страхотна новина. Hug Party Praynig
Аз все още не съм била на доктор и май няма да издържа трите седмици ами ше бягам,че нещо взе да ме наболява ниско долу корема и се притеснявам
Вечер като си легна ми е лошо,вие ми се свят и немога да спя.Това въобще не го помня с първата бременност Crazy Tired
Добре дошли на новите бременлийки  bouquet

# 110
GrinningЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА ,
Днес как сте я кажете ?Аз съм много изморена и мие гадно гладна съм ака о реша да хапна ми се гади ужас . ::,не мога да спа ,само мърморя станала съм голяма мърморена Joy направо моя в къщи го съжалявам на моменти .
Определено с Габи не бях така.
ЧАО И ЦЕЛУВКИИИИИИИИИИИИИИИНА ВСИЧКИ

# 111
Тинитита, добре дошла, аз те помня от някъде, а от къде ли  newsm78. Май няма откъде, може би помня някой с подобен ник  Blush. Вече си в списъка и чакам датичка утре  Simple Smile

Добре заварила  Wink Сигурно е някакво съвпадение, да , тъй като съм си... Новак  Rolling Eyes
Утре съм от 10 на лекар  Crazy и после ще се включа за новини

# 112
Ще се включа и аз Aya , ма чакам доФтор да потвърди. Малко съм си една фаталиска... и ме страх още да се зарадвам. Мисля на 1.09 да ида(дано издържа до тогава).Иначе термина си го изчислявам около средата на април.

# 113
  • гр.Варна
как можете да чакате толкова дълго?
аз не издържах и на 12-13 ден от закъснението отидах на лекар,за да констатира,че съм бременна и че е маточна.Това беше на 14.08.06г.
А на 30.08.06 вече ще се зписвам за ЖК:)
нямам търпение

А затова как сме-да ви кажа-аз съм супер.Само ако огладнея ми става лошичко и като хапна се чувствам така,все едно не съм бременна.Само дето ставам нощем да пишкам.Пу-пу-пу, дано да няма усложнения както при мен,така и при другите мами.
Добре дошли на новодошлите мами:)
С нетърпение чакаме и още повече:)
ara75, с теб сме заедно мила:)
поздрави на всички и приятна вечер
tinitita,jjj,чакаме Ви мацки с нетърпение smile3525 newsm68

# 114
Репортаж и от леговището на ламята Спаска  Crazy - ям, ям, и пак ям   chef
Сутринта закусих много добре с препечена филийка, домат и сиренце (салами не ям от както рабрах за бебоците  Crossing Arms); преди обяд хапнах 3-4 слепени бисквитки Рондо, че пак огладнях + няколко шоколадови бонбони (при нас в офиса винаги някой черпи  Grinning); наобяд хапнах пълнени чушлета - малки, ама 3 на брой  Shocked; към 3 пак усетих глад - бях си купила 3 нектарини и току що изядох и последното парче  Whistling Но нещо ми се рабълбука стомаха и май имам нужда от по-стабилна храна  Sick Та сега с нетърпение чакам да се прибера и да вечерям едно хубаво  Laughing

jjj, кажи когато искаш да те включа в списъка официално  Wink Иначе и аз ти се възхищавам на търпението - аз не бих издържала до 1 септември - ако мислиш, че към средата на април ти е термина вече трябва да се вижда бебо, а с малко повече късмет и сърдечна дейност - така че не пречи да отидеш началото на другата седмица  Peace

# 115
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Вчера се върнах от двуседмична почивка на морето и бързам да се включа в групата на априлските мами, защото, след една седмица закъснение и няколко положителни теста, на 4.08 бях на лекар, който видя плоден сак и потвърди бремеността. За последно се неразположих на 27.06 и според мойте изчисления терминът ми е на 03.04, но според ехографа - на 11.04 - т.е. получава се изоставане с около 1 седмица, което малко ме притеснява (прочетох, че било нормално). Другата седмица ще ходя пак и много се надявам всичко да е наред.
Много се радвам, че има толкова много априлки, защото преди да тръгна на морето прегледах форума и нямаше нито една! Grinning  Grinning  Grinning

# 116
  • offshore & overseas
Ей, априлски майчета, не говорете за закуски и вкусотии, че и други хали се навъртат наоколо и става напечено.  food002 На мен от окло седмица, акъла ми се е у манджата, а главата ми у хладилника.  newsm55
Това в кръга на шегата, честито на всички ви!!  newsm18
Доживяхме да отбележим появата и на априлски мами! Да сте живи здрави вие  preggo и бебоците  smile3504 , леко бременеене!  newsm17

# 117
:35:AYA,  мила голямо хапване правиш но те бебоците го искат .Като чета се сещам за предната бременност  Embarassedколко килца станах ,като едно голямо слонче smile3535  :261:  :261:, но всичките килограми си заслужаваха като видях на 19.01.2003 малкото ококорено мишле.Което сега ме прави на луда  newsm77 af

# 118
  Hands ClapЗдравейте, Дейзи това беше прекрасна новина, много се радвам , че си с нас, моите притеснения понамаляха, но пък се тъпча с доста хапчета , искам да ви кажа , че болките са опасни , когато продължават повече от половин час , поне според моя доктор.Лошото е че гаденето започна  и то с пълна сила до обяд не мърдам от леглото smile3507за да не повърна хапчетатат SickА мили момичета как сте със секса Blush, на мен категорично ми го забраниха, не само заради проникването, а и за свършването , защото предизвиква контракции newsm78
Не знам до кога ще е така, но....
Чао за сега и целувки на всички Hug

# 119
  • Пловдив
Здравейте момичета:)
и аз да доложа Simple Smile
първо за търпението .... аз май изобщо нямам такова, защото отидох на лекар след 5-6 дни закъснение  yes  и днес в пет имам пак час за да чуем сърдечните тонове (дай Боже всичко да е наред ) и едвам ще изтраям до тогава. Предполагам довечера ще се включа с новата информация - стискайте палци newsm10
А за състоянието ... да ви кажа ... от както съм на работа май накак съм се мобилизирала - пак ми е гадно, но не в такава степен и като че ли за сега спрях да повръщам. Но да ви кажа каква е рецептата Simple Smile Аз нали не мога да ям много работи вече и на работа си нося препечени филийки с чубричка и сиренце и на всеки 30 минути или 1 час си хапвам по четвъртинка или половинка и така се държа. А ако случайно си пропусна поддържащата доза става страшно. А вечер като се прибера съм на картофки варени или печени.
Ама вече така ми писна този режим.... #Crazy Имам чувството (живот и здраве...) че като то ме пусне тази фаза ... нама да имам задръжки  moresmile
Айде до скоро  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт